Prodám 2.4 JTD, r.v. 11/99, stříbrná metalíza, najeto 119tis, servisní knížka, 4x airbag, černá kůže, ABS, elektrika vpředu + zrcátka, interiér jako nový, zvenku drobné oděrky laku standardně od provozu. Orig. rádio + natažený kabel k changeru do kufru. ALU kola (orig. AR 9 děr 15"). Auto je po rozvodech, udělané brzdy, přední tlumiče, tento týden jsem měnil snímač polohy plynového pedálu. Řekl bych, že je to auto bez investic, akorát je potřeba v květnu udělat STK, ale možná to ještě stihnu. Cenu nabídněte, rozumně prosím. Fotky můžu poslat.
19.38, 11. 4. 2008, odpovědětČau, co jsem se dival tak bych ti za to nabidl max. 100tisic. A to by me zajimalo jak je na tom termostat, vaha vzduchu, lamda sonda. Pak jestli byli meneny svicky a nebo treba takovy horni a spodni ramena. dik za info a kdyby byla moznost zaslani fotek na uvedeny email dik.y
20.15, 11. 4. 2008, odpovědětAdame, Adame a už si videl na JTD sviečky, tak klobuk dole smekám pane :-D kup si fabču a teš sa!
21.50, 11. 4. 2008, odpovědětSory italiono ja to spatne precetl ja myslel ze to je benzin tak sorac omlouvam se moje chyba ze neumim cist. Jinak co jsem se dival na netu na prodej techto aut tak cena moje nabidnuta odpovida stari vozu je to mu uz skoro 10let a je to jeste krasny ital ze spatnou povesti a malou spolehlivosti kdyz se oto dotycna osoba nestara!! A jenom by mne zajimalo kolik si predstavujes sam za ten tvuj poklad. A kdyz to ma najeto 119tisic tak to je potreba vymena dalsich veci a to nemluvim o predni naprave ktera na nasich silnicich moc dlouho nevydrzi. A na to ze mas diesla tak si moc nenalital, ty budes asi ten vychazkovej jezdec, kterej se nepodival za hranice sveho mesta a jenom to huntoval po meste . Cuore sportivo:-)
11.44, 12. 4. 2008, odpovědětNa Češích se mi hrozně "líbí", že chtějí auta skoro zadarmo, ale když je prodávají, chtěli by za ně jako za nová. 100tis? Mám to brát jako vtip?
10.25, 12. 4. 2008, odpověděthlavne si nekdo koupil 2.4 diesla , aby s nim pak asi moc nejezdil ... pac 119 tisic na cca 10 let stary auto ... :-X
10.57, 12. 4. 2008, odpovědětsnímač jsem sehnal za 2000,- použitý, nový stojí kolem 10tis.
11.53, 12. 4. 2008, odpovědětkolit te stál snímač polohy plynového pedálu? kupoval jsi nový nebo? kde jsi ho sehnal taky s ním mám problémy... porad prosim.
10.39, 12. 4. 2008, odpovědětProc ja, se svou 156 2.5 V6,mladá se svym Puntem 1.1, strec 156 2.0 TS, kolega 156 2.4 JTD jezdime vsichni prumerne 4 roky se svymi vyse uvedenymi auty bez zavad ale porad kolem sebe slysim kombinaci slov Ital "spatna povest" Hodne casu travim u sveho kamose v autoservisu, kde vidim jake znacky k nemu jezdi nejcasteji a s jakymi zavadami... tak O.K napisu to, Ford asi vede, koncern VW a pak ostatni znacky s Fiatem a pri tom objektivne muzu rict, ze zadna znacka v okoli ve vyskytu neprevazuje. At nejsem uplne OT, tak kilo za to JTD je rozhodne malo ...
12.32, 12. 4. 2008, odpovědětMyslim ze cena okolo 130-135 tis.+ dohoda by bola na mieste.Ja som nedavno kupoval 98 za 111 tis. Tiez 2.4 JTD.A neporovnavaj ceny z nejakeho bazaru.To su vsetko vergle auta.Ci je to talian,nemec alebo francuz....Myslis,ze je v tych bazarovych autach menene vsetko,co na tom menil on????
15.56, 12. 4. 2008, odpovědětkonečně někdo s rozumen, já myslím, že za 120tis to auto rozhodně stojí!!! Stejně stará Ochcávka se prodává za 150, a kde oproti Alfě je? V PRDELI? Nesrovnatelné. Prostě česko, kdybych prodával posranýho Golfa, tak mi všichni urvou ruce.
21.42, 12. 4. 2008, odpovědětZapomnel jsi napsat, ze to kilopade,budes mit v te ochcavce nebo golfu misto el. oken klicky :-)) a jako vrchol vybavy budou mlhovky
23.12, 12. 4. 2008, odpovědětpico o. no jen bych upresnil, ze alf v servisu je taky malo z duvodu, ze jich je celkove malo. cili, kdyz vw je milion a alf 50tacu (jen priklad) tak je logicke, ze je tam kazda dvacata alfa a mezi nima je 19 golfu apod. a druha vec je taky ta, ze alfisti si delame vsechno vetsinou sami doma za pomoci kamaradu s laskou k autum a svym penezenkam bo bych nechtel aby mi to nekdo zpackal a pak ze me jeste tahal 20papiru za dalsi opravu.... takze sam mam alfu tak me nekamenujte jen chci byt objektivni k tomu co je a neni videt v servisech.... je totiz rozdil mezi pouhym uzivatelem priblizovadla a vlastnikem milenky:-)
9.45, 14. 4. 2008, odpovědět