Ludia ked máte neaký problém tak si najskor preštudujte forum aspon 30 dni do zadu aby ste nevytvárali duplicitné príspevky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No a teraz podme riešiť ten moj, lebo ten tu ešte nebol...
23.24, 27. 1. 2008, odpovědětHele to já jsem jednou také měl. Hrozně mě to štvalo, byl jsem i na diagnostice, tam nic nenašli. Tak jsem vyměnil čerpadlo, přetěsnil motor, svíčky, rozvody atd, ale byla tam pořád. Celou tu dobu co jsem do toho cpal nehorázné prachy jsem nadával, jak jsou ty Alfy poruchový italský .... Pak jsem jednou byl v myčce, abych umyl auto ze stran a ta moucha z čelního skla zničehonic zmizela. Do dneška nevím jak, ale hlavně že už je to v pořádku, a Alfonz je jak má být. Nevíte čím to bylo že ta moucha zmizela????????? Dík za každou radu - a přeju hezkej den :-)
8.33, 28. 1. 2008, odpovědětTo mne ked sa to stalo (myslim tu muchu),tak som vymenil predne sklo,aj ked malo iba tyzden...a bolo to v pohode. ;o)
8.50, 28. 1. 2008, odpovědětjá jednou chytil vosu na čelní sklo.. A to byl panečku problém....Lítalo to ze strany na stranu a vůbec to nejelo.
9.01, 28. 1. 2008, odpovědětJo, vona vosa ti rozhodí vyvážení vozu a pak auto nejede a plave - což už se tu ale několikrát řešilo (nápisy "plave zadek", "plave auto" apod.) Ikdyž podle mě auto plave max. Bondovi - no tohle tady fakt nebudem řešit - vraťme se k problému čelního skla - výměna se zdá jako dost dobré řešení.
9.11, 28. 1. 2008, odpovědětKed menit okna tak vsetky takyto zavazny problem ako je Prilepená mucha na čelnom skle nie je dobre podcenit.
12.49, 28. 1. 2008, odpovědětJa myslim ze toto nieje len tak sranda,a ze nema vyznam takto to bastlit,menit len celne okno,ked uz tam raz ta mucha bola,tak to nema vyznam. Ja som musel kupit druhe auto,lebo to uz fakt takto dalej neslo...Podla studia Dr.Najmudrejsieho,Csc,ktory posobi na jednej "overenej" univerzite,hned po naraze odchadza vaha vzduchu spolu s celou elektrikou,a dochadza k tak velkemu statickemu vyboju,ze proste auto zlyha,po vsetkych,ale naozaj vsetkych strankach...
14.50, 28. 1. 2008, odpověděttak myslím že s muchou to jde, to jsem ještě přežil, ale náraz vosy do čelního skla mě poznamenal psychicky natolik, že jsem ve svých 21 letech odevzdal řidičák a už jezdím jen MHD a radši sedím vzadu v autobusu. není to prdel. víš co jí proběhlo jako první po nárazu? zadeček a s tím se do konce života nesmířím!!!
18.49, 28. 1. 2008, odpovědětMouchu na předním skle jsem taky řešil a řeknu vám, nebyla to sranda...Vyměnil jsem celé okolí, které se nachazí kolem přednímo skla - kapota, kastle, těsnění, motor, světla, kola prostě všechno, ale byla tam stále:o( Ze zoufalství - a radím vám - nikdy to nezkoušejte jsem použil hadr a okenu. Byl to drasťák, ale pomohlo to.
20.22, 28. 1. 2008, odpovědětDo prdele práce, sem z toho v riti. Zitra prodavam auto, odhlasuju net abych nemusel cist tyto brutalni vrazdy nevinnzch zviratek.
20.28, 28. 1. 2008, odpovědětJak můžeš mluvit o vraždě:o(??? Jednou se mi podařilo jednu mouchu přilepenou na předním skle oživit, prostě jsem jí resuscitoval...Řekla, že to bylo schválně, chtěla zkoncovat se životem..:o)
20.35, 28. 1. 2008, odpovědětTURBO GAŽO
20.34, 28. 1. 2008, odpověděttak toto je dobra tema, za vrazdu pojdes sedet chlapce ja si ta uz najdem
23.12, 28. 1. 2008, odpovědětNo tak to nevim co ceka me. Bo me se podarilo pri ceste do Prahy vyvrazdit snad celou rodinu.
9.14, 29. 1. 2008, odpovědětMě muchy ukradli auto. Uletěli s ním a bylo to. A sedmá rota mi zase ukradla DVD z auta. (p.S. Díl 7 roty se jmenoval - kam se poděla sedmá rota...). Takže asi tak no...
12.21, 29. 1. 2008, odpovědětTak co, vy živli kriminální kurva:o) Ještě vraždíte ta nebohá zviřátka?
20.14, 29. 1. 2008, odpovědětto je všetko nič.Ja som v lete vyvraždil také menšie mestečko.jedno sídlisko skončilo na prednom nárazníku,druhé na kapote!A tie svine boli také tvrdé,že teraz mám v maske nejak veľa dierok,alebo že by to bolo od ich domčekov?A z toho nárazníka ani za nič dole,asi sa im tam páčilo-pekná zelená....tak ich prosím,podte dole,dokonca som dal auto aj na lúku,aby im voňali kvietky,a oni stále sedeli na mojej kapote,maske...Ale na skle nie,tam im asi zavadzali tie podlhovasté gumené veci ktoré chodili hore,dole,hore,dole....Nakoniec som musel dať pol auta nastriekať,muchy jedny prekliate.A kedže netrafili farbu,práve to robia druhý krát,a pre istotu telá,a do čiernej,to bude aspon v lete krásna rakva....
11.29, 30. 1. 2008, odpovědět