dobry den panove alfisti vybyram si nove auto a hodmě laka alfa romeo a šileně jse mi libi 166 jsem se uplně do toho auta zamiloval tak jsem se chtěl zeptat mate stim autem nějeke zkušenosti znamy mi řikal že to je uplně drahe auta na nahradni dily atd
7.20, 21. 3. 2008, odpovědětA tvý znám,,,, už měli alfu ? že vědí kolik co stojí (-:
7.33, 21. 3. 2008, odpovědětPokial to bude tvoje prve auto tak pocuvaj poriadne znamych, lebo sa opališ, každy kto kupil alfu ako prve auto, ju zobral len preto , že je ovela lacnejsia ako konkurencia, a potom sa ti stane to co ti povedali kamoši. TY SA ESTE MOZES ZACHRANIT !!! Nerob tu istu chybu ako vsetci pred tebou. Pokial si už nejaké auto mal a dobre sa vyznaš tak nie je problem, ale pokial si lama ruky prec od toho
8.56, 21. 3. 2008, odpovědětked ta laka,tak neni co riesit, laska je laska
14.10, 21. 3. 2008, odpovědětAlfa to není auto, to je životní styl.. A kdo nemá - nepochopí.. tak ať do toho nekecá :) svez se a už nebudeš chtít nic jiného.. :)
14.30, 21. 3. 2008, odpověděttak tomu sa hovori bezhlava kúpa, príst pozrieť a byt strašne nadržaný z alfy, nepozerat na nič a kupiť ju preto lebo sa mi páči. Stale tu len trepete to kdo sa ako staral... také isté prasatá ktoré jazdia na alfach jazdia aj na inych autach, len nie je vobec počut že by sa zadrel motor na nejakom inom aute tak ako na alfe - UZ SA Z TOHO KONECNE SPAMETAJTE - HNUSNE V********E CREPY tak ako napisal BOLEK "Alfa to není auto"
15.03, 21. 3. 2008, odpovědětNemáš koule debílku, když se neumíš podepsat. A to i přesto, že se s Tebou dá v mnohém souhlasit.
15.59, 21. 3. 2008, odpovědětCo to pořád meleš za píčoviny?Serou se všechny auta-stačí se kouknout na BMW klub,škoda klub,kluby japonskejch aut atd a uvidíš co se tam řeší - úplně stejný problémy jako tady..už se konečně vzpamatuj..Jo,je fakt,že s alfou zacházej lidi hůř než s fábkama,ochcávkama atd..Je to už z principu,protože alfu si asi nebude kupovat děda kterej s ní jezdí na chatu a jednou za tejden do tesca na nákupy - i když možná i takový se najdou,ale určitě jich bude míň než v případě škodovek..A že se motory jinejch značek nezadíraj?Rozhlídni se trošku po netu a najdeš jich tam hafo..http://forum.e30.cz/bmw-324-t52916.html http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6254619 http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=28415&highlight=zadreny http://www.bmwtuning.cz/?page=dilna&id=5&thumb=724&#big http://auta-autobazary.profi-bazar.cz/auta_do_250_tisic/prodam_auto_skoda_octavia.html http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?p=92484&sid=41ae37511b091bff30eed59d78723c8d http://auta.abality.com/renault/renault_19_1_9d_rv_1992.html http://bazar.o2active.cz/ad_detail.asp?c=100001029&r=100003004&ad_np=1&id=1593865&npv=0&sk=0&partner=0 http://www.yauto.cz/nissan/levne-nissan-vanette-cargo-23-d-21885.html http://automoto.globe-max.cz/cs/inzerat/61263/mercedes-benz-sprinter-313cdi-h123-2004/cursor/0 http://peugeot.sbazar.cz/peugeot-309-jablonec-nad-nisou-o1383808.html http://autobazar.artinzert.cz/auto-do-100-tisic/inzerat-92893-prodam/ http://autobazar.artinzert.cz/auto-do-50-tisic/inzerat-95867-prodam-ford-fiesta-se-zadrenym/ A nedivim se,že se některejm dementům ty motory zadíraj,když si koupěj levnou alfu (vrak) a nemaj už prachy na údržbu a lejou do toho super mogul a kde jaký sračky jen aby ušetřili a ani rozvody to neudělá atd..
