Potřeboval bych nějaké zkušenosti se zapojením centrálu do 156. Už mě nebaví kupovat pořád ty "gumičky" do červeného klíče a navíc ten klíč má jen jedno tlačítko a nikdy nevím jestli jsem zamknul nebo ne. Koupil jsem si teda nový centrál, který má tlačítko na zamknutí, odemknutí a má výstup na blinkry. Takže bych konečně věděl kdy zamknu/odemknu. ŘJ je vzadu pod platem a v konektoru je 6 drátů. Jeden bude určitě plus, druhý mínus a pak tam jsou čtyři (asi čtyři dveře?). Teď na tom novém centrálu je plus, mínus a pak je dalších 6 drátů (teď u sebe nemám to schéma zapojení, ale myslím že to tak je + ještě výstup na ty blinkry (ty blinkry se zapojují na stop blinkr co je na palubce?). Nedával už taky někdo centrál?
13.06, 3. 2. 2008, odpovědětjá jsem už centrál zapojoval ale na felicii. Ono záleží na typu jednotky. ta moje například má ovládání motorků dva dráty, vstupy pro čidla předních motorů dva drátky, potom dva dráty levá a pravá směrová světla, a pak alart ......, pak už záleží jen na tom jak je to zapojené v tom autě. Mělo by se to vše dát zjistit měřením. Kontakty se budou rozepínat a spínat při zamčení a odemčení dveří. a motorky budou mít trvale nějaký nízký odpor. Horší je to se směrovkama, ale ty by se měly dát změřit tak že zapneš blinkry a votmetrem tam naměříš pulzující signál 12V (je taky možné že jsou u tebe oba blinkry na jednom drátu). Nejsu žádný odborník na auta ale kdybys potřeboval něco z toho probrat tak můžeš napsat na none_ac.8@seznam.cz, do tohoto fóra nechodím takže už ti nemůžu dál opovědět
18.09, 2. 6. 2008, odpovědětJa som nemal originalne dialkove tyak som si ho tiez dorabal len ja som ho pichol rovno na riadiacu jednotku ktora je za priehradkou spolujazca tam som mal vsetko pokope. Ak budes mat problem najdem schemu.
12.33, 4. 6. 2008, odpovědětahoj muzu poprosit o to schema na zapojeni dalky? dekuji juthnerjan@seznam.cz
10.51, 20. 4. 2015, odpovědětAhoj, můžu tě taky poprosit o to schéma zapojení dálky? Nemůžu najít správné vodiče ani nevím které barvy. Díky moc. novatom79@gmail.com
21.54, 3. 6. 2015, odpovědětPotřebuju zapojit central na 156 1,8 1999.všechno je zapojené ale central ne.jakou barvu mají dráty centralu na řídíci jednotce?..........díky :))
6.36, 20. 3. 2013, odpovědětZdravím, mám AR156 2002 mám klasický červený klíč...dioda na klíči se rozsvicí, ale neodemyká...je to baterkou nebo jak se často stává odešla jednotka? Ptám se protože mi vůbec nejde rozdělat klíček, tak abych věděl, než se do něčeho pustim.
13.27, 21. 3. 2013, odpovědětzdravim muze me nekdo prosim poslat schema na zapojeni dalkace k alfe 156 1998.koupil jsem univerzalni dalku.ale nevim do kterejch dratu to pripojit k jednotce centralu. dekuji moc
10.54, 20. 4. 2015, odpovědětPokud jsi koupil central v obchodě, máš u toho schéma zapojení. Odpoj starej central, měl by být pod krytem vlevo od volantu, a ty kabely připoj k novýmu centrálu. Jen musíš roměřit kabely a zjistit který dva patří k napájení.
17.59, 20. 4. 2015, odpovědětZdravím, neměl by jste nějaké schéma jak to universální centrál napojit místo původního. Nikdo mi zatím neporadil přesněji,hledal jsem všude na různých fórech, ale bez výsledku. Jsem od Kolína, klidně bych za rozumný peníz nechal zapojit od někoho známého. Bohužel žádného Alfistu, co by si s tímto poradil,v mém okolí neznám. Diky za odpověď
11.01, 12. 7. 2015, odpovědět