Zdravím alfisti. Mám alfu 156 a přemýšlím o sportovním podvozku od Supersport. Nemáte sním někdo skušenosti?? Ještě ale nevím jestli stavitelný nebo pevný. Díky a zdravim!!
17.15, 3. 1. 2008, odpovědětzkus třeba pohledat,je tady toho o supersportu napsáno docela dost
17.22, 3. 1. 2008, odpovědětmam supersport po reklamacii tej chybnej serie,a je myslim supertvrdy. Drzi to jak svina,komfort isiel na ukor tuhosti:)) Ale po tom co si precitas tu na fore o supersporte,neviem ci si ho kupis:)) myslim ze si pokazil meno dostatocne.
20.58, 3. 1. 2008, odpověděttaky jsem měl ten supersport z té série co měla vadu na předních tlumičích,těd čekám až mi ho po reklamaci pošlou zpět,ale už ho nebudu montovat...můžu ti ho prodat,mám i hliníkovej kryt motoru,jestli budeš mít zájem,dej vědět :-)
23.21, 3. 1. 2008, odpovědětmaosko:dával jsem za něj 3,500 a měl ho tam měsíc,tak dejme tomu 3,200cz,ale koukám,že si za Slovenska,nebo jenom tak mluvíš :-))) tak by byl asi problém s dopravou...na dobírku neposílám,nemám s tim dobré zkušenosti,leda by jsme se nějak domluvili :-)
12.26, 4. 1. 2008, odpovědět