18.59, 21. 3. 2008, odpovědětxxxxxxx nemá koule a stydí se za své jméno.Vlastně za to že ti rodiče daj zkurvený jméno nemůžeš... a jebe se každé auto. Alfa možná o trochu víc,protože to člověka nutí jet rychleji,proto dostává víc pokouřit,než co by sis dovolil s jiným autem. Proto se věci rychleji opotřebovájí,než třeba v passatu. Protože do zatáčky do který jedeš (normálně) s alfou 80km/h bys s jiným autem jet nemohl,protože už bys jel na hraně. Tudíž podvozek je více namáhán.
16.47, 21. 3. 2008, odpovědětDo alfy urcite jdi akorat doporucuju pred koupi poradne prohlidnout a projed nejlepe s nekym kdo tomu rozumi protoze jak pise zindour alfe dava vetsinou kazdy poradne pohulit a jezdi s ni jak prase protoze podvozek drzi jak pribity a toci se krasne do omezovace, timpadem vse dostava vic na frak. Proste s alfou se neda jezdit pomalu.
17.12, 21. 3. 2008, odpovědětNo muj nazor je ze na 166ku musis mit taky vyplatu a jeste lepsi kdyt mas i sikovne ruce.
17.47, 21. 3. 2008, odpovědětMám asi 3 kamošov, ktorí majú W Passat. Aj benzín aj naftu. Všetci mali také obrovské problémy s motormi, že je to na román. Ak by otvorili podobné fórum, kde by opísali poruchy, ktoré na svojich autách mali a prispievali by tam aj ostatní majitelia W, tak by ich fórum o poruchovosti značky vyzeralo úplne tak ako toto naše. Mám Opel, syn Alfu - trošku mu závidím...
18.54, 21. 3. 2008, odpovědětZabudol som, autá kupovali nové!!!
18.55, 21. 3. 2008, odpovědětHlele udělal bych lehkej závěr. Člověk který pomlouvá Alfu Romeo má geniální TURBO DEMENCi, kterou mu nevyléčí ani tubogeniální doktor včetně Dr. House. JE TO DEBIL a vy mu děláte radost svou rozčíleností. Pokud ho potkáte na cestě a podíváte se do zpětného zrcátkla, tak pouze konstatujte: "No jo strejda se vozí". Ale neprožívá. Já mám s Alfou najetýc xdesítek tísíc km a v životě by mě nenapadlo, že by mě nedovezla domů bez poruchy. Taky je pravdou že to není olítaná mrdka z bazaru a koupil jsem to od člověka, který tomu rozumí a nebráním se preventivním incesticím jako je olej po 10.000km, pravidelné rozvody atd..... Kokot kokotem zůstane!!!!!
21.28, 21. 3. 2008, odpovědětdost hustej překlep. Mimochodem,teď jsem četl recenzi v autohitu na Peugeot 307 rv od 2001 a tolik negativ jsem snad nikdy neviděl. Sere se turbo,čerpadlo,brzdy,podvozek,ložiska,výfuk.. atd. Oni koupi tohoto auta vůbec nedoporučujou. To jsem ještě takový verdikt nečetl. a jedny s nejhorších motorů je 1,6hdi. Kolega z práce má passata a za tři měsíce od koupy měnil převodovku, termostat a dělal komplet nápravu.Jo a rozvody s olejem.. Je to 2004 a zahučel už za 40000kč. A pojistil to proti krádeži za 29000 ročně. Bych teda takový auto chtěl :-)
21.43, 21. 3. 2008, odpovědětJe to jako se ženskejma. Buď si vezmeš škaredou která bude nenáročná ,pracovitá ale nenadchne,nebo budeš mít krasavici která tě bude stát ňáký love a budeš jí muset leccos odpustit ale na druhou stranu tě maximálně uspokojí a všichni ti jí jen tiše závidí. čauky.
22.11, 21. 3. 2008, odpovědět2Zdenda156: hh vostrej preklep :(
3.42, 22. 3. 2008, odpovědětjak tak čtu, celý fórum je prohnilý fanatickými persónami, který nepřipustí žádnou kritiku a názor vybočující ze zásad modly Cuore Sportivo…ubohé
11.20, 22. 3. 2008, odpovědětPrecitaj si znova co pisal Strwberry156. Ked ani tak nezapaluje,nechaj tak. Ja by som povedal ze kazdy si haji svoje,chod srat na VW forum a ohlasy budu myslim rovnake,alebo skor horsie,lebo pre tych ludi lepsie auto nieje. Tu vacsina prizna ze alfa ma aj muchy,a aj tak to prudilkum nestaci...Cize ubohe bude asi nieco ine.
