dobry den panove alfisti ještě před tydnem jsem taky mezi vas patřil ale bohužel už nepatřim svoji alfu sem prodal nemohl jsem jsi pomoct ale alfi jsou pro mě moc kazove hodně moc pořidil jsem jsi audi a6 1.9tdi vim že neradi slyšite jine značky aut ale nemohl jsem jinak všichni tvrdi ža audi jsou moc draha ale neni to pravda myslim si že alfi jsou krasne auta a mocdobře jezdi ale ta spolehlivost je mizerna nechci kritizovat itlskeho krasavce to rozhodně ne ale nemyslite si panove že alfi by mohly byt spolehlivějši ja neřikam že audi je svate taky ma svoje mouchy jako každe auto ale alfa jich bohužel moc a pořad strkat penize už sem řekl ne
3.10, 20. 3. 2008, odpovědětZkrátka jsi vyměnil olítanou ital. veteš za veteš německou,ale ta je přeci v našich končinách synonymem kvality!Zkrátka ses chlapče zařadil mezi majitele správných značek. Až na A6, mimochodem ta 1,9 asi není pro toto auto ta správná motorizace,něco nalítáš, tak se poděl se svými zážitky.
8.19, 20. 3. 2008, odpovědětto Kubik: tiež zvažujem A6. Aky mas rocnik? Staci tych 110 K na tu karoseriu ? Nezere to potom viac, keby ten motor nestihal...to sa potom viac oplati 2,5
18.45, 20. 3. 2008, odpovědětPozri si Audi alebo VW club 2,5 je vykonny motor ale je drahy na udržbu. Aspon na VW pisaly že ked chceš meniť rozvody tak motor musí ist von a to tiež nikto nerobí zdarma. A najvačší problem u 2,5 TDI je čerpadlo !!! pozor na to !!! 1,9TDI je na tom lepšie
20.49, 20. 3. 2008, odpověděta preco by musel na 2.5 ist motor von koli rozvodom? da sa to v pohode spravit aj pred domom na zemi! a najviac tam neodchadzaju cerpadla ale tie s......e styri vacky ktore sa min. kazdych 100000 km tak zoderu ze neviem ako taky motor mohli stvorit v tom slavnom audi. a oprava tak okolo 40 000sk.
22.12, 20. 3. 2008, odpovědětto kubik .... alfa je jedno zmala aut ktore majuu srdce ... to znamena ze ked predoslii majitelia sa o to starali ako starali cize vobec . Tak sa potom nediv ze sa ti tak srala. Nemal si setrit a mal si kupit nieco bud od tychto srdciarov alebo nove. tak a prajem ti s tou 1,9tdi vela kilometrov i ked neviem ako mozesk kuupit takuuu kravu s takym malym obsahom ... cus
21.22, 20. 3. 2008, odpovědětJežííííš kubiku, to nedělej, paradoxně jsem vlasně utekl od A6 k alfě!! Jestli chceš nějaký spolehlivý vozítko, tak A6 to rozhodně není!!!!!!! Podívej se do ADAC nebo TÜV, v jednom reportu je dokonce alfa156 o místo lépe než A6. Jestli chceš něco spolehlivýho kup si kojotu nebo 911 :-)
21.41, 20. 3. 2008, odpovědět