vysvetli mi niekto,co to znamena?
16.36, 3. 2. 2008, odpovědětA kdes to vzal? Znamena to inteligentni ochranny system.Ale specifikuj to,pac dneska je inteligentni kdeco,treba i nase pracka.Existujou taky toastovace,ktery si s tebou pri snidani pokecaj,ale maji kratkou zivotnost.
13.36, 4. 2. 2008, odpovědětja viem,ze je to nejaka ochrana,ale coho?Nasiel som to na jednom aute z inzeratu.Podla mna to ma nieco spolocne s ochranou proti kradezi...
13.57, 4. 2. 2008, odpovědětNee, to je ochrana proti početí. Místo popelníku to má dávkovač na kondomy
14.08, 4. 2. 2008, odpovědětPozeram,ze som si nasiel original stranku kde sa oplati.... dakujem... ale zajdem inde
14.19, 4. 2. 2008, odpovědětHej a este som na nieco zabudol. Stale som snival o AR a aj som ju skoro v dnes kupil,ale jedine co je nanej pekne je ta nova facelift a inak... Prvy dojem po nasadnuti a jazde je "skoda slov" Bol som nenilo prekvapeny. ahojte a vela stastnych km. Marek
14.37, 4. 2. 2008, odpovědětTo víš 1,2 HTP to není..,ale nám naše alfice stačí....
17.36, 4. 2. 2008, odpovědětčaute proč ho hned kamenujete?? Jste takoví Anštajnové že všechno víte? Já myslím že je to tu o tom aby si alfisti vyměňovali skušenosti a rady a né jenom,aby se tady vysmívalo někomu kdo se chce jenom zeptat a nebo poradit?! myslím že byste se nad sebou měli zamyslet,myslím si že jste inteligentní lidi a né puberťáci!!
18.01, 4. 2. 2008, odpovědětAj ja si myslim ze to smeruje do riadnych sraciek,le to co spominal nemoze byt ochrana ktora upozornuje na vymenu oleja?Niektore auta sa zablokuju ked sa olej nevymeni v urcenych KM.Ja neviem.Len som typol.
18.37, 4. 2. 2008, odpovědětKdo koho kamenuje? Inteligentní ochraný systém může být kdeco, v parlamentu sedi pyjů habaděj, tvrdíc o sobě jsa inteligentní, tak pak i kondom může být Intelligent Protection System.Jen su tu lehce zažertovalo a on to vzal hned osobně. A když pak napíše: "Hej a este som na nieco zabudol. Stale som snival o AR a aj som ju skoro v dnes kupil,ale jedine co je nanej pekne je ta nova facelift a inak... Prvy dojem po nasadnuti a jazde je "skoda slov" Bol som nenilo prekvapeny. ahojte a vela stastnych km. Marek" 8-o :-D :-D
8.30, 5. 2. 2008, odpovědětSorry,rozhodně tě tu nikdo nechtěl vyhlásit,dyt sem ti tam psal abys to specifikoval.Jedina automobilka,ktera to oficialne taklhe nazyva je Ford IPS (Intelligent Protection System). Kromě vylepšených čelních airbagů, bočních airbagů a průběžných hlavových airbagů, které chrání pasažéry ve všech třech řadách sedadel, se ve výbavě modelů Galaxy objevuje i inovativní airbag snižující riziko poranění nohou řidiče. Systém airbagů doplňují tříbodové samonavíjecí bezpečnostní pásy, „inteligentní“ předpínače a omezovače napětí v pásech, sedadla zabraňující podklouznutí pod bezpečnostními pásy a bezpečnostní sloupek volantu. Kdyz ted víme co to je(pravděpodobně),muzeme se nasi male tipovaci soutezi smát všichni :-)
10.01, 5. 2. 2008, odpovědětInteligentný systém ochrany IPS, ktorý bdie nad Vašou bezpečnosťou, je v štandardnej výbave každého nového Forda Mondeo, čo ho robí jedným z najbezpečnejších miest na svete. Centrom inteligentného systému ochrany je elektronický "mozog", ktorý je prepojený so sieťou senzorov rozmiestnených na strategických miestach vozidla a neustále dozerá na bezpečnosť vodiča a pasažierov. Ak hrozí nebezpečenstvo, systém vyhodnotí vážnosť situácie a v zlomku sekundy aktivuje potrebné bezpečnostné systémy tak, aby zabezpečil maximálny stupeň ochrany vodiča a všetkých cestujúcich. Tak som to nakoniec našiel... .Som trošku do takých veci laik,ale myslim si,že som sa asi rozhodol dobre,že som kúpu AR156 1.9JTD vymenil za Ford Mondeo 2.0TDCi Ved čas ukáze. Tak s pozdravom M.
23.01, 5. 2. 2008, odpovědět