Čau Alfisti. Dneska jsem byl u kámoše co mám od něj svojí Alfu a už má na prodej další. Je to 156 1,8 TS v modré metalýze, r.v.1999, najeto 68 tis. km, s klimou a chce za ní 136 tis. Kč. Pokud má někdo zájem, tak pošlu kontakt.
17.53, 14. 11. 2006, odpovědětMuhehe, 68 tis. jo? Spis 168 tis, tumu uz by se dalo trochu verit :-)
19.58, 14. 11. 2006, odpovědětAhoj , jestlize da nekdo inzerat a v nem napise udaje tak nemam duvod mu neverit a proto te prosim abys nerypal . Moc dekuji Jenda
22.11, 14. 11. 2006, odpovědětOK, jak myslis.Se na me nezlob , ale tyhle km tomu nejdou verit.Takze bud je na tom neco v haji, je to boreny nebo ty km nesedi.Chtel jsem tim jen trochu varovat pripadne zajemce.
23.37, 14. 11. 2006, odpovědětpokud si koupim auto na nedelni jezdeni - cemuz by 70 tisic, za 7 let asi odpovidalo, nekoupim si 1.8, ale aspon tu 2.5 V6. 1.8 si logicky koupi nekdo, kdo s tim bude jezdit minimalne obden. Kristepane .. kdy uz podvody s ujetejma KM se uz konecne v tomhle state budou resiiit .... :o(
8.29, 16. 11. 2006, odpovědětA ty jestli chces mi posli fotky a specifikaci vozu a dame to na hlavni stranku .
22.12, 14. 11. 2006, odpovědětFotky bych asi raději nezasílal - nechci být nařčen, že tu dělám on-line bazar, zvlášť když to auto prodává kluk, kterej je na kšeft vozí ze SRN. Jen jsem chtěl dát echo, že jsem viděl zachovalou AR 156. Ostatní ať si potecionální zákazní domluví přímo s ním.Co se týká těch kilometrů - k autu je servisní knížka a neměl by být problém se domluvit a vzít si sebou někoho kdo má mobilní diagnostiku a vyčte Km z řídící jednotky, nebo se s ním domluvit a zajet někam na diag. Jinak já mám od toho kluka už druhé auto a znám lidi, kteří už mají od něj čtvrté - kdyby podváděl, tak by tam asi nechodili. Já k němu jezdím i na servis a dělá za rozumný peníze a navíc máš možnost u toho být, tak vidíš co se s tím autem dělá, případně mám možnost přímo pomáhat a pak to mám lacinější. Nechť posuzuje každý sám.
7.12, 15. 11. 2006, odpovědět