nazdarek,rozhodl jsem se ze bych si koupil alfu 156 2.4 JTD,ale nikdy jsem alfu nemel.Sedel jsem a mel jsem uz hodne aut,ale kdyz jsem si sednul do alfy tak to byl pepopsatelne paradni zazitek a pozitek z jizdy.Takze jsem se chtel zeptat,zda-li byjste mi tu 2.4 JTD doporucili nebo ne.V alfach se priznam ze se nevyznam a tak jsem se chtel zeptat vas zkusenejch.Za kazdy prispevek budu vdecny.Diky moc Lucasso
9.36, 13. 2. 2008, odpovědětAhoj !! Super ar na prodej 2.4JTD , karbonový střed modrá kůže momo , super stav i vzhled více indo a foto mailem
13.20, 13. 2. 2008, odpovědětAhoj, mam taky 2,4. Predek je docela tezky, takze hodne trpi predni naprava. Ma mensi rejd, kvuli velikosti, motoru, jinak motor 2,4 JTD je poruchovejsi nez 1,9. JTD. Hodne na tech motorech trpi naklapeni lopatek v turbu a dej si pozor na rachot retezu, co pohani olejove cerpadlo a vyvazovaci hridel. Jinak svezeni si myslim ze slusny, vykon urcite lepsi nez 1,9 JTD. Zvuk 5valce taky prijemny. Ale much ma urcite hodne.
13.49, 13. 2. 2008, odpovědětMel jsem 1.9JTD a ted ma 2.4JTD a je blbost ze je poruchovejsi zalezi kdo ho pred tebou mel a jak se o neho staral. Sice je pravda ze ten retez na cerpadlo kdyz ma hodne nalitano zacne chrastit.
15.05, 13. 2. 2008, odpovědětdoporučuju vlastním 2.4jtd a je to parádní vůz, jede velice pěkně a bez chyb
15.18, 13. 2. 2008, odpovědětmno a jak to je s elektronikou? jsem slysel ze obsac u tech 156tek zlobi.jinak diky za reakce
21.52, 13. 2. 2008, odpovědětTéž mám 2,4 JTD SW a nemám žádný problém,najeto už 280 tis. Prostě asi záleží jak se kdo o to stará a jak s tím jezdí,protože když něco měním tak jen věci které se běžně opotřebují u každého auta. Je pravda že je těžší na ten předek a ten rejd není velký, ale když si zvykneš tak už Ti to nepřijde. Mohu jen doporučit.
10.02, 14. 2. 2008, odpovědět