Chcel by som vedet ci je dobra volba si kupit 1,9JTD diki moc
13.59, 8. 1. 2008, odpovědětJe ale ak rozmyslas tak od 85 KW a vyssie Je to spolahlivy motor s dobrou spotrebou
14.19, 8. 1. 2008, odpovědětber raději 2.0 JTS
14.22, 8. 1. 2008, odpovědětSyn má 1,9 / 115k a ide krásne. Samozrejme, silnejší motor vítaný. Spotreba 5,2l.
14.31, 8. 1. 2008, odpověděttaky jsem se takto ptal asi před 5 měsíci.Nikdp mi toho moc neřekl což bylo špatný ale na druhou stranu i dobrý protože negativa každý vyzdvihne.Mám 85 kw a musím říct že mě překvapil protože není hlučný pruměr 5.2 přes zimu a 5.8 na 17" kolech na letních při rozumné jízdě.mam 70000 a já z toho najel 10000.moc ti k tomu neřeknu protože šlape super.turbo nemá výrazný nástup ale to je prý správně a táhne dobře.hodně štěstí na dobrý motor při koupi
14.40, 8. 1. 2008, odpovědětpro mira: a je to dost zive autiicko??myslim ci to ma dobry odpich a tak...ci to neni nejaky lenivec
19.29, 8. 1. 2008, odpovědětje to dobrá volba v poměru vykon a spotřeba.budu si ho nechávat čipovat cca 3000 kč v servisu kde o tom něco ví a kde už si nechávali přátelé otevřít golfa V,octavii II a audi Q 7 A nebyl s tim problem.nemůžu říct jak moc se vykon navyšil protože jsem s tím nejel po čipu.ale myslím že ze začátku ti to bude stačit pokud nehodláš pálit gumy
13.55, 17. 1. 2008, odpovědětpro mira: a je to dost zive autiicko??myslim ci to ma dobry odpich a tak...ci to neni nejaky lenivec
19.30, 8. 1. 2008, odpovědětI já mám A 156 1.9JTD (sportwagon) a musim rict že na diesla je dost živé. Teď jsem si nechal uděla chiptunning a je to ještě lepší !!! Spotřeba v zimě kolem 5.9/100Km kombinovaná(většinou ale jízda po Praze...). Kola 16¨Jinak jsem auto koupil nedávno z Itálie a majitel (firma prodávající tyto auta v It - předváděcí vůz) předemnou se jí moc nevěnoval tak jsem spoustu věcí měnil, proto ti doporučuji zkontroluj vše co můžeš a kam se dostaneš. Auto pořádně projeď, zkontroluj jestli neklepe předek, poté jestli auto necuká při mírně sešlápnutém plynu zhruba kolem 2tis ot., no a tak dále... Jen píšu to co potápilo mě... Jinak auto je to velice příjemné na jízdu a pohodlné. Celkové hodnocení: s autem jsem spokojený !!!
20.57, 8. 1. 2008, odpovědětZalezi co chces od auta a co pro tebe sviznost znamena. Mam 1.9JTD, jeto moje 3. auto, jsem s nim spokojeny, necekal jsem vetsi raketu...ale uz chci 2.4 :-D Kdyz je auto prazdny a jedes sam, jedine vtedy muzeme mluvit o sviznosti...ale zase, je to muj subjektivny nazor! Jinak nevim odkud ty 5.5l a pod. spotreby berete. Ja jsem se jeste pod 7l nedostal...no neze by mi to nebylo jedno, za tu jizdu +50Kc na 100km fakt neresim :-))
14.37, 11. 1. 2008, odpovědětja mam 1,9 (rok 1998, 77kw) druhy mesiac a som velmi spokojny (asi som mal stastie na motor, klop klop), nakolko som presiel z feldy :), ale jazdil som aj na inych autach aj diesloch, takze vme porovnat, odhlucnenie je vynikajuce, od tych 2000 to taha na ten vykon celkom slusne (v meste sa dost tazko udrziava 60ka :-), na silvestra sme sa v tom viezli piati, a aj pir zaradenej 5, do mierneho stupania, ked som dal plynovy pedal na podlahu citil som zatah..........spotrebu mam zatial 6,7l, ale jazdim vacsinou po meste kratke vzdialenosti.......uz sa tesim na leto, ked ju poriadne popretahujem, teraz v zime ju max setrim, ziadne divociny, pokial motor nema spravnu teplotu.......
14.10, 17. 1. 2008, odpovědětMám 1.9, 85kW cca měsíc. Živé je dost pokud jezdíš sám, spotřeba cca 5,5L teď v zimě pokud to moc nehoním. Mám najěžděny necelé 2tkm. Provoz město/mimo město asi 40/60 procent. Cesta do práce a zpět 50km. Zatím jsem nadmíru spokojen, dobré jízdní vlastnosti, slušný motor!
14.30, 17. 1. 2008, odpovědět