Zdravím všechny, Jenom se chci zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s tímto servisem a jak se chvaj k Alfám? Zatím co vím se jeví docela dobře. Díky za vaše ohlasy. Petr 2.0 TS
19.57, 28. 10. 2006, odpovědětno jak myslíš, já jsem byl z jejich přístupu docela zklamanej... zkus spíš toyotu... kamarád si je nemůže vynachválit.. osobně si ve fiatu kupuji jen náhradní díly..
16.32, 29. 10. 2006, odpovědětJezdím s Alfou do Písku k Fiatu a zatím jsem maximálně spokojenej. Je to sice z Budějc z ruky, ale fakt jsou dobrý.
7.33, 30. 10. 2006, odpovědětProkecly se, že do alf nakupujou díly z Polska, tak pozor kam příště pojedete ! Kámíkovi tam ještě navíc poškrabaly lak ( a docela dost )!! A co je vrchol nejvěčí najely mu s ní cca 50 km. Může si toto někdo značkovej dovolit ?? Podle mého názoru NEBRAT ani omylem !!!
11.58, 4. 11. 2006, odpovědětTaky přidávám zkušenost, byl jsem tam dvakrát se svojí V6, jednou jsem potřeboval zjistit proč mi svítí kontrolka airbagu ( zjistili, opravili "pouze" za cenu diagnostiky) a podruhe jsem resil kolisani teploty. Přijel jsem si pro auto o půl hodiny dříve než bylo domluveno a proto jsem viděl styl jízdy jednoho z mladých mechaniků když jí tzv projížděl. Když jsem odjížděl, ještě pořád jsem cítil povadlý brzdy. Ale spíš to je asi selhnání jednotlivce, ono než se takovej blbec ve firmě odhalí, chvíli to trvá.
18.33, 4. 11. 2006, odpovědět