Musím říct, že v ČR jsou tak závistiví lidé, že to ani možné není. Dneska jsem přišel k autu a u spolujezdce těsně pod zámkem jsem měl provalené dveře skrz plech až dovnitř nejspíše od šroubováku, díra jako svině. Předpokládám, že nějaký s prominutím zkurvysyn se mi chtěl dostat do auta, i když nevím pro co. Nechápu tyto lidi. Možná, že kdyby rozbil okno tak by to bylo lepší, to by se jen vyměnilo ale co mám teď dělat s dírou ve dveřích? Je to hnus. Aby si člověk už pomalu opancéřoval auto. Tak to je jen tak můj smutný příběh. Doufám že to nikoho z Vás nepotká, je to k pláči fakt.
20.21, 4. 4. 2008, odpovědětčuduješ sa ? fetak zbadal Alfu, ktorú vypači aj male decko, už som zažil aj to ked volakto vykradol starého favorita preto lebo tam bolo stare hnusne radio od činanov
22.28, 4. 4. 2008, odpovědětTo buď rád že ti neukradly rovnou celý auto, jako mě. Dveře ještě vymeníš, i když to dokáže pěkně nasr..
22.49, 4. 4. 2008, odpovědětjj jeto pravda ,pak nám zbydou oči pro pláč, ps: ja někoho vidět u svího auta tak to vidím na kriminál za těžké ublížení na zdraví .
23.08, 4. 4. 2008, odpovědětTak to je mi te lito :-( Co na to rict... Snad jen, ze se mohli stat horsi veci! Buuu to by me taky nasralo...
0.59, 5. 4. 2008, odpovědětauto - tj draha a bezmocna vec
7.37, 5. 4. 2008, odpovědětJojo, je pravda že se mohlo stát plno horších věcí, no prostě je třeba si na to zvyknout, lidi jsou svině. Ani to nebudu zadělávat, protože by se klidně mohlo stát že nějaký chytrák mi to udělá za týden znova. Urazit pracky takovým lidem. Tak hodně štěstí s vašimi vozy
20.57, 5. 4. 2008, odpovědětto nepotesi...moje cerna barva auta taky u nekterych individui vyvolava pocit zavisti...
21.12, 5. 4. 2008, odpovědětto sou ale smejdi,ruky lamat !
17.47, 5. 4. 2010, odpovědětjojo je to tak,nejen u sveho,ale i u ciziho,tak se asi neudrzim a pak budumit rozsekany auto,ty smejdi se nezastavy pred nicim,ale vsechno chyba jejich rodicu
20.05, 5. 4. 2010, odpovědětspatne je vychovavaji
20.07, 5. 4. 2010, odpovědětvcera 14.00 tesco prijdu vymlecene jak predni sklo tak zadni sklo uz to neresim zavistivci nebudu prece to autko porad nechavat doma v garazi :( taky mi ma slouzit takove lidi videt jak mi to dodelavaji ruce lamat !
20.40, 5. 4. 2010, odpověděturvat jim ruce panove prejet jim je autem
22.07, 5. 4. 2010, odpovědět