Mám 1,9JTD už pol roka. Šlapala jak hodinky, teraz som menil rozvody a na diagnostike zistili že chodila v náhradnom režime takže mi vyčistili snímače otáčok na vačke aj na kľuke. Vymenil som aj váhu vzduchu a autoešte stále nechodí ani tak jak v tom náhradnom režime. Len spotreba klesla asi o liter.
12.22, 6. 11. 2006, odpovědětV náhradním režimu, Ti pojede vždycky víc, protože to tam pere skoro maximum paliva.
14.45, 10. 11. 2006, odpovědětTo je zlej sen.Když někdo uměl zjistit že jezdíš v nouzáku tak by měl taky vědět proč.Pokud AR jtd je v nouzi tak svítí tryska.Když slyším hlášky některých servisů tak padám na zadek,kalamita.Měli ti říct že se to po výměně váhy asi změní,váha je tam hlavně kvůli kouřivosti.Už se tu ale jednou podobný věci řešily a Štěpán myslím celkem rozumě navrhoval zkusit stopnout zrychlení podle údajů a uvidíš.On totiž subjektivní dojem často klame,vím to ze závodů,stopky nekecaj.Po výměně váhy ten dojem mělo už víc lidí protože to auto trochu zvadne v nízkých otáčkách,naopak se zlepší nahoře.Sám jsem to u 2,4 jtd tak měl a byla to velká změna
19.22, 12. 11. 2006, odpovědětVáhu som menil pretože "dobrák" predchádzajuci majiteľ tam dal váhu z nejakého opla teda aspoň podľa boshackého katalógu.
9.45, 13. 11. 2006, odpovědětprotože když maš alfu tak nesmis šetřit na díkech a ne tam jako nektery howada rvat lambdy s fabii a vahy s oplu
13.30, 14. 11. 2006, odpovědět