11.43, 22. 3. 2008, odpovědětJarik: mne staci to ubohe klise "Alfa ma srdce" a pucim se smichy...vzdyt je to jenom kus plechu ako i ostatní...jenom s tim, ze tohle se vic sype. A kazdy si mysli ze je kral silnic a zakrut, ten velebeny sportovni podvozek. Jede to rovnako do haje, kdyz nemas mozeg a precenis sily...
12.06, 22. 3. 2008, odpovědětpiere,co máš za auto??
12.19, 22. 3. 2008, odpovědětKdyž jsem měl auta před alfou,taky jsem to bral,jako kus plechu s kolama. Mám cca rok alfu a každá jízda je pro mě zážitkem. Ten motor,jak jde za plynem,jak perfektně to zatáčí. Prostě se na každou jízdu těším..... Alfisti to chápou. Taky bych byl na alfisty nasranej,kdybych ji neměl....
12.24, 22. 3. 2008, odpovědětNechápu proč se tady hádáte a urážite. Prostě Alfa tě chytne za srdce, nebo ne. A koho ne, tak ten na ní bude hledat mouchy proč ji nechtít. I přez to že mám drohou 156, tak přiznám, že patří mezi více poruchové auta..ale pořád je zá ní mnoho francouzké a i něktré německé produkce a to nemluvím o korejské. Ale žádné sportovní auto nepatří mezi nejspolehlivějsí. Nicméně většinu věcí seženu na Alfu levněj než na Octávku..a u mé první Alfy jsem za rok a půl provozu měnil pouze chladič, ktrerý už byl načatej při koupi. pro mě byla zatím Alfa nejspolehlivější auto, protože jsem pečlivě vybíral..a měl taky štěstí. Každé auto má svých plno slabin ať je to Pasat a jeho ramen, turbo, váha zduchu, pumpa atd. Jen to chce koupit auto po majiteli, který zná slabiny svého vozu a tak se mu taky věnuje..dává správnmý olej, netočá za studena, nechá chvíli běžet po velkém zahřátí, než vypne motor, netankuje u obchoďáků atd. To je to podstatné. Mě pouze mrzí motory TS, které jsou opravdu sázkou do loterie i při správném ošetřování. Jinak Alfa je pro mě mazel. Tu 166 kupuj s někým, kdo už alfu měl a pozor na 2.4JTD po nehodě..ohnutá klikovka..přečti si recenze ať víš čeho se vyvarovat..
12.29, 22. 3. 2008, odpovědětto Zindour. Tedka je to Laguna DCi v plny palbe (bylo i Mondeo a 156 kombik)
12.45, 22. 3. 2008, odpovědětauto s pičooo?... kdo by si to koupil?
11.25, 4. 10. 2012, odpovědětNic proti lagune ale pockej az se ti zacne sypat elektronika se s toho osypes.
13.08, 22. 3. 2008, odpovědětPierre, co na to říct?? Lagunu bych si v životě nekoupil. Mondeo asi jo.. To jsem ještě nikdy neviděl.. Jak to auto vypadá?? :-) Kamarádovi,co má lagunu, sdadla karta od auta do louže a už neodjel. Opravit to nešlo. Nový klíč 7000kč. Laguna na spolehlivost teda nic moc,kámo.. Kdybys raději napsal,že máš nějakého japonce..
16.56, 22. 3. 2008, odpovědětNO laguna 2 ja mrdka jak ma byt ale nerikma ze jine aute nejsou,znamej ted daval jen za tacho 23tis protoze nesvitilo a v renaultu rekli ze to vydrzi asi 2 roky at to proda.Ale kazda znacka ma svy chyby,mam alfu,peugeot a ford galaxy a vsechny auta super.
17.24, 22. 3. 2008, odpovědětHlavně si nekupuj nic z koncernu Volkswagen(škoda,seat,volkswagen,audi..je docela v povedená)jsou to skládačky z lacinných plastů,no prostě hrůza děs. Máme doma octavii 1.9 TDi r.v 2001 tak vim o čem mluvim. Dřevěný trakař je proti tomu výkoný a pohodlný vůz!
