Čau Alfáci, nevíte, kde by mi udělali diagnostiku v Plzni a okolí? Kde maj program na Alfičku, potřeboval bych to napíchnout :-) Nějak mi to zlobí (škubá). Vždycky to začne, když trefím díru, to potom začne škubat a netáhne, tak jako obvykle. Většinou to přestane samo, třeba po týdnu, ale někdy jí to drží třeba měsíc... Pak jezdí zas dva měsíce ok a znova, díra a je to... Někdy teda začne jen tak.. Přijedu, vše ok, druhý den to ráno natočím a první čtvrtka plynu nereaguje, otáčky nejdou nahoru, potom se třeba chytí, už tomu přestávám rozumět. Díky za radu!
14.47, 7. 3. 2008, odpovědětto vypada na nejaky konektor ... zkus prostriknout konektro na skrtici klapce ...
8.57, 8. 3. 2008, odpovědětHmm, díky, ale bohužel jsem lai¨k, kde prosím tě je přesně ta škrtící klapka?
18.51, 9. 3. 2008, odpovědětPřed půl rokem jsem řešil problém se škubáním motoru při nižších otáčkách a na diagnostice mi řekli že občas vynechává jeden válec prý svíčka nebo cívka . Když jsem doma shodil dekly jedna svíčka byla ůplně pod vodou tak jsem to vysušil a OK.
21.02, 9. 3. 2008, odpovědět