Prodam AR 156 2.0ts bila barva,114kw,r.v. 1998,najeto 70900km,nedavno menen olej a filtry,v kuzi,stredovy panel carbon,el.okna,el.zrcatka,auto je v dobrem technickem stavu akorat vady na laku,je to objety kolem dokola klicem a je odreny pravy zadni lem....cena-!!!!!!!! 75000 kc !!!!!!!!!
19.37, 18. 2. 2008, odpovědětr.v. 1998 a 70900 km ?!?! To můj sedmdesátiletý strejda měl najeto na desetiletém Favoritu, když ho prodával víc.
8.26, 19. 2. 2008, odpovědětTo auto ma rocny priemer 7000 km ?? To by som chcel vidiet ! Jasne ze potom si kadekto dovoli tvrdit ze alfa neda ani 100k Km a klakne jej motor ;) btw: Napis sem aj cislo karoserie ;)
9.02, 19. 2. 2008, odpověděttohle uz me fakt stve. proc by auto nemohlo mit najeto 70 tis km? To musi bejt kazdy odlytany? Vsichni ste chytrý až na půdu. Já najezdím cca 10 000 tis ročně a myslím že je realne že nekdo najede 7 000. Znám lidi o najedou ročně třeba 5 000km. Ne každý je podvodník. Přemýšlejte.
14.48, 20. 2. 2008, odpovědětKed ja som kupoval alfu kazdy mal malo Km.Ked som povedal ze zbehneme na diagnostiku aze ja to hradim tak vyhovaral sa kazdy.Ak je ochotn ist,tak ziaden problem tam nebude.
14.55, 20. 2. 2008, odpovědětv dobe kedy sa tieto auta vyrabali este nebolo tolko bohatych ludi co by si mohli dovolit kupit nove auto... A ti co mali na nove tak si kupili novu Oktaviu 1.6 a tý co mali este viac sa zase po takom aute ako je Alfa ani neotocili... Vacsina Alf co tu je je z dovozu a tam mali nahrkanych kilometrov ovela viac (cest vynimkam) a tu si ich ludia kupovali len preto lebo boli lacne a ti co prechadzali z Favoritov a co ja viem z coho tak si nechceli kupit novu Fabiu... komukolvek povies ze mas na aute z rv98 70000km, je jedno na akom, tak ta vysmeje !!!
15.01, 20. 2. 2008, odpovědětHele hosi me je to jedno at to ma km kolik chce jak poznas kolik to ma nabehane!!!!!!!!!?????????????????????vim moc dobre ze si tam kazdy muze namotat jakykoliv km chce.....ja to u sve alfy neudelal....tak jsem to uz koupil...ale auto nez kupite tak si ho stejne projedete a podivate se na nej ne???jinak motor bezi dobre!!!a olej taky nezer....akorat proste ja predtim mel diesel a nechal jsem se uvrtat do benzinu a ted vim ze je to kravina kuli spotrebe....s dieslem jsem jezdil za 6,5L a s touhle alfou jsem jezdil za 9,5L no a to je pro me ten zasadni rozdil....proto to prodavam....ale jak rikam nikomu to nenutim!!!!!
15.47, 20. 2. 2008, odpovědětTo znamená že nikomu nič nagarantuješ !!! A v dnesnej dobe sa všetci bijú o 2.0 benzíny, kupil si to preto lebo to bolo lacne a teraz sa toho bude tazke "zbavit" aj keby si ho mal pozlatené....
16.05, 20. 2. 2008, odpovědětAuto jsem osobně vyděl je to opravdu auto s přetočením tachometrem , ale jaké není jde o to že je tam asi nutná investice do motoru a i do laku je to prostě dovoz cena je odpovídající k stavu auta ale ten motor se mi nezdá má chod při volnoběhu jako 1,9 jtd tak to je múj názor ahoj
16.53, 20. 2. 2008, odpovědět