Zdravim Alfistov..nemate nejake www stranky na zahranicne autobazary??? kolko stoji priblizne alfa 156 1.9JTD .. r.v. 1999 v zahranici???? diky moc
0.05, 20. 2. 2008, odpovědětpozri si mobile.de daj si vyhladat alfa romeo , a schvalne som si to prestudoval na 1 strane 20 ponuk z ktorych je 11 z poskodenym (zadretym) motorom, este zhanas alfu ??? Dobru 156 TS asi ani nenajdes !!! 156 by som kupoval jedine diesel, tie vydrzia predsa viac km
18.55, 20. 2. 2008, odpovědětkecy, já mám 156 TS z německa a je uplně v pohodě, navíc za krásnou cenu
9.58, 25. 7. 2008, odpovědětA taktiež si pozri stranku automedic.cz , kde si preštuduj!!! kolko ta približne bude stat "bežná údržba" ako napravy atd... a potom si možno rozmysliš aj kupu ojazdenej 156...
18.58, 20. 2. 2008, odpovědětPredpokladam že mas starsie auto a chces niečo lepsie, ale pri kupe Alfi Romeo skáčeš z kaluže do blata
19.17, 20. 2. 2008, odpovědětNekdo si tady dal tu namahu a statecne vysira...:))
4.02, 21. 2. 2008, odpovědětto len svedči o vysokej nespolahlivosti benzinovych motorov.... Ale tu sme predsa na Alfa fore, tak take male nedostatky jej mozeme odpustit...
18.07, 21. 2. 2008, odpovědětTAky na autoscout24.com
18.29, 21. 2. 2008, odpovědětTo Satelit: Samozrejme som myslel tie tri prispevky nad tebou,ze sa tu zas objavil niekto co sa ide odbavit na tom ze nas vsetkych moze slovne pokopat:)) Samozrejme anonymne,lebo je blb. Asi si si vsimol ze podobne reagoval na niektorych dalsich temach. A "xxxxxx" sa asi tiez nejak za seba hanbi...? Vysoka nespolahlivost benzinovych motorov...Ved hej,uz ich je funkcnych len zopar na svete co? :))
18.47, 21. 2. 2008, odpovědětmyslem som tym porovnanie s inymi automobilkami, ale to tito fanatici z Alfu klubu nedaju nikdy za pravdu , ze alfi su poruchove viac ako ine znacky, ale aby som vas trosku povzbudil tak alfe dycha na chrbat Renault Laguna DCi 2 generacie...
19.00, 21. 2. 2008, odpovědětrenault laguna 2 je rok výroby 2001 a alfa 1997. Máš pravdu,že jen dýchá na záda.. Je o 4 roky mladší a technologiemi se zatím k alfě přibližuje.
20.16, 21. 2. 2008, odpovědětAni by mi nenapadlo jít na jiný forum,kdybych si o značce myslel něco špatného. Taky neklikám na internetu na věci,které se mi hnusí,protože by mi to pak lítalo před očima,ale pár jedinců ,kteří tu vrtají do vosího hnízda jsou asi hodně nemocní lidé,pokud chodí na stránky s věcmi o kterých si myslí,že jsou špatné. Jsou i tak stupidní,že se nedokážou podepsat. pokud si o něčem myslím,ýe je něco špatné,nebo zlé,tak se chovám jako chlap a stojím si za tím....
20.21, 21. 2. 2008, odpovědětVy Alfisti mate klapky na ociach, ked chce clovek kupit nejake auto tak hlada vsade a na zaklade toho zistuje ci je to auto dobre alebo zle, tak ako som presiel toto forum tak isto som presiel aj ine!!! Ale čo ma zaraža najviac ze prave vy si myslite ze mate naj auta a ostatny "blbci" vyhodia za iné auto o 50 - 70t viac aj v tej istej alebo aj horsej vybave. Ale také problemy a zavazné poruchy sa riesia jedine u aut talianskej vyroby !!! no a momentalne ju dobieha v poruchovosti Laguna 2. ak poruchove motory ako ma alfa nema asi nikto, a to co sa vravi o talianskych autach je na 90% pravda (poruchovost + draha udržba) 10% su vynimky. A stale tu trepete o nejakych srdcovych zalezitostiach, bla bla bla... Niekto chce kupit 156 TS, vsetci mu ho odporucate a hned vedla v prispevku sa rieši problem s častym zadieranim motorov TS. Tak to je silna kava aj pre obra... Vacsina sa dostala k Alfe len pretože je lacna ale vela z nich to aj olutovala (vid forum - u alfi ma uz nic neprekvapuje, velkej problem, atd atd) je rozdiel ked ma niekto auto a praskne mu hlava (povazujem za važnu poruchu) ale zadretie motora ????????? po oprave by som to hned predal a v živote by som to nechcel vidiet !!!! ALE MI SME HRDY NA SVOJE ALFI TAK IM TO ODPUSTIME (TOTO MOZE POVEDAT LEN BLBEC)
21.07, 21. 2. 2008, odpovědět2 xxxxxxxxxxx: Mně se nezdá, dát za skoro 3 roky staré auto 450.000,-Kč (jako jsem dal já) málo. Nové stálo cca 970tisíc (v tehdejším kurzu) a to je propad ceny o více jak 50%, což je oproti jiným značkám asi dost. VW-Group (alespoň u nás) drží cenu více, ale mě je to naprosto fuk.Jasně, že když si někdo koupí alfu 8-7 let starou, tak bude mít něco za sebou a musí počítat s nějakou investicí. Ale ona ani ta generálka dnes není neřešitelný problém. Je to auto svádějící ke sportovní jízdě a vytáčení motoru. To si u jiného vozu v podobné cenové relaci nedokážeš představit. Jinak tu píšeš pěkný bludy o věcech o kterých nemáš páru. U ojeté Alfy Romeo platí: ZA MÉNĚ PENĚZ VÍCE MUZIKY.