17.28, 22. 3. 2008, odpovědět...sám mám Alfu romeo 166 a passat se superbem jsou proti tomu drncátka na okresky.
17.32, 22. 3. 2008, odpovědětNa Alfu 166 se nedělá druhovýroba. Tak bacha. Jinak to nemám ze své hlavy. Ale taky jsem o ní uvažoval,že bych ji koupil po 156 ce.
17.51, 22. 3. 2008, odpovědětFor Pierre: Neviem kto z tychto ludi tu je vacsi kokot.Ci ten co si kupi Alfu a prizna jej muchy,alebo ten co si kupi Lagunu. Na takeho kritika by som cakal aspon nejaku Mazdu,Toyotu,mozno Volvo....Mam rad Francuzov.Osobne som mal C Xantiu I,ale Lagunu.Tvoja kritika mi pride uplne mimo misu....
20.15, 22. 3. 2008, odpověděttak laguna 2 generacie je asi ešte viac poruchova ako alfa !!! Nie je problem do 150000km odfajčit 2x turbo a pritom aj tie skurvene drahé vstreky, po tom čo to prestalo tahat a každy si myslí že ešte domov to dojde !!!
20.33, 22. 3. 2008, odpovědětZdravím, som na tomto fóre úplne nový. Som prekvapený nad emotivitou zachádzajúcou do vulgárnosti. Mám AR 33 1.7. 16V, benzín boxer 7 rokov. Predchádzajúci majiteľ mi povedal, že o Alfe zle hovoria tí, čo ju nemali - ako ten cigán čo hovoril o haluškách, ale ich nejedol, iba videl ako ich jedol jeho bratranec. Okrem maličkostí žiadný problém, jazdím dosť rozvážne (53 r.), ale keď treba toto lietadlo vypráši aj 3 liter. Reči o zadretí - ak je motor zohriaty a dobrý olej, prehnať aj túto moju starenku, ktorá má v TP maximálku nad 200km môže znamenať zabiť sa. Ešte ma nikdy nenechala, ďaleko sa však bojím ísť iba kvôli tomu, že prípadná oprava ročníku 1992 je asi v zahraničí obtiažná. Teraz sa mi rysujú dlhé jazdy do zahraničia a uvažujem, že asi kúpim AR 156 so silnejším motorom (v širšom výbere mám AR 166, Audi A6) a chcem na to obetovať asi 320 tis. Sk. Na internete vidím 156 v Nemecku, páčia sa mi a vyberám iba autá do 60 tis.km- výhradne benzín. Už len laicky vzaté, auto ktoré stavajú bláznivý Taliani na také veľké rýchlosti, akceleráciu a zaťaženie, musí niečo zniesť a aj sa to ukáže v opotrebení. Ahojte.
21.55, 22. 3. 2008, odpovědětAutá vyrábane v tom období ako to tvoje, sú velmi jednoduché a v podstate sa na nich nemá čo pokaziť... už som počul aj to že ani Mercedes nie je to čo býval...
22.25, 22. 3. 2008, odpovědětAno Ivan, AR 33 sú proti terajším jednoduché. Avšak keď som ho pred rokmi kupoval, presne ako dnes všetci na AR nadávali aj keď sa tam nemalo čo pokaziť. Uvádzam, že je to stále podobná atmosféra (t.j. stále rovnaká koncentrácia blbov), nadávajú na AR tí, čo hu videli iba okolo prejsť a nevyskúšali. Ciao
18.17, 23. 3. 2008, odpovědětto Zindour: Mam 126 TKM, auto servisuju, žádný poruchy. Turbo mam jedno, kartu taky, start/stop mi funguje bezchybně. Ono ale…nikdy mi klíč do kaluže neupadl, při žádném autě :D Za ty peníze je tam hafo luxusu, co konkurence nemá…a proto se jen usmívám
21.12, 25. 3. 2008, odpovědětdobře, v roce 2001 kdy laguna vyšla byl dán již nějaký standart. Ale nějak mi nejde do hlavy co děláš na ALFA 156 clubu??? Proč si nejdeš pokecat do www.lagunydcimaxspokojenostprotonechcinikdynicjinyhomamnajeto127tkm.cv
10.11, 26. 3. 2008, odpovědět:DDD pobavils mne
13.14, 26. 3. 2008, odpovědětZdravím všechny alfisty!Když se tady tak stále dokola omílá kvalita všech možných vozů a dochází k vzájemnému napadání příznivců různých značek-dovolil bych si doporučit zakoupit č.7 AUTOHITU,kde by možná nebylo marné počíst si v oddíle BAZAR o AUDI TT.Ono by ty emoce asi opadly! Jak říkám-ser. se všechno!!!!
