www.bazos.sk č.i. 706007
9.41, 22. 4. 2008, odpovědětnová cena 8990sk
14.51, 23. 4. 2008, odpovědětNikto nič??Nezájem??
11.08, 28. 4. 2008, odpovědětDrahe...teraz sa daju good vyfuky zohnat za ovela lepsi peniaz...a efekt rovnaky. Pri Remus-e platis aj kazde pismenko. :o/
15.09, 28. 4. 2008, odpovědětJak jsem ti psal reakci už na první diskusy, bohužel už mám toho Powersprinta ale na remusu jsem uvažoval dosti vážně přímo taky z remusracing jelikož nějaký to tvrzení že jsou výfuky levnější tak nevým za tu cenu 8990 slovenských korun nevým kdo dokáže sehnat výfuk na 2,5 V6 s homologací a atestem za cenu nížší. Ale to je jedno pokud by nabídka byla tak o měsíc dřív tak bych určitě neváhal, jelikož na té homologaci jsem trval.
8.38, 29. 4. 2008, odpovědětNeviem,či drahé,v každom prípade,ako písal Franik,homologizácia je vec hodne dôležitá.Znamená to,že splňaš limity na hlučnosť(udávané v db) a zároveň máš istotu,že Ti nebude rezonovať podlaha pod nohami.Ja mám trošku smolu vtom,že malý,ani nie trojročný syn je dosť citlivý aj na mierny,aj keď nevtieravý-športový zvuk.A potom Ti to dá aj zaňho vyžrať nasraná manželka.A to,že Remus napasuješ za 5minút,a excelentne sedí,nerezonuje,a nebudí v noci celé sídlisko,tá cena (a ešte k tomu to za čo dávam ja-8990sk)nemôže byť v žiadnom prípade veľa.Keby som nevozil vzadu dve malé deti,mal len svoje auto,tak by ma nikto neprinútil vzdať sa ho.Je to totiž presne to,čo som chcel.Kolega mi dokonca povedal,že "ti je..be"že to má "presne taký zvuk ako má mať" a je to úplne ok.Ale kto má na to takú rodinnú reakciu ako ja,nemá v podstate inú možnosť.
11.20, 29. 4. 2008, odpovědětSorry, ale co ma homologizacia s vibraciami do podlahy??? Ked vyfuk zle uchytis, tak ti bude vibrovat tak ci tak. A nie je problem zohnat lacnejsi vyfuk s uplne totoznymi vlastnostami...pozri napr. toto: http://www.julyvyfuky.sk/sk/. Je to ale kazdeho osobna vec, aky vyfuk si da. Zdar a silu a nech nam to jazdi! ;o)
8.27, 30. 4. 2008, odpovědětNo ono keď opomenieme všetko hore spomínané,bolo by veľmi zaujímavé zložiť dole dvojročný nerezový Remus a porovnať jeho stav s "chromovým"niečím.Mal som totiž na starom "nerez"koncovku,myslím "SPARK" a rád by som Ti ukázal jej stav po zime.Bohový rozdiel.Takže už keď vysolíme toľké prachy za niečo na naších miláčikov,nech to stojí za to,aby sme sa za to nemuseli po roku hanbiť.Veď nie je nič škaredšie ako hrdzavý výfuk.Už snáď len hrdzavý na Alfe.
9.43, 30. 4. 2008, odpovědětTO maosko:naozaj,teraz som si pozrel tú tvoju stránku.Super bomba,tak to som netušil!Len trocha univerzálne,trocha rezonančné,treba to len navariť,trocha napasovať,nejak zavesiť,dáko dorobiť koleno potrubia,nejak vymyslieť spoj,to všetko nejak ošetriť proti všadeprítomnej korózii.A dúfať že to všetko nebude nakoniec hlučné jak sviňa,nebude to hrdzavieť a že to dakde nakoniec nestratíš.Proste paráda.....
