Zdar chlapy, dneska se mi malinkatá prasklinka rozjela přes půl čelního skla, dáte mi někdo typ na firmu co mi sklo KVALITNĚ vymění? Mám připojištění čelního skal v havarijním, nemám s tím žádnou skušenost, můžete mi někdo poradit jak to provést? Díky moc
0.18, 17. 2. 2008, odpovědětZcela určitě vím, kde to NEDĚLAT. Měnili mi přední sklo u Brava, které je vlepené a poškrábali lak až na plech. Musel jsem na ně volat Policii. Autosklo Praha 7 - Komunardů.
14.37, 17. 2. 2008, odpovědětvzhledem k tomu že jsi nenapsal odkud jsi, tak je to težky, ale jdi za někým známym a třeba si ješte par kaček vydeláš.....
16.11, 17. 2. 2008, odpovědětAhoj díky za reakci, jsem z Prahy a nikoho známýho "autosklenáře" neznám :-( pokud by tedy někdo z přítomných měl tip na dobrej skloservsi v Praze byl bych vděčen.díky moc
17.14, 17. 2. 2008, odpovědětDobré a levné je to menší soukromník - AUTOSKLO Praha 10 ulice K Rybníčkům . Nevím číslo,ale je to hned za křižovatkou Dubečská-Kolovratská. Už jsem tam měnil sklo 3 x a vždy spokojenost.
6.53, 18. 2. 2008, odpovědět