zdravim vas alfisti četl zvas někdo německou recenzi o alfach mě teda hodně pobouřila protože co piše jeden německy novinař o našich milačcich cituju alfy jsou ty nejkazivějši auta s nejhorši technikou design toho auta neni špatny ale jsou daleko lepši auta s mnohem lepši kvalitou alfy bych zakazal aby se vyraběly nejhorši auta sem ještě nikdy neviděl alfa je prostě italsky propadak což byly italske auta vždycky atd atd a samozdřejmě vyzdvihoval německe auta nevim jak vas alfisti ale mě to doslava nasralo a pobouřilo s pozdravem tomik
8.54, 13. 3. 2008, odpovědětTo vis ze jo zazalujem ho ve Strasburgu za poskozeni dobreho jmena a taky za propagaci fasizmu :-)
9.11, 13. 3. 2008, odpověděttomik--- hm dalsi zazraty alfista?? mne je suma fuk co si kto wrawi pise.. ja jazdim a usmiewam sa z mojej 156tky....
9.16, 13. 3. 2008, odpovědětMě to vlastně ani nevadí, když ostatní pomlouvají Alfu, protože my Alfisti z toho těžíme jen samá pozitiva: 1) Čím víc se Alfa bude pomlouvat, tím víc to bude vzácnější auto, což je dobře, nemusí mít každej trotl Alfu 2) Ceny v bazarech budou nízký, zase z toho těžíme my a v duchu se smějem těm předraženejm německejm kárám 3) Alfa se až na vyjímky prakticky nekrade, což se o německých autech říct opravdu nedá, tj. další pozitivum 4) O to víc nás těší když s tou poruchovou, nejhorší, nejpomalejší a nejškaredější Alfou natrhneme prdel nějakýmu šaškovi v těch opěvovaných "super" autech :-))))))))))))
9.30, 13. 3. 2008, odpovědětHugo na hrad :-)
11.07, 13. 3. 2008, odpověděttomik- udej zdroj,rád bych si ty kecy přečetl.
12.53, 13. 3. 2008, odpověděthezky Hugo
15.09, 13. 3. 2008, odpovědětHUGO nechces robit velvyslanca???:-)
15.42, 13. 3. 2008, odpovědětTyhle články značku Alfa Romeo strašně poškozují.....A výhody teda moc nevidim....To že jich moc nejezdí a že se nekradou.Taky že hodnota auta rychle klesá-to je výhoda jo?To jenom svědčí o tom jak na tom dneska bohužel automobilka AR je:-(Taky se mi líbí že Alfu nemá každej protože sem sebestřednej kokot.....prostě jestli se nebudou víc prodávat nový auta tak značka pujde do háje
19.06, 13. 3. 2008, odpovědětSe na me nezlob, ale AR jde dolu na cene stejne jako ostatni znacky... zakaznik ma 1,5 rocni A4 Avant Quatro, por. cena 1.2 mil. jeste v zaruce ho chce vymenit za jine auto, neni ho schopny prodat za 600 tis!!!! Mu nabidli 580 tis. odkupni cenu pri nakupu noveho auta... Osobne si myslim, ze ve vseobecnosti jsou koncernovy auta hodne nadhodnocene, zejmena Skodovka... Porad delaji testy jak je to skvele jak to malo zere, ale testuji treba Superba 1,4TSFI, pak hnedka napisou ze maji i 3.2 a ze to mam max 250 a zrychleni 8,5 s... ale to, ze tady to auto stoji nove vice jak 1 mil... to uz se nedoctes... Ruku na srdce, jakej "drzak" bude mit 1.5 t. tezky auto s motorem 1,4TSFI? To ukaze cas.... ale to je pouze muj nazor.
9.30, 14. 3. 2008, odpovědětpravdou je že konkstruční řešení některých dílů italové odflákli.Neustále se opakují ty samé závady např. vrzající ramena teplota dušení motoru a to nasere.Lepší by bylo to po Italech dodělat a upravit než kupovat stále nové díly dokola a dokola a dokola.
20.25, 13. 3. 2008, odpovědět