13.40, 22. 2. 2008, odpovědětto xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, no tak si si povedal svoj nazor ale este jedna rada skus sa povozit na 156, ale na takej o ktoru sa majitel stara, nejakych 1000 km a potom povedz svoj nazor este raz. Ja mam moju 156 2.4jtd rv.2000 a uz som do nej vrazil par tisic korun a ma natocenych 225000 km ale este stale zahadze asfaltom novy VW Passat 2.0tdi :))))
16.40, 25. 7. 2008, odpovědětber len diesel nie benzin!!!!!!!!!
20.53, 21. 2. 2008, odpovědětHele urejpanej cobole, proc tady prudis a otravujes svejma kydama? Jak vidis nikdo na ne neni zvedav, zkus se jit podivat na forum octavia, fabia, mercedes, subaru a jine, vsude jsou podobne problemy. To ze se tady sem tam najde vic problemu a zavad neni tim, ze by se jednalo o jak rikas taliansku mrdu, ale je to dano tim, ze mladosi kteri daj tak tak dohromady sto tacu na auto si koupi jetou alfu a pak jim nezbyva na poradnou udrzbu. Ovsem at koupis jetou alfu nebo octavku, musis udelat alespon zakladni veci - vymena vsech naplni, pokud mozno za alespon stejne kvalitni jako doporucuje manual, rozvody, gumy a jine drobnosti. Pokud toto neudelas, mas zadelano an problemy. Fakt takovejch kokutku vic a svet je v pi*i. Ja jsem pred alfou mel BMW, ktery jsem koupil od znameho a behem 3 mesicu jsem jezdil cca 14 sdni a jinak stal v servisu, vrazil do nej 35.000,- a nakonec jsem to prodal na soucastky za 17.000,- takze vim o cem mluvim. Na tachometru neco malo pres 100000 a ve skutecnosti cca 420000 km. Praskla hlava, po dvou dnech odeslo podavaci cerpadlo nafty v nadrzy, v Bosh cerpadle se nekdo stoural a tak me servisak rekl ze i kdyby se rozkrajel uz to nepojede nikdy jak ma a nakonec jsem jeste zjistil ze auto bylo bourane, srazena leva napravnice, zamaskovana jinym ramenem, kde po vymene za original nahle kolo bylo o 3cm posunute dozadu. Nefunkcni turbo, zamerne odpojena podtlakova regulace, vyfuky totalne v prdelce atd.. Bohuzel prechazel jsem ze slabeho Opela 1.4 na BmW o obsahu 2.5 litru tak me zezacatku neprislo divne, ze to moc nejede. Takze si prosim strc svoje provokaterske kecy do tve nevymachane drzky a bez o dum dal, tady na tebe neni nikdo zvedav. Nezalezi ani tak na znacce ale spise na predchozim majiteli, jak moc velka kurwa to byla a jak se venoval pravidelne udrzbe. Proste v cenove hladine kolem 1000000,- Kc je to vzdy sazka do loterie a clovek musi pocitat s nejakou zavadou.
23.53, 21. 2. 2008, odpovědětAž na třetí slovo v první větě, bych s tebou souhlasil. Jen ten agresivní tón tvého příspěvku se sem moc nehodí. A xxxxxxx nechť si žije ve svém bludu dál.
13.43, 22. 2. 2008, odpovědětaz na ty vulgarity s BT souhlas. 99proc dela predchozi majitel a scim je ochoten se budoucimu majiteli sverit.
