alfisti ja nevim jak vy ale o značku alfa romeo mam strach v prodejich se moc nedaři pokulhavato i diky možna špatne reklamě automobilky a blbym recenzim ale je fakt že italove opravdu některe věci odflakly vzpomen te si jak byl na pokraji krachu fiat značka už nemusela existovat a tak tak se zachranila a mam strach aby tak nedopadla alfa romeo myslim si že italske auta jsou byly a budou vždy podcenovany boužel nepravem
20.50, 13. 3. 2008, odpovědětTy vole nový punto u nás vyhrálo auto roku....
22.30, 13. 3. 2008, odpovědětkdyby krachl Fiat, šla by i Alfa
0.43, 14. 3. 2008, odpovědětO Fiat se nebojim, nova Brava jim jde jako prase, Punto je nejprodavanejsim autem do 300 tis. takze to chce klid :-) Myslim ze vseobecne "Fiat" sel kvalitou hodne dopredu, maji vyborne motory, myslim ze jejich kamna bych osobne zaradil vubec mezi nejlepsi na trhu...
9.20, 14. 3. 2008, odpovědětmotoricky a dizajnovo su taliani daleko dopredu. a existencia znacky sa neodvija od predajnosti v SK a CZ trhu))
9.23, 14. 3. 2008, odpovědětDaří se Fiatu, tak bych se nebál že Alfa krachne. Jestliže dají do nového Mi.To slušné motory a nastaví rozumě ceny, tak se bude podle mě prodávat slušně. Zpracování mají taky již na úrovni co jsem měl čest se povozit novou 159tkou...
16.30, 15. 3. 2008, odpovědětChalape, keby si toto napísal v takom r. 1996, možno by to bolo možné. Ale dnes sa Alfa vracia tam kde patrí, medzi elitu. Alfe sa darý predávať a chysta veľa novédo. A 8C jej prinavratilo punc excluzivity!!!!!
12.37, 16. 3. 2008, odpovědětA s exkluzivitou bude pokracovat 169, ktera ma byt take v limitovane vyrobe. A jestli neprepali cenu u juniora (nebo jak se bude nejmensi Alfa jmenovat), tak myslim, ze se o Alfu Romeo nemusi nikdo bat...
10.13, 17. 3. 2008, odpovědět