nedavno som bural BMW 525i/192ps.som zvyknuty na silne auto a vetsi pocet konikov,a nelubim disel.maja bm-ka sa mi neoplati opravovat a tak sa rozhodujem nad novym autom..z BMW som bol spokojny..rozhodujem sa medzi BMW 730i (plna vybava) a Alfa Romeo 166 3.0 twinspark (plna vybava) ako mozte ohodnotit alfu v porovnani z druhov volbov.podla tech.dokumentov ja to skoro rovnake--kone,vybava,6V-24v,alfa ma navrch v nizsej spotrebe,BMW-vyhoda zadneho nahonu..neviem vsak ake je to z poruchovostov Alfiny..BMW sa skoro vobec nekazy (pokial dostava vcasne novy olej,filtre a podobne drobnosti-)alfina sa mi paci tvarovo..no talianske vozi nemaju dobru povest v spolahlivosti (mal som predtym Fiat tempra a 2xFiat Croma) nebol som moc spokojny..diky za vsetky postrehy.
21.27, 6. 4. 2008, odpovědětZa 1. 3.0 v6 není twinspark za 2. 166 s tímto motorem je dobrý auto a poruchovost vcelku jen spotřební věci jako u každýho auta.Když budeš používat kvalitní oleje a včasný výměny tak 3.0 v6 držák.Ale stejně záleží naco narazíš,záleží jak se předchozí majitel k autu choval.Přeji šťastnou ruku při výběru.
21.46, 6. 4. 2008, odpovědětak sa BMW skoro vôbec nekazí tak si kúp BMW a nerieš to a ešte budeš mať výhodu zadného náhonu :) mám pocit, že ty to aj tak chceš...aj ja som počul o zlej povesti talianských áut a predsa som si kúpil alfu 166 2,4 JTD... predstav si mám ju síce ešte len rok no vôbec sa nekazí...mal som medzi tým 3 autá len preto,lebo som tiež dal na reči o poruchovosti...pravda je že človek pri jazdenom aute musí mať šťastie na akého vyčúranca natrafí a je to jedno o aké auto ide :(
23.46, 6. 4. 2008, odpovědětto migo-mas pravdu uz som rozhodnuty v pomere 70% ku 30% ,ale pre Alfu..nepusti ma tento dizajn a vybava.chcel bi som vediet coho sa vyvarovat pri kupe,na co si dat pozor a riadne skontrolovat..trebars na VW sa casto lamu poloosi a pod..dikes
9.56, 7. 4. 2008, odpovědět