21.18, 27. 3. 2008, odpověděthaha :) pekne sa to tu cita... Nie na darmo sa hovori ze alfa je taliansky zigulak. Treba podotknut ze takuto prezivku si alfa vybojovala sama. Tak 10 rokov dozadu kazdy vedel ze ak kupi alfu, do mesiaca sa v nej nieco pokurvy. Ale to uz je minulost. Teraz sa kurvia tak isto ako ine auta. Auto o ktore sa clovek dobre stara sa nepokurvy. Takze Alfa nieje pre looserov. Clovek co si nevie ani sam vymenit vzduchovy filter nech si ju ani nekupuje! Problem je vsak v tom ze nepatri medzi lacnejsie auta a preto si to vzdy kupi debilko co ma prachy a nevie ani jazdit a potom ked pokazi to auto tak o nom rozprava ake je zle... takze problem nieje v kvalite auta, ale medzi volantom a sedadlom. Jednoducho niektore auta nie su pre vsetkych.. Aj ked som zanieteny fordista a Alfu si nikdy nekupim, aj tak viem o com tu niektori rozpravaju "Alfa je zivotny styl" Takze pokial nechces to auto lubit jak kona, kup si radsej VW alebo Ochcavku... hehe `:) prajem pekny den... EMEM (Fordclub SK)
9.06, 28. 1. 2010, odpovědětAch, Alfa ty si mi zobrala srdce ... Alfa Romeo je pre mna stelesnenim emocii, je to auto v ktorom zabudnete na starosti v zivote / danovy urad, zuriva svokra ... / a vnimate len jazdu. To auto naozaj nie je na presuvanie medzi bodom A a B je to permanentny orgazmus ... V Alfe je cloveku az luto, ze dosiahne svoj ciel a jedine naco mysli je, kedy opet bude pokracovat v ceste. A este pre milovnikov nemeckych sportovych aut, mozno su vykonejsie, kvalitnejsie, ale chyba im srdce a preto v mojom zivote nemaju vecsiu cenu ako vysavac alebo mixer
15.34, 29. 1. 2010, odpovědětjames k tomu menu ti sadne 166. Kup 2.0TS a priebezne si zhanaj druhy motor :) Nahradne diely nie su drahsie nez priemer ale zase asi ti bude robit problem cokolvek ked uz toho bude viac. Kolega tu pise ze kupil antibazarnicku alfu teda nie za low money, ale to su picoviny je jedno co kupis, niektori to predavaju len tak ze nemusi to byt dojebane, len maju toho plne zuby.Kup hocico ono kazda sa bude dojebavat a neskor to hodis na bazos ako kazdy co zistil ze nemusi preplatit alfu tromi autami ale ze mu staci aj polo. Ako to v alfa156 prispevku som pisal. Uprimne vazne povedane, nepocuvaj nikoho a rozhodni sa sam ale nerozhoduj sa rozumom lebo to by si bol blazon, jednoducho srdce zaveli a ide sa kupit. Kupoval som to srdcom a je mi jedno ze je tam zodrata spojka, treba menit rozvody, turbo, dvojh zotrvacnik a tak vies ... 200+500+700 teda 1400eur. auto vyslo 800 prihlasenie 500... Pri alfe na tieto cisielka nepozeraj ani nemozes, ak s tym mas problem potom ju nemas v srdci ale len si nadrzany.
8.22, 20. 7. 2011, odpovědět166ku po faceliftu 3.0V6, alebo 2.4JTDm jednoznacne jednu z tychto..
17.10, 20. 7. 2011, odpovědětmne sa praveze paci ten styl koncom 90rokov teda original facelift, 166 vyzera jebnuto v tych svetlach ale zase ked to clovek sleduje aj sa do toho zamiluje. u mna vladne 156.
