Caute. poradte mi ako je mozne co najefektnejsie odstranit vrzganie na prednej naprave. Ide to niekde od ulozenia vrchnych ramien na prednej naprave. Dik
10.16, 8. 3. 2008, odpovědětNeco mi rika ze to bude chtit nove ramena?!
12.39, 8. 3. 2008, odpovědětkdyž ti doma začnou vrzat dveře, tak si hned taky nekupuješ nový ne..
19.49, 8. 3. 2008, odpovědětvymeniť silentbloky na ramenách , funguje to :)
20.35, 17. 3. 2008, odpovědětUdělej zkoušku: sundej kolo a pomocí dvou rovných prstýnkových klíčů č.17 povol cca. o otáčku matku toho dlouhého šroubu v uložení ramene a do míst kde rameno svírá držák nastříkej Konkor nebo něco podobného.Dej tam kolo a pár kilásků to volně projeď po horší cestě .jestli vrzání přestalo tak jsi za vodou.jetě tam trochu stříkni a hlavně nezapomeň mírně dotahnout ten šroub dej vědět jak jsi dopad. na chvíli by si měl mít pokoj.mám ješte pár nápadů jak na ramena ale musím to nejdřív vyzkoušet apak by byl od vrzání navždy pokoj ,tak čauky.
21.26, 17. 3. 2008, odpovědět164 To spíš vypadá že to není norní rameno. Za jízdy se to těžko odhadne ale když pomůže voda tak olej by pomohl dvojnásob jen najít to místo.Mě loni vrzal i kulový čep na dolním rameni.Bylo to takové prasknutí v kole když jem dosedl na sedačku nebo bylo slyšet i slabé vrzání při otočení volantem. Horní ramena a dolní kuláky jsem vyřešil mazničkama a zatím mám ticho.když mi vrzalo pravý rameno tak se mi zdálo že to jde ze zadu a až teprv spolujezdec zjistil že to jde zepředu Fakt se to blbě samotnýmu hledá .čauky
22.26, 8. 4. 2008, odpovědětTak a je po probleme. Kedze som mal vôle na ramenach tak som to pomenil. Vymenil som obe ramena a nevrzne ani trosku. Je to krasny pocit. Len ticho a zvuk motora
22.36, 8. 4. 2008, odpovědětještě mi chlapi poraďte když za jízdy přibrzdím tak mi lupne v pravém př.kole a nemužu najít co to je.tlumiče nové,ramena nové,tyče řízení nové,připadá mi to jak kloub?nevím.Setkali jste se stím?
22.48, 8. 4. 2008, odpovědětmne to tiez vrzga asi niekde na pravom ramene ale iba za tepla a sucha! za studena a mokra to nerobi... :D neviete niekto poradit? dik
1.30, 9. 4. 2008, odpovědětKeď sme pri tom vrzgani tiež by som potreboval radu. Po vymene brzdových kotučov mi pri odbočovaní vľavo v určitej polohe volantu vychádzaod PP kolesa kovový zvuk. Je to len v určitej polohe a v pripade pootočenia volantu to opat stíchne. Napadá Vas niečo?
19.33, 9. 4. 2008, odpovědětrich možná máš tu samou závadu co vosol.
20.13, 9. 4. 2008, odpovědětPřečti si přízpěvky : R.O.S.T.A.N Vrzání z 3.5 2008 na technice
22.29, 25. 7. 2008, odpovědětTo bylo pro Honzu.
22.33, 25. 7. 2008, odpovědět