17.05, 22. 2. 2008, odpověděthale co byl za rok to bmw?? co si prodal za 17tis na součástky??,,, víš já mám 156 2.4jtd.. sportpacket 3.. trošku potuněnou ..jo kupoval jsem ji od kamaráda,v tý době ..po tomhle už se nabavíme.. a když sem si spočítal co jsem do ní narval tak sem si rovnou mohl koupit ..jaguara S-type nebo nějakýho sportačka ještě by mi zbylo na běžnou ůdržbu a na čtrnáct dní v kabaretu... nad čím sem puvodně uvažoval..ale říkal sem si nebo každej mi říkal si mladej..alfice se k tobě hodí víc .. je za podstatně jiný peníze.. mám jí dva a půl roku.. a fakt na to že je to posraná 99-12měsícu stará..alfa mě odradila prostě je to věčně v servisu .. na autě sem vyměnil od běžných věcí až po repasy motoru,naftový čerpadla,turba atd................................................................. ......................,......................................... ,te'd mě čeká převodovka.. no prostě se z toho celkem vypruzelej.. a moje 156..na mě osobně udělala dojem zkurvenýho auta co se týče s opravama nespolehlivostí a různejma vymrdávkama..ja takhle o ní píšu protože s ní te'd nelítám prostě vždy po nějaký větší opravě když sem do ní sednul nastartoval nechal jí ohřát .. zajezdil si,tak mi to vrátila nebo utěšila a měl sem zas radost každý den.... a takovou zkušenost .. má většina lidí co znám..teda všichni co jezděj nějaké km.. a někteří co alfu kupovali jako novou.. všichni od téhle značky utekli,vlastně sem u ní zůstal jen já a jeden blázen kterej te'd pořídil novou 159.. tak sem zvědavej jestli 159 bude spolehlivější než 156-ta moje "mrdka poruchová" nevím kdo by ji nazval jinak s míma zkušenostma.. nemyslím že příspěvek od:michala koupil jsem si oktavii 2,,a radči jsem ji prodal,a pořídil 156 a radči do ní narvu cokoli..i když mě vyjde podobně jako oktavia 2.. kuli tomu že bude většinu času na odtahovce a po servisech.. myslim si že auto má sloužit člověku a ne člověk autu.. to'd moje negativní zkušenost ...
0.18, 30. 7. 2008, odpovědětxxxxxxx, napíš ty, čo máš v garáži, a potom môžme debatovať.
11.15, 22. 2. 2008, odpovědětNo já ti nevím.Velice rád jsem se zbavil Octávie II 1.9 TDI.Byl v tom děsnej kravál,boleli mě záda(denně asi 200km) neskutečně byla cítit klimatizace.O tom že v zimě perfektně chladila a v létě topila se ani nebavím.takže po roce šla z domu.Za zlomek ceny jsem si koupil 156 a těch pár kaček co stojí náhradní cokoliv na tohle pěkný auto vpravdě oželím.
14.15, 22. 2. 2008, odpovědětKdyž jses kokot a nemáš prachy na údržbu ,tak si kup auto s pičou ve znaku nebo nějakou jinou mrdku ty pojebanej MAĎARE!!!!Je to jen bledá závist že nás sem chodíte napadat.Tahni si na svoje stránky a nebo si běž vydrahndit KAŠPÁRKA nad Svýho HELMUTA,nebo co máš za MRDKU.Jestli ovšem vůbec máš nějaký auto ty KOKOTKU!!!!!!
