Nesnáším blbečky namistrovany s bavorákama,kteří jen u alfy odflusnou a nadavaj že je to vergl!!!! jakej máte vy názor na ty pič......????
11.17, 23. 1. 2008, odpovědětto si reagoval na mne???nebo na muj prispevek???no ja bych se k bawu uz nevratil...nerikam ze nejelo spatne ale me se to nezamlouvalo...jsem ho kdysi mermomoci chtel tak jsem si ho poridil kazdy mi tvrdil at to nekupuju ze je to nahon na zadek a ze v zime s tim koncim...mel jsem svou hlavu...no a taky ze jo ziju na samote napadlo trosku vic snehu a...no jinak hned par km po koupi mi odesly kotouce se zvlnili a cena no velice vysoko...ne ne bmw uz ne...
11.35, 23. 1. 2008, odpovědětBmw je Bmw a Alfa je Alfa, neboli jabka hrušky se nedají míchat serte nato neřešte pi....y
11.57, 23. 1. 2008, odpovědětalfa je super...v mnoha vecech jel lepsi nez BMW...ale v mnoha vecech zase horsi...je to uplne jinej druh aut...ale abych se vyjadril k dotazu....taky me serou ty mistri v BMW co si myslej ze maj nejlepsi karu na svete kdyz maj staryho orezlyho 5kovyho brambora...
12.11, 23. 1. 2008, odpovědětBmw stretnem sem-tam,myslim nejakeho blbca co ma slabe ego. Ovela viac takych stretavam v oktavkach,a superboch,to by clovek neveril kolko je majstrov sveta. A ked mam studeny motor a nechcem ju trapit,tak sa raduju aj vo Fabiach,ze ma dostali:)) v 80-kilometrovej rychlosti. Bmw ma ten nahon na zadok nie na skodu,ale ceny vsetkeho su asi trochu niekde inde,jasneze porovnavame zhruba rovnake roky. Ja ich lutujem ze musia hladat auto na parkovisku podla spz,ked ich je tolko.:)) Osobne stretavam uplnu vacsinu striebornych 530d,ako by ich jedna mater mala...
20.55, 23. 1. 2008, odpovědětJo,to se taky směju když vyjedu,studenej motor,nechci to trápit,tak si jen tak brmlám okolo 2000ot a vidim ty radostný pohledy z fábek když mě předjedou při 80km/h.:DDD
21.08, 23. 1. 2008, odpovědětAle pánové! To chce klídek! Někdo má rád holky,někdo vdolky Hlavně,že nám to přináší radost a uspokojení.A my,kteří máme alfičky-víme přece svoje!!!
21.21, 23. 1. 2008, odpovědětPřesně tak borci.....ale stejně bych je nejradši ........!!:)
0.44, 24. 1. 2008, odpovědět