Nazdar chalani, nevie niekto nejakeho sikovneho elektrikara v kosiciach poradit? Sialene mi blbnu svetla a uz ma dvaja za vcerajsok stihli odmietnut, neochota vobec nieco robit . mmmm. pllllllllllllllllllllllllllz help Diky moc... aj keby to bolo trosku od KE :[ Mato
6.33, 2. 4. 2008, odpovědětchlapci ..fakt nik neporadi ?:(
19.16, 2. 4. 2008, odpovědětTake zakladne veci ako kable,poistky,kostry a tak si uz pozeral? A co presne znamena ze "sialene blbnu"? Daj dajake blizsie info.
20.18, 2. 4. 2008, odpovědětpresne mozno ze ma kostru zle resp relata a pod napis co a ako a ziarovky si mal doteraz ake tipujem ze si tam dal nejake 100w a odisli ti spinace na to pozor
20.26, 2. 4. 2008, odpovědětno ma ani nestras.. tak je..dal som 100w ...mmm zeby? ako hapruje to asi tak ze raz to ide raz nejde.. nemyslim tym ak prepinam svetla..ale proste ked vyberiem , vlozim, cisto nahodne hociktoru zo ziaroviek v pravom svetle..blbne len to prave svetlo..idem dat zajtra tipkovi zmerat relatka a skontrolovat aj ine srandy..tak som zvedavy.. dotycny ale moc casu nema na taketo "srandy" kedze ma dost biznis s inymi vecami..robi alarmy a to mu dost vynasa :))) tak drzte palceky..
21.48, 2. 4. 2008, odpovědět..no len tak..pre doplnenie.. prisiel som rano do servisu, po ceste tam status rovanky ..nesvietilo mi cele preave predne svetlo.. dojdem tam, vypnem motor, idem pre technika.. a skoro ma slahlo ked som zistil ze vsetko je ok, ziadna hlaska ani nic..vsetko funguje jak ma.. a mohli sme skusat co sme chceli alfa ako nova :( .. nechapem to :( idem ma z toho infarkt lapit :(
13.07, 3. 4. 2008, odpovědět