21.44, 24. 7. 2008, odpovědětsúhlasím s BT
23.58, 24. 7. 2008, odpovědětnechápu, proč někdo jako ty vůbec reaguje na něco na těhle stránkách, alfa je srdcová záležitost spojená s dokonalým požitkem z jízdy a hlavně komfortem a kdo to nechápe, tady nemá co dělat. Samozřejmě že údržba i servis je nákladnější ale s tím dotoho každý jde, že ano?? Takže příště vůbec nereaguj a uděláš líp, pako
10.04, 25. 7. 2008, odpovědětVitajte alfisti aj ja som sa stal majitelom alfi 156 2,4 jtd. Nechcem sa chválit ale doteras som mal asi tak 30 aut. Boli nove aj starsie dobre aj zle. /BMW 318 99 / Golf 3 1,4 1,6 2,0 1,9 tdi/ passat 1,9 tdi 97/ seat cordoba 1,9 sdi/ audi 90 2,3 / bmw 320 v6 / golf 2 1,8 gti/ mercedes 190 2,0 / mercedes 124 / fabia boli aj skodule a lady . Takze skusenosti mam skoro so vsetkymi znackami lebo kamosi robia s autami a viezol alebo som soferoval skoro vsetko. ale o to teras nejde. ide o to ze niekto kto ssa v zivote nevozil na aute ktore ohovara sa mi zda prinajmensiom chudacke. vid kamarat mi povedal. ja som si kupil alfu lebo ksamarat si ju pred niekolkými rokmi kupil ako novú 2,4 jtd / 1,1 mil/a ja som snim najazdil tak 25 000km. mozem vam s cistym srdcom povedat ze alfa ma najlepsie jazdne vlastnosti vo svojej triede a dokonca predčí aj niektorých vo vyšších triedach. ono vo vyšších triedach je to skor uz o luxuxe ako o jazde. Napr. alfa 166 uz nie je taka cuore sportivo. co sa tzka 156 aj sa som uz nieco vrazil do mojej ale nekupil msom nove auto a ten zazitok a radost s jazdy mi to nahradi. seriove auto ktore tak vinikajuco sedi na ceste vie vyrobit iba alfa. ono moj golf 2 GTi bol tiez v zatackach ako prikovany ale podvozok stal 60 tis. a to voberc nebol to naj. a v alfe mate toto v zaklade. a motor keby moji kamosi takto vytacali passatov tak to generalkuju kazdy rok. takze si myslim ze provokovat sem chodia len ti co ticho zavidia ked ich passaty s prehladom obehne nejaka alfa co i len 1,6 TS. inak iba BMW 318 i sa mi jazdnymi vlastnostiami podobalo na alfu ale iba podobalo aby ma zas niekto nechytal za slovicka. predsa je to len zadok a je to o niecom inom. Na zaver vela stastnych km alfistom.. a este jeden postreh. pozrite si na nete v zahranici kolko je ich tam naburanych oproti inym autam. su tam iba pokazene nie burane preco lebo alfa ma aj najlepsie brzdy vo svojej triede. ok cavte a piste
21.41, 25. 7. 2008, odpověděthale co byl za rok to bmw?? co si prodal za 17tis na součástky??,,, víš já mám 156 2.4jtd.. sportpacket 3.. trošku potuněnou ..jo kupoval jsem ji od kamaráda,v tý době ..po tomhle už se nabavíme.. a když sem si spočítal co jsem do ní narval tak sem si rovnou mohl koupit ..jaguara S-type nebo nějakýho sportačka ještě by mi zbylo na běžnou ůdržbu a na čtrnáct dní v kabaretu... nad čím sem puvodně uvažoval..ale říkal sem si nebo každej mi říkal si mladej..alfice se k tobě hodí víc .. je za podstatně jiný peníze.. mám jí dva a půl roku.. a fakt na to že je to posraná 99-12měsícu stará..alfa mě odradila prostě je to věčně v servisu .. na autě sem vyměnil od běžných věcí až po repasy motoru,naftový čerpadla,turba atd................................................................. ......................,......................................... ,te'd mě čeká převodovka.. no prostě se z toho celkem vypruzelej.. a moje 156..na mě osobně udělala dojem zkurvenýho auta co se týče s opravama nespolehlivostí a různejma vymrdávkama..ja takhle o ní píšu protože s ní te'd nelítám prostě vždy po nějaký větší opravě když sem do ní sednul nastartoval nechal jí ohřát .. zajezdil si,tak mi to vrátila nebo utěšila a měl sem zas radost každý den.... a takovou zkušenost .. má většina lidí co znám..teda všichni co jezděj nějaké km.. a někteří co alfu kupovali jako novou.. všichni od téhle značky utekli,vlastně sem u ní zůstal jen já a jeden blázen kterej te'd pořídil novou 159.. tak sem zvědavej jestli 159 bude spolehlivější než 156-ta moje "mrdka poruchová" nevím kdo by ji nazval jinak s míma zkušenostma.. nemyslím že příspěvek od:michala koupil jsem si oktavii 2,,a radči jsem ji prodal,a pořídil 156 a radči do ní narvu cokoli..i když mě vyjde podobně jako oktavia 2.. kuli tomu že bude většinu času na odtahovce a po servisech.. myslim si že auto má sloužit člověku a ne člověk autu.. to'd moje negativní zkušenost ...
0.19, 30. 7. 2008, odpovědětvie mi tu niekto poradit čo sa tika alfi 166 diesel 2.4
18.47, 26. 12. 2008, odpovědětAhááá Deno ty chces kupit 166-ku.Tak tu pracovnu Cromu predaj pokial sa da,lebo po kupe 166-ky uz do nej asi nesadnes. 2.4JTD spotrebou a vykonom rodinna volba,ale ked zle kupis ,tak dalsi clen rodiny.
20.30, 27. 12. 2008, odpovědět