Zdravím chlapi, odešel mi jeden klíč - bliká a neotvírá, netuším co s tím, už jsme zkusil různé návody jak opravit, nepomohlo ) + začíná mi blbnout druhej, takže vyrazim do alfy aby na to mrkli. Máte někdo typ na autorizovanej servis, kde jsou co nejmíň levý a moc mě neokradou? Díky moc Praha
9.37, 5. 2. 2008, odpovědětLevný autorizák? To je úkol jako pro princeznu koloběžku. Přijet-nepřijet, oblečená-neoblečená, učesaná-neučesaná, dar-nedar. Pro začátek bych to dal autoelektrikáři, aby diagnostikoval, kde je problém. Až pak bych řešil, jestli je nutné to do autorizáku vůbec dávat. Jsou tam stejný paka jako v každé jiné dílně, jenom mají navíc Examiner. Ale zase s ním neumí většinou pracovat :-/
9.45, 5. 2. 2008, odpovědětNo a toho jsem se přesně bál :( kurňa Kejml, ty umíš potěšit..tipa na nějakýho bys měl třeba?
12.00, 5. 2. 2008, odpovědětBaterku jsi zkoušel vyměnit?
12.02, 5. 2. 2008, odpovědětBo si z Praglu jako ja, mužu Tě poslat do dílny Vency Kameníka na Bohdalci. Mají tam svého elektrikáře, který mi např. bez problémů zapojil alarm, který musí prý být přes BodyComp, CanBUs a já nevim co ještě. Nerozumím tomu ani trochu, jiného elektrikáře nemám a jinam nejezdím...
13.39, 5. 2. 2008, odpovědětTo:Okam - dík za radu :-), chápu že někteří lidi jsou tupý až to dveřmě práská, ale zaplaťpanbůh není můj případ a tuto možnost jsme už vyzkoušel, ale i tak díky :) JJ Praha,Oukej tam číslo mám, měl jsem za to, že to umí jen v autorizáku. Díky za typ.
14.44, 5. 2. 2008, odpovědětBlikání klíčku také popisují jako slabá baterie, Ahoj
19.44, 5. 2. 2008, odpovědětno a ako to nakoniec dopadlo? Teraz mam ten isty problem
0.01, 6. 5. 2010, odpovědět