Ahoj kluci, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte o nějakém dobrém servisu, nebo o někom kdo by mi udělal pár oprav na mé Alfičce v okolí Ostravy. Něco mi vrže na přední nápravě a nechci nechat vše měnit tak aby mě někdo nenatáhl a vyměnil jen vadné části. Díky moc
10.28, 4. 2. 2008, odpovědětv mošnově pan Ďatko
12.38, 4. 2. 2008, odpovědětMas na neho kontakt?
12.39, 4. 2. 2008, odpovědětTen kontakt bych taky prosil, děkuji
15.52, 4. 2. 2008, odpovědět605252014
16.49, 4. 2. 2008, odpověděta alfáckej servis v ostravě není dobrej? jezdim tam a nestěžuju si. Projedou ,poradí ale zaplatíš to je něco za něco!
22.23, 4. 2. 2008, odpovědětAlfackej servis opravdu neni dobrej. Je drahej a kvalita sluzeb tomu absolutne neodpovida. Skoro jako by tam Alfy ani neznali (mluvim o Vitkovicich). Napr olej ti budou menit jen kazdych 20 tisic, co je na Alfu prilis hodne, dily tam stoji majlant, neporadi skoro s nicim (treba kit variatoru je neznama vec). Nechal jsem si tam menit brzdove desticky, filtry a olej. Cena 7500 Kc a to mi rekli, ze vzduchovy filtr je dobrej a ze ho vycistili :) Po 10 tis. jsem jel na vymenu oleje zase, tentokrat jinam a kdyz jsem videl, jakou zplesnivelou hruzu vytahl technik z airboxu tak jsem mel sto chuti jit nekomu nakopat do vajec. Zkratka tenhle servis je hodne mizernej a drahej. Zkus dilyfiatov.cz. Tam Alfam rozumi, protoze mechanik jednu sam ma. Toz tak.
14.40, 5. 2. 2008, odpovědětDíky chlapi moc za rady. Já byl v Alfě ve Vítkovicích protože mi nejde centrál na dálku v klíči a na nic nepřišli. A tak nevím no, taky se mi to zdá jako drahá varianta.Tak říkáš dilyfiatov? Máš tam s nima nějaké zkušenosti? Chci jen kvalitní práci a za rozumnou cenu asi jako každý. Ale každopádně děkuji za každný názor
16.04, 5. 2. 2008, odpovědět