jaký je váš názor na můj záměr vytvořit z alfičky vozidlo taxi?
16.22, 16. 1. 2008, odpovědětProč ne,jezdí různá auta,
16.27, 16. 1. 2008, odpovědětPočítám, že mě tady všichni budou kamenovat, ale já si rozhodně nemyslím, že by Alfa byla dříčem který vydrží tisíce kilometrů v městském provozu, jako taxi bez větších problému Mě se kupříkladu s*re stále něco a to najezdím minimálně km, myslím že speciálně nápravy si moc pošmáknou na kostkách a kolejích, pokud máš 1,9 nedej bože 2,4 JTD. I kdyz v Praze jedna stříbrná alf ajako taxi jezdí ..tak nevim.
16.43, 16. 1. 2008, odpovědětProc ne,cim vic auto jezdi tim mene problemu je dle mych zkusenosti.
17.07, 16. 1. 2008, odpovědětje mozne odpisat nahradne diely pouzite na opravu vozidla poskodeneho pocas vykonavania taxi cinnosti a dat si ich do nakladov skoncit so stratou a potom jazdit normalne a auto mam spravene dane skratene a pod da s a to ???
20.50, 16. 1. 2008, odpovědětkazdeho vec..proc ne,ale jelikoz ma alfa docela haklivy podvozek tak bych to neriskoval souhlasim s Dr.Know to s tim mestskym provozem a kostkami.Myslim si ze alfa neni stavena na nase cesty...proto bych byl opatrny :)
18.12, 16. 1. 2008, odpovědětNo, ono by to neměl být takový problém to udržet při životě. Jemon nevím jestli /teď promiň/ jsi seděl někdy vzadu.. Ono tam toho místa není moc nazbyt, pokud jsi jako já /182 cm/. Jo kbyby jsi počítal se starou 155 tak tam místo bylo, popřípadě 164 n ebo 166 /ty jezdí jako taxi po světě normálně
19.11, 16. 1. 2008, odpovědětS argumenty o podvozku naprosto souhlasím,na druhou stranu čím je 156 starší tím jsou ceny nd příznivější dnes již není problém sehnat spodní ramena okolo 2000tis kč,co se týče místa vzadu uřčitě to není nic moc ovšem momentálně jezdím na fabii 1.2htp a tomu teda říkám opravdu hnus:))místo v zadu žádné spotřeba vhledem k objemu motoru šílená a proto jsem se rozhodl že pokud ve voze trávím 12hodin denně chci mít auto pohodlné což alfa bezesporu je.Mimochodem souhlasím s tvrzením Martin t156.každopádně děkuji za každý názor spíš je to pro mne takový průzkum:)
19.26, 16. 1. 2008, odpovědětNevim jak to myslel Táta s tím místem vzadu, ale nad hlavou je dost místa i pro osoby 186cm a na kolena to neni tak strašné pokud řidič nebo spolujezdec nemá 190. Kdyz muže jezdit jako Taxi Octavia která nemá místo nadhlavou a i já se při 181cm opřu hlavou o strop, o místě na nohy ani nemluvím.
20.10, 16. 1. 2008, odpovědětSúhlasím. Mám 195cm a sedím vzadu. Vpredu sedí syn, má 205cm, netvrdím, že je to super pohoda, ale nejaký problém sme nemali. V lete ideme do Chorvátska. Zatiaľ 5 hodín jazdy úplne v pohode. Skvelé sedadlá oproti môjmu Opel Astra.
21.05, 16. 1. 2008, odpovědětno ja neviem teda. meriam 197cm a ked sa posadim dopredu tak za mna si uz nikto velmi pohodlne nesadne. hlavne nasadanie a vysadanie je trochu horsie kvoli sklonu sedaciek. ale inak myslim ze ako taxi jazdia ovela horsie auta co sa tyka pohodlnosti
21.51, 16. 1. 2008, odpovědětSic mám jen 180cm, ale mám sedačku hodně vzadu - asi 2-3 zuby od konce. A klidně si za sebe mohu sednout, místa víc než ve Feldě, o Okvávii nemluvě. Vpředu u spolujezdce místa habaděj. Horší to je s kufrem. Felda byla asi o fous větší. Ale z Feldy jsem po 800 km vylezl rozlámanej, a půl dne nemožnej. Z Alfy vylezu po stejný vzdálenosti s dostatkem elánu na bruslení.
4.34, 20. 1. 2008, odpovědětProč ne? ale stejně je asi můj názor,že 156ka je pro čtyři lidi.. Alespoň se lidi svezou v pořádný káře a ještě za to zacálujou
9.07, 17. 1. 2008, odpovědět