Zdravim všechny. Chápu, že tu s timhle tipem nejsem asi nejlíp, ale klub se Spiderama jsem nenašel. Alfa to je ale taky a pochybuju, že jsou zde jen lidi, který vědi vše jen o 156:-) Tak tedy muj "problém" Strašně se mi líbí Spider, ten novější od 96 vejš. Zdá se mi to za tu cenu naprosto super záležitost. Teď přijde to ale. Jak je to s dostupností náhr. dílů, jejich cenou a třeba poruchovostí??? Budu rád za každý info, u čeho si dát pozor při koupi atd. Je to krásný, ale vim o tom úplný prd, takže se omlouvám, budu pilovat znalosti, ale aspoň do začátku bych uvítal i malinkou pomoc na téma Spider. Díky moc.
23.12, 15. 11. 2006, odpovědětČaues chlape mam GTV r.v97 to je naprosto to samy jako spider akorat to ma střechu ..už sem jednou orpavoval motor mam 2.0 twin s 110(kw)a utrhl se mi ventil a zničil mi motor nechal sem to opravit a oprava mě stala 80 tis..no a ted mam problem naopak s klikou nova sem se doslechl že stoji 70 tis..zkoušel sem shanět motor ale neni to tak jednoduche asi takhle auto už mi stoji rok bez motoru ptal sem se v alfě jestli by tam byla nějaka schoda motriu z jineho typu..mechanik mi řekl schoda neni možna sem s toho na větvi ale zkoušim dal..vem to uplně normalně kolik podkaš za den nebo týden spideru nebo GTV na ulici???podle toho se pak odviji dostupnost nahradních dilu a hlavně cena..pokud maš další dotazy a chtěl by si o tom povidat sem k večeru dostupnej na ICQ -433-633-532..rad ti pomužu:)
21.14, 17. 11. 2006, odpovědětčau gtv,to se mi nechce věřit,mrknu na dokumentaci,ten dvoulitr přece není žádnej speciál.
16.22, 18. 11. 2006, odpovědětted jsem na to koukal a motor co se tyce ulozeni je schodnej ze 156 :D
17.23, 18. 11. 2006, odpovědět