To som páni bol tento víkend na návšteve Česka.Mal som čťastie a stretol som tam EMMU.Bola milá,teplá,vlhká,a ukrutne rýchla.Nič sa však nestalo,mal som šťastie.Niežeby mala PPCH(pohlavne prenosné choroby...).Bola to veterná smršť čo sa prehnala strednou európou tento víkend.Chvala bohu,auto to prežilo bez újmy.Až cestou späť na slovensko som si uvedomil,čo vlastne je moja Alfinka zač.V okolí Trenčína,Bánoviec pri úžasnom bočnom vetre sa ma zrazu žena pýta,prečo idem tak rýchlo,prečo stále predbieham.A ja-veď idem len 110.Ale prečo sa všetci vlečú 70???Alfa išla ako prilepená,ako po koľajniciach.Proste paráda.Žiadne korekcie volantom,proste krásne rovno za nosom.A na záver cesty,medzi Žiarom a BB,od žiaru ma tlačila odzadu krásna Civic-ka,ako sme prešli stráže(ti čo to poznajú vedia)sa zrazu krajina rozostúpi a kde je "ondička"?V nedohľadne.Bol som sám,kto šiel v ľavom pruhu,asi 140,všekých v 90-ke metal vietor v pravom pruhu zprava doľava,proste fantázia.Alfa sedí ako pribitá!Alfám zdar,cuore sportivo....
9.37, 3. 3. 2008, odpovědět