Cau alfisti,premyslim ze sundam tahla aby mi nemohli vybrat alficku,kdyz sundam tapecirung tak k zamku vedou dve tahla,kratsi a delsi,ktery mam teda sundat?a jak se pak dostanu do auta kdyz se mi vybije baterka a pres zamek v klice to neotevru kdyz tam nebude tahlo...Jinak mam cernou 156 1,8TS rok 2000.Diky za radu!Cuore Sportivo!!
18.47, 3. 2. 2008, odpovědětDopadne to tak,že ti kliky ohnou obě místo jedný-takže výsledek bude poškození oboju dveří.No a nakonec ti rozbijou okno cihlou.Bejt tebou,radši bych si to dobře rozmyslel.To už bych tam dal radši alarm,pokavaď ho tam nemáš.On nikdo neví jestli tam ty táhla jsou a nebo ne,takže ti kliky ohnou stejně a nakonec ti rozbijou okno - takže kvůli těm vyndanejm táhlům můžeš mít dokonce několikanásobně větší škodu než by byla když bys tam ty táhla měl:-).Nejlepší prevence je v autě nic nenechávat,vyndavat rádio a všechno odnášet.vyndání rádia zabere 30 sekund,jen je opruz ho pořád vyndavat - ale když si zvykneš tak to není tak hrozný.Co bych odpojil to je lanko od kufru pokud máš otevírání kufru přes centrál.To je snad to jediný co se ještě tak nějak vyplatí - pak se do kufru opravdu nedostanou - tedy pokud ještě zalepíš zadní znak:-)
19.14, 3. 2. 2008, odpovědětTo jo,jen ti to vic znici auto.
20.48, 3. 2. 2008, odpovědětKdyž ti boudou chtít auto vybrat - třeba airbagy apod., věř tomu, že se to auta dostanou (nedělá to amatér). Když ti budou chtít vytrhnout rádio (necháš panel), či viditelně telefon, navigaci apod., klidně ti rozbijou okno, je to otázka vteřin. Když v autě nenecháš nic co by je (většinou feťáky) lákalo, veř tomu, že ti do auta nepolezou, na tento odpad je nejlepší alarm. Tedy nejlepší řešení cena/služba je alarm a NIC V AUTĚ VIDITELNĚ NENECHÁVAT. Věr mi, trochu do toho dělám (z druhé strany :-))
20.56, 3. 2. 2008, odpovědětZdravím Strawberry156, pozor na to zalepování znaku! Já mam tahla vyndaná (kliky mi obě urvali když to zkoušeli naposled) a zámky ted uz taky zaslepený, ALE kdyz se ti pak podělá klíček - jako například mě, tak si ještě moc rád že do auta můžeš vlézt přes kufr, protože jinak už asi jen tou cihlou :-) k tomu nenechávání věci, ja v autě naposledy neměl vůbec nic i radio v hajzlu všechno pryč kufr prazdneju a i tak se tam ty svine snazili dostat a urvali mi ty kliky.
22.31, 3. 2. 2008, odpověděttak dam na tebe,tahla necham kde jsou.alarm nemam ale urcite si ho chci poridit spolecne se zamkem zpatecky at je to poradne chraneny a navic za to dostanu slevu na havarijnim pojisteni...
21.28, 4. 2. 2008, odpovědětKarle, no to je otázka, asi sem měl fakt pech, kdyz tam táhla necháš tak te budou vybírat 2 x týdne , me napríklad ukradli i starý kazetový radio bez panelu a to jsem si řikál ze kazeták ty socky fakt nezajímá a ono jo.. v tom aute jsem nic neměl kdyz mě urvali ty kliky, radio už bylo v prdeli, nic viditelně nikde nebylo.Chce to ten alarm. Na zpátečku se vybodni, takovej krám jako je alfa nikdo krast nebude...
12.10, 5. 2. 2008, odpověděthele,kluci,mě by zajímalo,proč tam taliáni ty táhla dávali?? K čemu vlastně jsou,když vše funguje i přes jejich absenci?? Kdyby tam žádný nebyli,feťáci by věděli,že to nejde otevřít a jediná možnost je kámen v okně. Ale takhle se dá dostat do každého auta.
21.58, 4. 2. 2008, odpovědět