Jak sem psal minule potkanej motor to je následek prasklýho klínáku. Co říkáte na to ,že oprava bude stát cca 21000Kč.
7.56, 29. 3. 2008, odpověděthmno nevím u fiatu coupé se mi to taky stalo a mně to stálo 6tisic nová hlava + rozvody 3+ práce 3tisice
9.23, 29. 3. 2008, odpovědětHm tak to mě 12000Kč bude stát jenom (nová) hlava.!!!
9.41, 29. 3. 2008, odpověděturčitě je lepší to nechat opravit,než kupovat za 20 nějakej jinej motor u kterýho zase nebudeš vědět stav a jdeš do nejistoty..Navíc si k tomu připočti cenu rozvodů... A těch 20 to není tak moc,záleží co všechno s ním budou dělat.Pokud ti zkontrolujou kliku,případně přebrousej a daj nový lágry,vymění kroužky,zkontrolujou hlavu,daj nový ventily a přebrousej sedla,daj nový těsnící kroužky ventilů,udělaj ti nový rozvody,tak ta cena určitě není nijak přehnaná-obzvlášť pokavaš ti ten motor budou z toho auta vyndavat a montovat zpátky..
13.45, 29. 3. 2008, odpovědětNo asi mi nebudou opravovat tu mojí původní,ale dají tam jinou už opravenou+rozvody,vodní pumpa.Možná víte o koho jde servis alfa-omega tak pište ,jestli máte někdo s nima zkušenosti,zejtra to k nim má jít.
18.22, 30. 3. 2008, odpovědět