Prodám mazla... AR 75 1.8 ie čili stříkačka, ALE ROZHOZENÉ ROZVODY - VAČKA SE PŘETOČILA A UPÁLIL SE VENTIL NA TŘETÍM VÁLCI, jinak kastle zdravá dobrá, akurát zadní lemy jsou už malinko chytlé. cca 2x2 cm, výfuk po opravě kompletně zavařený, originál lité kola alfa romeo přidám k tomu druhý motor, který má sice taky upálený ventil, ale rozvody v pořádku. jo a je nový olej ujel jsem na něm poctivých 300 km!!! není ještě ani pořádně zabarvený do hněda, nové svíčky, nové kabely ke svíčkám,hlava rozdělovače palec rozdělovače těsnění výfukouvé , i sací , olejový filtr,vzuchový filtr - ten jsem ještě ani nenasadil , technickou to má více než rok ještě, na spz to stojí, jezdila bohovsky akurát na opravu nemám čas a tam kde to stojí už to stát nemůže a garáž mám zadělanou vším možným. cena je vzhledem k tomu že jsem tam kupoval druhý motor a všem investicím jen 8000,- oprava vyjde cca na 5000 co jsem se tak bavil pokud se do toho člověku chce. fotky jsou na foru squadramoravia.com, někde dál v sekci prodám . tel 774 84 84 11. Michal
13.42, 7. 5. 2008, odpovědětjo jen pro doplnění je to rv90, 140 000najeto original, el okna, servo, centrál, stavitelný volant, loketní opěrka, pneu 90%, kontaktujte mě v případě zájmu na telefon, na emailu moc nejsem , jsem z ostravy
13.45, 7. 5. 2008, odpovědětDoufám, že to hodíš i jinam pokud chceš prodat, poněvadž tady většina lidí ani neví jak 75 vypadá :-)), hodně štěstí při prodeji ...
17.06, 7. 5. 2008, odpovědět