Ahoj, potřeboval bych radu jak vytlumit dveře u 156. Kam všude a co mám nalepit. Chtěl bych obměnit audiosestavu a tohle udělat zároveň s tím.
13.55, 4. 4. 2008, odpověděthttp://strawberry156.rajce.idnes.cz/Vytlumeni_dveri_+_montaz_komponentnich_repro_do_prednich_dveri_Alfy_Romeo_156/
14.14, 4. 4. 2008, odpovědětJo to jsem viděl? ale o ton nedával úplně všude alespoň podle fotek a já potřebuju vědět kam všude co nalepit.
14.31, 4. 4. 2008, odpovědětKopr-je to všude,kam jinám by jsi to chtěl ještě lepit?Je to zevnitř na vnější stěně dveří a pak zaděláš tlumicíma deskama zbývající otvory na vnitřní straně dveří...
19.16, 4. 4. 2008, odpovědětJeště tam chybí poslední fotky,musim to dotáhnout do konce...Jinak když se koukneš na poslední fotku,tak zbejvá zadělat horní hranatej otvor stejně jako zbývající..No a na spodní díře je přilepenej a přišroubovanej přímo na plech kroužek z dřevotřísky 44mm tlustej..Do toho už namontuješ repro..Ta díra co vidíš,co není ještě zatlumená (myslím ta horní) tak v tý je umístěná vyhybka pro vejškáč..proto to zatím není na tý fotce zatlumený,protože tam ještě nebyla..Po montáži vyhybky jsem tu díru taky zalepil..(zatlumil)
19.20, 4. 4. 2008, odpovědětkopr-můžu poslat fotku abys viděl jak to vypadá před finálem,jen se sundaným tapecem...Ale je to asi zbytečný,prostě účel je zalepit všechny otvory co jsou dovnitř auta (mimo díry pro repro) a polepit zevnitř dveří vnější plech..Uprostřed už jeden plát je,tak tam to lepit je zbytečný
19.25, 4. 4. 2008, odpovědětjj, pošli mi fotku ma mail. Jde mi o to jestli se to lepí z pohledu když sundám plasty a stáhnu okénko, tak nalepit za něj nebo i před něj dovnitř. Vlastně jestli polepit celý vnitřek dveří nebo stačí jen ta polovina co je vidět na fotkách.
15.36, 5. 4. 2008, odpovědětZevnitř dveří polepuješ jenom tu stranu za okénkem (při pohledu od sundaného tapecu)-to znamená,to co vidíš po sundání tapecírunku.Uprostřed plochy už jeden plát je originál,tak tam je zbytečný ještě neco lepit..Plech co je přímo pod tapecírunkem z vnitřní strany dveří nepolepuješ ničím..Jenom z vnější strany zalepíš tlumicíma deskama všechny otvory,případně ještě polepíš větší plochy plechu hned pod tapecírunkem -to co vidíš po sundání tapecu...Zevnitř se na tuhle stranu nelepí nic..
17.43, 5. 4. 2008, odpovědětStrawberry156 prosim ta,ten povodny reprak bol prisrobovany k tapaciru?
17.23, 4. 9. 2008, odpověděta este tlmili ste niekto dvere sikadampom? ak ano tak prosim vas kolko platov ste minuli,nechcem ich kupit malo a ani zas nejak moc vela.diiik
17.28, 4. 9. 2008, odpovědět