Zdravím pánové, ne že by se ty naše "italský mrdky" moc kradli ale pro sichr zde http://www.vinprotect.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=10 je alternativa k cebia vyleptání vinu na skla za necelejch 500,- myslim zupr.
12.36, 31. 1. 2008, odpovědětTo jo v případě,že by jim šlo o přehození komplet auta na noty,ale (italský mrdky) jsou lepší na díly nemyslíš? Jako důkaz stačí tyhle stránky!!!
19.54, 31. 1. 2008, odpovědětDo našich rezatejch jebek se hlavně chodí přes kliku pro rádia, airbagy a podobný vjeci. Je potřeba zaslepit zámky a hlavně vyndat táhla. Pak už to jde jenom cihlou. A na to je zase pojistka.
22.35, 31. 1. 2008, odpovědětTo willi: No dyk poudám, ne že by se ty naše italský mrdky kradli, spíš to doporučte známejm s oktávkama :-) + minimálně když ukradnou takhel značený auto tak neprodaj žádný komplet dveře, což už je menší nevýhoda a vezmou auto vedle co ten vin vyleptanej nemá (vše samozřejmě čistá teorie). To: Kejml - jj táhla vyndat je super, akorát že mě ty kurvy když se nemohli nějak dostat dovnitř urvali obě kliky, moc príma to bylo.
10.12, 1. 2. 2008, odpovědětTo Kejml.. Taky parkuji u Imofy "pod komínem" a dokud jem měl modrou metlu, tak každý měsíc, proto jsem tady dával i návod.. A co mám červenou, tak nic.. (tedy zatím a klepám na dřevo)
22.15, 2. 2. 2008, odpovědětco takhle garage. je to tam v té čtvrti tak složitý?
3.15, 3. 2. 2008, odpovědětNa italskou jebku je to škoda paněz. Rozhodně je levnější si to pojistit. Garáž tu problém není, pokud máš vatu a důvod si ji vyhnat z kapsy.
21.48, 3. 2. 2008, odpověděta co se odstěhovat z Práglu někam na vísku a dojíždět???
21.28, 3. 2. 2008, odpovědětMáš jiný žebříček hodnot než já. Proto si platím byt v Praze a pojistku na auto.
21.50, 3. 2. 2008, odpovědětjaký žebříček hodnot?? Jak si to myslel?? Za můj byt 140m2 bys dal v Praze 4500000 né li víc. Proto jsem si ho koupil v Chomutově za 600000kč do osobního vlastnictví. pak by mi ještě 3900000 zbylo na hezký domek.. A auto mi nevykradli v tomhle (cigánově) nikdy.. žádné auto.... Takže si nemyslím,že Praha je něco víc. Nejvíc mi u vás serou zácpy na komunikacích. tady je pokaždý volná silnice a ne furt 1-2 brzda 1-2 někdy 3 a brzda... ale kejmle... Nic proti,jen si myslím,že ne jen v Praze je fajn život..
22.40, 4. 2. 2008, odpovědětnechci se tímto s váma Pražákama hádat... Tady je zase nuda jako svině
22.42, 4. 2. 2008, odpovědětzindour: nežer tolik syrovýho masa. Víc než zácpa mě sere myšlenkový průjem. Když už jsme u toho vylučování.
23.10, 4. 2. 2008, odpovědětale kamaráde neser se tolik .Jen mi mrzí když vám ty auta vykrádaj. Já jsem totiž dost háklivej na své auto.Vytočí mě i tchýně,jak mi třískne dveřma.Proto asi nedokážu chápat to,jak vy berete vykradení auta. U některých tu pozoruju,že jim to už ani tak nevadí a že už si zvykli. Myšlenkový průjem já? dost dobrý.. Už jsem kidnej. Jen raději oželím pronájem bytu v Praze..
23.28, 4. 2. 2008, odpovědětNo Praha nePraha, to je fuk, každej ať si žije kde chce (potažmo kde si to může dovolit), nicméně je fakt, že jezdit v Praze má hafo nevýhod např. rozjebaný silnice = rozjebaná náprava, parkování -btw pracuju na Praze 3, už se moc těším jak od 18.2. nikde nezaparkuju a budu muset jezdit sockou a k tomu halt ty zloději no..ale zase je kam jít kalit a za kultůrou :-)
12.16, 5. 2. 2008, odpovědětNo, takže - když jsem nechal auto na Praze 3 zaparkované bez dozoru, tak mi ho 2x vybrali a 2x to zkusili. Pak jsem si nechal namontovat Magicar, mám u sebe pager a od té doby mám klid. Nenávidím pocit, že nějaké mrdka mi dohajzlu šahá na moje auto:o( Dr.Know - nemáš stříbrnou 156 a neparkuješ poblíž Prokopova náměstí?
19.23, 5. 2. 2008, odpovědětAhoj, nene mam Cernou SW a parkuju kousek od prokopova námesti ..nechci teda rict presne kde ..buhvi kdo sem vsechno chodí :-) Každopádně mimo toho, že budu jezdit podělaným autobusem do jobu, tak mě eště moc těší že budu nechávat auto doma bez dozoru celý dny..
14.12, 6. 2. 2008, odpovědětTo ani neříkej, já mám stříbrnou 2,4JTD a parkuju taky kousek od Prokopáče. Ale jsem tam většinou jen o víkendu, takže pokud se potkáme, tak se poznáme:o)
19.04, 6. 2. 2008, odpovědětTak znovu:o) To ani neříkej, já mám stříbrnou 2,4JTD a parkuju taky kousek od Prokopáče. Ale jsem tam většinou jen o víkendu, takže pokud se potkáme, tak se poznáme:o)
19.04, 6. 2. 2008, odpovědět