17.20, 20. 7. 2011, odpovědětpo facelifte je už 3,2 V6.
1.47, 13. 10. 2011, odpovědětExhibicionist
16.57, 12. 10. 2011, odpovědětVíš, všichni budou mít auto a ty budeš mít alfu. Tohle auto má špatnou pověts, jsem rád, že je to z baráku a myslím, že každej, kdo to měl a zbavil se toho, tak je rád. auto pěkný, ale tak do 100 00 km najeto, pak to začně y ty budeš brečet. Už tonikdy neprodáš a budeš se tím trápit. Ale každý den se narodí blbec, co to auto může koupit, tak jdi do toho, ať maj mechanici za co žrát!
6.42, 13. 10. 2011, odpovědětZedol si mi ho na velký pátok.
9.04, 13. 10. 2011, odpovědětZdravím,taky se zapojím do diskuze moje první auto v 18ti bylo seat ibiza 1,9tdi pak passat 1,9tdi a A4 tdi vše 66kw musím přiznat že investice do těch aut byla na 0 nebo téměř na 0 protože nebylo co měnit ale jízda v tom byla jenom přemístit se z bodu A do bodu B a teď v 21ti sem si koupil alfu 156 2,4jtd a musím říct že je to za ty peníze bomba svezení,sice nějakej problém s motorem,s ramenama už byly ale je to spíš stylem jízdy protože s tím autem nejde jezdit pomale a na silnici to sedí úplně suprově a to co je pod kapotou si to ani nezaslouží.Takže se neboj a zkus Alfu,samozřejmě časem zainvestuješ ale myslím že to stojí za to
21.53, 10. 11. 2011, odpovědětКак купить карточку клиента в торговую сеть гипермаркетов МЕТРО c&c Кэш and Кэрри 8(967)143-66-53 Законно по юридическому договору оформим на физических лиц и сотрудников учереждений карты клиента metro в сеть супермаркетов МETRO CASH&CARRY:карта клиента метро с вашей фотографией(делается в самом магазине в вашем присутствии),с личным номером,штрих - кодом,магнитной полосой, названием организации, от которой вы будете нами зарегистрированы. Вы можете проводить с собой 2-х человек. Пропуска в метrо оформляются: на граждан Российской Федерации и иностранцев.Оформление делается без предварительной оплаты, то есть вначале мы регистрируем вас,вы получаете карты клиента metro, потом оплачиваете. Оплата производится в течение 1-го рабочего дня после оформления через Сбербанк РФ ,немецкие торговые центры «METRO» работают 24 часа в сутки.Срок действия карточки метро 3 года, по истечении этого срока договор перезаключается по взаимному согласию сторон.Для оказания этой услуги мы находим юридические лица, у которых есть свободные места в этих немецких супермаркетах,и заключаем с ними соответствующие договора, по которым юридические лица обязуются предоставить вам право пользоваться их местами в этих немецких супермаркетах сроком на три года. Регистрация производятся в разных торговых центрах МЕТРО КЭШ ЭНД КЭРРИ, по выбору юридических лиц в соответствии с их территориальным месторасположением. Получив карты metro в одном из немецких супермаркетов МЕТРО КЭШ ЭНД КЭРРИ вы можете ей пользоваться в любых других магазинах этой сети немецких магазинов "Metro Cash & Carry" в РФ и за границей. Для заказа пропуска в метrо в сеть немецких торговых центров Метро Кэш энд Керри звоните: 8(967)143-66-53
23.41, 8. 3. 2012, odpovědětКарточка клиента гипермаркета гипермаркет METRO Кеш энд Керри , телефон в Москве: 8"9:6+7*1__4**3~~6#6__5##3: Законно по юридическому договору сделаем на частных лиц и сотрудников учереждений карты клиента metro в сеть гипермаркетов МЕТРО КЕШ ЭНД КЭРРИ:карточка метро обязательно с вашей фотографией(делается при вас в самом магазине METRO Cash and Carry),с индификационным номером,штрих - кодом,со специальной магнитной полосой, названием организации, от которой вы будете нами зарегистрированы. Вы можете проводить с собой двоих человек. Карты metro оформляются: на граждан РФ и иностранцев.Оформление производится без предоплаты, то есть вначале мы регистрируем и оформляем вас,вы получаете карты клиента метро , потом оплачиваете. Оплата производится в течение одного рабочего дня после оформления через Сбербанк России ,немецкие гипермаркеты МЕТРО КЭШ ЭНД КЭРРИ работают круглосуточно.Срок действия карточки метро 3 года, по истечении этого срока договор перезаключается по взаимному согласию сторон.