cus italove,premyslim nad koupi dvoulitrove 156,muzete mi rict klady a zapory???prosim nejak objektivne,je mi jasny ze to bude asi jako na burze,ale kazdy vi,ze i porse ma svy mouchy,jen bych si rad udelal obrazek,treba kombinovana spotreba,a na kolik se muzu dostat normalni jizdou mimo mesto,vlastnim francouzkou naftu.......no,taky ma svy pro a proti...ale benzin je benzin....hele,diky moc,mozna ze co nevidet,jsem tu i ja s alfinkou,tak cus
20.25, 29. 1. 2008, odpovědětAlfa je o tom že se na ní musíš podívat a říct si "Jo tak tohle chci!". Pak si do ní sedneš a musí to bohužel skončít jako v té blbé reklamě na Škodovku /ja mýslela že už je to naše../ Jinak to nejde (Když miluješ necí co řesit).. A je Ti uplně jedno kolik to žere, kolik stojí blatník a jiné podobné nesmysly které Tě vůbec nezajímají po otočení kličkem.. :-)
1.03, 30. 1. 2008, odpovědětklady? je jich moc zápory? možná ještě víc :-) Chceš jí? Tak jí vem! Jinak si voz zadnici ve francouzi. Alfa je jako milenka, její provoz něco stojí, nemůžeš si však pomoci a ONA to ví....... ojeté T.S. je dost rizikové. Řekl bych, že to jednou na klice zaklepe. Ale stejně ti to vynahradí. Mám JTS, taky z 2. ruky a užívám si jí. Ále např. žere olej.tedy když jí točím a já jí točím, ještěže má selespeed omezovač :-)..... Na HDI zapomeň ;-)
3.02, 30. 1. 2008, odpovědětKlady: Super kara, design, jizdni vlastnosti, vykon Zapory: Pokud ji kupujes z druhe ruky pocitej s vymenou rozvodu a ramen (20tis nejmin) Jinak ja mam 2.0Ts take z bazaru a od koupe jsem menil zatim jenom snimac otacek a ted me cekaji rozvody a ramena, to jsou ale veci ktery musis menit u kazdeho auta. Jinak jestli premyslis a rikas si mam ji koupit nemam tamleto se mi libi vic, tak ji nekupuj. Musi to byt presne jak pise Táta.... :-) Alfu rozhodne doporucuji vsema 10ti... Hodne stesti pri vyberu.
9.26, 30. 1. 2008, odpovědět