9.55, 30. 4. 2008, odpovědětAle no...KUBO...na mojom byvalom aute som mal podobny a vsetko bolo v uplnom poriadku. Ako som napisal...je to kazdeho osobna vec, co si tam da...REMUS, SUPERSPRINT, NO NAME. A nerozculuj sa tolko...len som napisal, ze sa za lacnejsie da zohnat totozny vyfuk, ovsem bez napisu REMUS. ;o)
12.16, 30. 4. 2008, odpovědětUau,prečo si to tí ľudia robia....Nestačila by Ti Dacia?Alebo mierne jetý Oltcit?Veď je to tiež auto,načo platiť za tých pár písmeniek.....ALFA...???
14.11, 30. 4. 2008, odpovědětJasne...na skodovku za 10.000 by si si urco kupil vyfuk Remus za 12.000 (aby to vypadalo krasne a nebol za 1-2 roky hrdzavy). :o))) Co myslis...preco ludia do svojich milacikov pchaju kade-ake NO NAME diely??? Robia to s rozumom a hlavne hlavou...kupuju rovnake diely,ktore su lacnejsie, ovsem NO NAME. Uz mas na ten vyfuk kupcu??? Ak nie, preco asi...??? Koncim s touto debatou...je to kazdeho vec a ja zastavam svoj uz zverejneny nazor. Cau a vela stastia pri predaji. ;o)
8.08, 2. 5. 2008, odpovědětNa origo a no name diely mám už tiež svoj názor.Pred rokom som si kúpil jedno priečne zadné rameno(bol odj...silenblok)a investoval-vyhodil som prachy za no name.Ved čo už,origo za 2300sk,no name za 1200sk.Nie je čo riešiť.Ale je.Teraz by som už iste priplatil,po jednej zime je hrdzavé,veľmi,dokonca už jeden silentblok zase chytá vôľu.Takže okrem chybičky krásy zase pol hodinka roboty,to nesere,ale znova geometria.A už preplácaš!!Takže pri origo/neorigo to nie je v podstate len otázka peňazí,ale často hlavne funkčnosti.Ale my slováci sme už raz takí.Chceme mať ALFU,buď chceme "ušetriť" a kupujeme staré vraky-do tých sa naozaj neoplatí vrážať,alebo (a) následne šetríme na servise/dieloch/odbornosti.Keď raz kupujem auto s nadobúdacou cenou okolo melo,je jedno že za stovečku,musím rátať,že servis bude niečo stáť.Určite viac,ako na ochcavku,čo stála nová 400.Ale my chceme Alfu,lacnejšie ako Škodu,a s polovičnými nákladami.(teda česť výnimkám)-NEREÁLNE!A Maoška sa pýtam,prečo už máš za krátky čas druhú??Tipujem zase výhodnú kúpu+ročník 99+kilometrov 200t,+pochybný servis=stále niečo=zase ďalší adept "kuáá,zadrel som,pomóóóc..."Takže tak.A môžeš nereagovať koľko chceš,servisovať ako chceš,ale pozor!Tieto vozy chodia cez 200,bacha na úraz...
17.47, 2. 5. 2008, odpovědětSice sa ti vobec nemusim spovedat, ale nemam s tym problem...druhu mam preto, lebo som vtedy nemohol zohnat Sportwagon. Taktiez nebudem tajit, ze pri kupe tej prvej 1.9JTD, r.v.2000 (77kw) som sa riadne ojebabral a kupil som "skladacku". Teraz som si uz ale dal pozor a pri kupe mojej 2.4JTD SW, r.v.2003 (110kw-->135kw) som si poriadne posvietil na vsetky veci. No a k tym nahradnym dielom...uz sa preber a pozri sa, kde sa tie mnohe originalne diely vyrabaju...MADE IN CHINA, POLAND, atd., atd. Samozrejme ze nekupim napr. stabilizator NO NAME za par stoviek ked viem, kde sa ich cena pohybuje! Take napadne lacne veci do svojho auta zase nedavam. Ty si kludne behaj do autorizovanych servisov AR, kde cena 1Nh stoji ca.700Sk a nahradne diely su 10-20krat drahsie...ja uz s takymi "odbornikmi" mam svoje skusenosti a uz nikdy viac!!!
8.08, 5. 5. 2008, odpovědětALe k veci.Nová cena.REMUS 7990sk.
17.49, 2. 5. 2008, odpovědět