Zdravim alface, mám na prodej 156 2,0 TS 16V rok 99,vinova met., 15 alu origo, na dotaz poslu foto mailem. Ma najeto +- 135tis je ve velmi dobrem stavu, a to na rozdil od ostatnich inzerovanych po bazarech je, kdyz jsem ji kupoval tak jsem objel pul republiky po alfach v 1A stavu,ktere stali za ..... a s touhle se to nedalo srovnat, ikdyz jsem za ni dal v prumeru o 30 tisic vic, nez byly ostatni a mel jsem ji pod nosem, ale aspon mam alfu v minimalne opetrebenem stavu, garazovanou a v zime nejtou, vlastne ani skoro ne v lete, a kdyz, tak honem vycistit a vysusit nalestit a rychle do garaze(tak to delal kamrad od ktereho jsem ji koupil :-)). A proc ji teda prodavam, kdyz je tak super ze? No bohuzel k tomu prispela prvni dovolena, na kterou jsme s mou rodinou jeli a proste se do alfy nevlezem, zavazadla byla uplne vsude v aute, a tak jsem musel koupit vetsi auto a alfu musim prodat, padli na to vsechny uspory. :-( Neco k technickemu stavu: ve 120tis meneno vsechno co se ma menit spojka, rozvody, remeny, svicky, naplne.....atd, nastesti jsem to nedelal ja ale majitel prede mnou, je to kamarad a je strasnej puntickar a to doslova. Se 156 najezdil za 2roky co ji mel, to co ja za 2 mesice, a ten uplne prvni majitel v republice na tom byl uplne stejne toho zase zna muj kamarad co to od nej koupil. Takze jsem udelal super kup, taky jsem musel tyden premlouvat nez prodal :-) Prodavam strasne nerad ale bohuzel musim, ale az budu velkej tak si ji koupim znovu :-) Lukas 604 600 041
0.24, 6. 1. 2008, odpovědět