zdar před asi 100km mi začalo cukat auto ale jen když mám nohu volně na plynu nebo mírně zrychluju.Když pomalu sešlapávám tak nemá tak plynulý nájezd ale nic až v momentě vyrazí popřípadě se rozcuká. Při prudké akceleraci jede jak fík. jestli jste to náhodou už někdo řešil byl bych vděčen za radu
16.52, 6. 1. 2008, odpovědětjo a je to 156 2.0TS
16.58, 6. 1. 2008, odpovědětU benzínu nevím ale dělalo mi to u Jtd a byl to plynový potenciometr.Měnily mi ho v servise,takže ti neporadím kde je,ale myslím že u plyn.pedálu.Čus
17.44, 6. 1. 2008, odpovědětAhoj, tak ten samej problém jsem řešil, řeším a ještě asi dlouho řešit budu... Na těchto stránkách se to už mockrát probírali, ale vše co tu bylo uvedeno jsem skusil a nic. Tu ti vyjmenuju co např. by to mohlo dělat: váha vzduch, palivovej filtr, snimac tlaku, tlakový ventil, lambda, softwarre, uzemnění... No snad jsem na nic nezapoměl... Vše jsem zkoušel měnit a nic... Nový soft taky nepomohl... A v autorizáku (imofa) už vůbec na nic nepřišli.- Protože pokud jim nic nenajde počítač sami nic ručičkama a hlavičkou dělat nebudou. To jsou dnešní servisy... P.S. pokud by jsi na to přišel tak mi dej vedět na mailk. Dík. Honza
17.47, 6. 1. 2008, odpovědětNechci kecat je to už dlouho ale asi 500 nebo 1500 vážně nevím.Je tam vevnitř nejaká šroubovice či co a něco po ní běhá v závislosti jak šlapeš na pedál.A já jsem to měl v jednom místě vyběhaný a proto mi to cukalo,fakt opravdu laicky vysvětleno,podotýkám že jsem měl ještě 1.9Jtd
18.01, 6. 1. 2008, odpovědětMě to dělá třeba taky ale tak že když mám nohu volně na plynu a sešlápnu až na podlahu tak to cukne a pak táhne a dělá to váha vzduchu, zkoušel sem tam dát jinou a nedělalo to. Jinak mám 1.8 TS
18.24, 6. 1. 2008, odpovědětAno, to dělá tvoje, ale jak zminujes jedná se o trosku jiný problém... Proto bych neutrácel 5-tku za váhu a zkusil nejdříve potenciometr pedálu v případě honza p. Má totiž stejný problém jako já a já tyto věci vyzkoušel kromě toho poteciometru.
18.39, 6. 1. 2008, odpovědětSkoušeli jste tu váhu vzduchu třeba jenom vyčistit?Je to prý citlivý jako prase,každá nečistota už zkresluje vyhodnocování.Já jsem si kvůli tomu koupil novou a bezezměny.Peníze v pr..li ale snížila se mi spotřeba a pak mi přišly na ten potenciometr ale u JTD
18.41, 6. 1. 2008, odpovědětdik každopádně váha vzduchu to asi nebude protože když ji odpojim tak je to to same a ne-li hůř..
23.30, 6. 1. 2008, odpovědětPokud to máš JTD tak mi tohle dělal EGR ventil.Štěpán poradil já udělal a klídek.
19.01, 9. 1. 2008, odpovědětSorry ,neřekl jsem jak,zablenduj ho.
19.02, 9. 1. 2008, odpovědětAhoj, tak je to zase jinak než jsem tu psal... Měl jsem ten samej problém (pozor MĚL :o)problém konečně vyřešen!!!). Auto cukalo přesně tak jak říkáš při mírně sešlápnutém plynu. Byl jsem s ním zezačátku na diagnostice a ta mi řekla že je něco buď se snímačem tlaku nebo tlakovým ventilem. Po proměření elektrikářem byla nalezena závada na tlakovém ventilu. Ten se vyměnil, ale auto cukalo dál, proto se pátralo dál. Další diagnostika, tentokrát v autorizáku, která nic nenašla a technici se na to tím pádem vyprdli. Poté opět jízda k mému elektrikáři a ten zkoušel vyměňit váhu, a další věci, které by toto mohli ovlivňovat. Auto přesto cukalo dál. Do toho se mi rozsvítila kontrolka žhavení (začla blikat) a tak se měnily žhavící svíčky. Při výměně se musel vymontovat snímač tlaku a ha!!! Byl prasklý !!! Objednal se nový a autíčko už zase jezdí a NECUKÁ !!! Proto mrkni i na něj....
13.54, 11. 1. 2008, odpovědětParáda, už je to tu zase, zase ta sviňa cuká !!! Už mě to fakt sere!!! Alfa jedna posr...
18.23, 22. 1. 2008, odpovědětmam1,9 jtd aděla mi to taky je děravy intercooler.
18.24, 11. 1. 2008, odpovědětIntercooler jest kde?
21.32, 22. 1. 2008, odpovědětRE Honzaaa: vsetko mozne si vymenoval a na ten pedal si zabudol v tom to je off
18.58, 22. 1. 2008, odpovědětTo by hlasila diagnostika ne?
21.32, 22. 1. 2008, odpovědět