Caute, potreboval by jsem poradit o nekom v okoli brna kdo by mi dokazal poopravit kridlo. Mam ho z bouracky a ustipl se mi rozek asi 5x5 cm. Neni to laminat ani plast. Spis to vypada jako lisovana pena ci co. Proste je to nejakej porovytej matros. Chci si ho namontovat ale ne v takovem stavu. nevite prosim o nekom kdo by si stim dokazal poradit?
12.13, 30. 1. 2008, odpovědětSkus si kupit sadu na laminovanie, stoji to par korun. Obsahuje to sklotextilnu tkaninu, zivicu a tuzidlo...daju sa s tym robit divy ked mas kus trpezlivosti. Moze sa stat ze budes mat ruky chlpate ako Alf ale to je riziko povolania :D Tak vela stastia
20.00, 30. 1. 2008, odpovědětSadu na laminovani doma mam. To neni problem. spai jestli mi to nevyzere tu penu nebo co to je za matros.
8.36, 4. 2. 2008, odpověděttakze poradene mas uz sa len do toho pustit ja som este videl dute kridlo na forde wrc davali sme ho dokopy tak ze sme don navrtali diery a nastrikalo dom pur penu nizkoroztaznu a potom sa to lepsie gitovalo stacilo orezat a netrebalo nic vyplnovat
22.38, 5. 2. 2008, odpovědět