Для оказания этой услуги мы находим организации, у которых есть свободные места в этих торговых центрах,и заключаем с ними соответствующие юридические договора, по которым организации обязуются предоставить вам право пользоваться их местами в этих немецких торговых центрах сроком на три года. Оформление и регистрация производятся в разных тц МETRO Cash & Cаrry, по выбору юридических лиц в соответствии с их территориальным месторасположением. Получив карты метро в одном из немецких тц Metro CASH and CARRY вы можете ей пользоваться в любых других магазинах этой сети немецких супермаркетов "Metro Cash & Carry" в Российской Федерации и за границей. Карточка в торговую сеть магазинов МЕТРО Кеш & Керри как купить для физического лица , телефон в Москве: 8::9.6"7~~1..4*3~~6**6*5__3~~
11.16, 15. 5. 2012, odpovědětvyjebany spam, dodam len ze tvoj text a citenie sa aj tak neda potlacit to iste som mal aj ja, teraz uz je dobre. Len vecsi bol pocit a radost tuzby ako potom to auto. Alfy su rarita ciest vykapali zadrete benziny, jtd pomahaju tejto znacke sa udrzat na cestach. Kup to, vzdy lepsie drahsi diel ako auto ku ktoremu nemas citenie a je ti na hovno. Mal som po 156 1,9JTD mareu weekend no nedokazal som sa toho auta ani chytit po mesiaci som sa toho zbavil a mam 156 2.4JTD. rovnako ako k marei ani k 1.9 by som sa nikdy nevratil. 2.4 ci uz 156 alebo 166. jasna vec.
13.37, 15. 5. 2012, odpovědětJá bych to napíchnul na dignostiku
20.32, 10. 9. 2012, odpovědětStroj. tehnik
6.07, 30. 9. 2014, odpovědětЗдесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы. Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках: - Tilda (Тильда) - Wix (Викс) - Joomla (Джумла) - Wordpress (Вордпресс) - Bitrix (Битрикс) и т.д. телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы. Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google. Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта? напишите нам 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
21.54, 17. 11. 2019, odpovědětProgramer CNC
8.59, 11. 2. 2020, odpovědětVBS
12.26, 4. 5. 2020, odpovědětGrafiиni oblikovalec
10.37, 6. 5. 2020, odpovědětHello! Crazy discounts, hurry up! We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing. [b]2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount[/b], we are selling due to the closure of the department that works on this software. The price is two times lower than the official store. At the output you will receive a namekey to work with. [b]Hurry up, keys are limited[/b] Write to us in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]! The fresh database for XRumer and GSA Search Engine Ranker has gone on sale, as well as a premium database collected by us personally, it contains only those links on which you will receive active links, that is, clickable ones + our own database of 4+ million contact links, for selling electronic goods and everything that your imagination allows you! [b]ATTENTION! 40% discount only until 04/10/2024[/b]! When applying, please indicate the promotional code [b]DD40%[/b] in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]!
18.44, 5. 4. 2024, odpovědětHello! Crazy discounts, hurry up! We are Drop Dead Studio and our goal is to help companies achieve impressive sales results through automated marketing. [b]2 keys left for sale activation key for GSA Search Engine Ranker with a 50% discount[/b], we are selling due to the closure of the department that works on this software. The price is two times lower than the official store. At the output you will receive a namekey to work with. [b]Hurry up, keys are limited[/b] Write to us in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]! The fresh database for XRumer and GSA Search Engine Ranker has gone on sale, as well as a premium database collected by us personally, it contains only those links on which you will receive active links, that is, clickable ones + our own database of 4+ million contact links, for selling electronic goods and everything that your imagination allows you! [b]ATTENTION! 40% discount only until 04/10/2024[/b]! When applying, please indicate the promotional code [b]DD40%[/b] in telegram: [b]@DropDeadStudio[/b]!
8.58, 6. 4. 2024, odpovědětMizar
18.47, 7. 4. 2024, odpovědětVsega po malem
15.11, 20. 6. 2024, odpovědět