Ahoj, som cerstvy majitel 156-ky 1,9JTD a mam maly problem. Chcem vymenit olej ale nejde mi odkrutit vypustacia srouba. Ide mi o toto, moze sa tam pouzit srouba z ineho auta? Kto ma ake skusenosti sem s nimi, dakujem
15.48, 26. 1. 2008, odpovědětAhojky a kde měníš oil v motoru nebo převodovce? Jestli máš strženej závit,tak bys potom musel vytočit novej a asi větší a pořídit podobnej typ šroubu.Kdysi se mi to stalo u Peugeota a v práci mi to vyspravily pomocí takovýho futra se závitem bylo to od Wurthu,nejdřív vytočily novej závit pak tam koply to futro něčím to (zalepily) a pak origo výpušták a drželo to ani kapka,ale nedalo mi to první měsíc sem se díval pořád,jestli to neteče.
16.22, 26. 1. 2008, odpovědětNo jedna sa o vypustaciu sroubu na olejovej vani na motore a ide o to ze ten imbus co tam ma byt je uplne strhnuty. Jedna sa mi o to ze tuto sroubu chcem odstranit akymkolvek sposobom a nahradit ju inou ale neviem ci mi sadne napr. z fiatu
12.32, 27. 1. 2008, odpovědětAhoj, mám čerstvý červený diplom z chirurgie a mám malý problém. Chci vyndat pacientovi žlučník a nemůžu ho najít. Když teda vyndám něco jiného, může se dotyčnému něco stát? Máte s tím někdo skušenosti? Díky moc.
21.19, 27. 1. 2008, odpovědětTak si to pane doktor,najděte v diskusi už se to tu probíralo mockrát. Jinak metoda pokus omyl,no co.
0.45, 28. 1. 2008, odpovědět