Možno budem zase odveci,páni,ale mám jeden postreh.Často sem píšu ľudia anonymne.Je faktže na tomto type fóra nemáme možnosť dať si fotku,či už seba alebo auta.Takže by bolo asi dobré,keby nik nepísal anonymne.Keby si každý aspoň úplne vyplnil tie dva základné údaje.A písal stále pod jedným menom.Stáva sa tu potom,že v príspevkoch sa objavujú vulgarizmy,urážky,nadávky.A čo je najhoršie,aj nekompetentné,neoverené a často ÚMYSELNE zavádzajúce a nepravdivé informácie,aj keď zo žartu.Chodím na toto fórum len asi pol roka ale už som sa tu dočítal kadečo.Dokonca mi bolo raz poradené,úžasne,ale nepravdivo.Zámerne,a dotyčný sa dobre pobavil.Predpokladám že sme spoločnosť natoľko vyspelá,že by nás nepotešilo keby si niekto na základe lživej,nepravdivej alebo zámerne zlej "overenej rady"poškodil auto.Asi ťažko by sme potom vysvetľovali,že to bolo zo žartu,nie naschvál,a "určite si to mal pochopiť".Potom už bude neskoro.Nerobme si srandu z ľudí,ktorí nevedia kde majú chladiacu kvapalinu,a pod.Osobne som sa už tiež do takýchto diskusií zapojil,ale nabudúce sa budem snažiť ignorovať to a nereagovať.Nepotrebujem aby ma niekto,s kým sa nepoznáme nazýval vymetencom alebo lobotomíkom.Aj keď sa nad to povznesiem,a beriem to ako anonymný príspevok anonymného diskutujúceho.A ten ma predsa nemože uraziť,natož nahnevať.Takže Alfám zdar,nech to jazdí a nek+rví sa!!
13.41, 16. 1. 2008, odpovědět