ahoj nemate nekdo zkusenost s prednim naraznikem od cadamura??moc me nadchla ta predelavka celeho predku na ten novy uzky a dlouhy vstup nemate ho nekdo nahodou namontovany?a treba kontakt na prodejce u nas??diky
12.26, 27. 6. 2006, odpovědětTen nárazník se mi taky líbí, ale v ČR jsem ho v žádným obchodě (ani internetovým) zatím neviděl. Neměl by však být problém objednat ho přímo od výrobce z Itálie. Ale před tím bych si být Vámi ověřil, zda-li to má aspoň homologaci, protože podle výrobce: „Article only for professional sporting use“...
0.46, 28. 6. 2006, odpovědětzdar, nevim jestli je to ten co myslím já, ale Codamuro nabízí www. rusmich-tuning.cz
6.39, 28. 6. 2006, odpovědětto jsem si taky cetl ale je tam certifikace TÜV,KBA, nevite nekdo na co presne je?podle netuto jsou ISO normy a TÜV je zkusebni ustav alespon to tak vypada no a jinak je to risk ale kdyz vidim co obcas jezdi po silnicich.....tohle vypada profesionalne takze jedinej moznej problem je technicka a to se snad zmakne kdyz tak si stejne schovam ten druhej pokud se rozhodnu tenhle koupit
8.36, 28. 6. 2006, odpovědětCadamuro má podle jejich stránek oficiálního prodejce Petr Váša, tel 387764433. To mě poslali mailem. Ještě jsem ho nezkoušel. Jinak něco podobnýho prodává Spoilercentrum z Mladý Boleslavi. http://www.spoilercentrum.cz/shop/Alfa-romeo/156/predni-naraznik-AR-188-alfa-romeo-156
22.12, 25. 7. 2006, odpovědětKoukám, že v tom Spoilercentrum v Mladý Boleslavi tam mají napsáno od r.v. 2002... To v tom roce došlo k nějakým změnám v uchycení předního nárazníku ? Jsem myslel, že nový facelift byl od roku 2003? A nebo jsem vedle jak ta... Jinak se mi taky líbí a za tu cenu bych do toho i šel, ale mám rok 2000...
20.31, 8. 8. 2006, odpověděttaky jsem na to koukal asi tam zavilam a uvidime co reknou
20.42, 8. 8. 2006, odpovědětTo budeš fakt hodnej :-) Dej vědět jaks pochodil...
20.49, 8. 8. 2006, odpovědětU každýho laminátu musíš počítat s trochou "přispůsobování". U Cadamura to bude pasovat ale zaplatíš 520 Euro bez daně a poslání
21.21, 8. 8. 2006, odpovědětJo ještě když se na něj podíváš pořádně, má výřez pro světla ve tvaru před faceliftem. Tak by asi šlo jen o úchýty. To se spraví jednoduše.
21.30, 8. 8. 2006, odpovědětAhoj kluci,vzhledem k našemu členství v EU by měl stačit TÜV certifikát s uvedeným typem auta na který je ta věc určená.Pokud to opravdu prošlo u Němců tak to u nás musí uznat,stejně jako ostatní atesty
21.03, 30. 6. 2006, odpovědětCus lidi, tak dneska jsem ten predni naraznik ve stylu Cadamuro (spoilercentrum.cz) + prahy objednal... Pocitam ze to vsechno prijde koncem tydne/zacatkem pristiho, takze snad pristi vikend pujdou na auto.... Uz se tesim jak maly dite :-)))))
8.12, 11. 9. 2006, odpovědětjo?tak napis jak to slo nasadit a spasovat a jak na tom drzi lak .z jakeho roku mas auto??mozna by neskodila fotecka az to tam budes mit
9.03, 11. 9. 2006, odpovědětRok mam 98 ale vyrezy jsou fakt tvarove na verzi pred faceliftem...No uvidim jak to pujde spasovat...kazdopadne az bude na aute tak neni problem neco o tom jak prace probihala napsat + foto taky prihodim...Jen ted premyslim jak by se tam daly dodelat ty stribrny pricky...nebo jak to bude vypadat kdybych tam hodil jen cernej takohov...
13.30, 11. 9. 2006, odpovědětPodle nich to pasuje jen na rok2002 ale za 2500 to napasujou i na starší ročníky.
21.28, 11. 9. 2006, odpovědětahoj tak uz to mas udelany??jak to slo spasovat??mas fotku??
13.21, 1. 10. 2006, odpovědětCus, jeden velky problem - nic zatim neprislo :( dneska maj posledni den na dodani - na netu je do 14 pracovnich dnu, takze jestli nebude dneska tak zejtra volam! Jinak s tou mrizkou zkusim primo vyzvednuti v Italii pres znamy co jezdej kamionem :-P Az naraznik prijde tak se hned ozvu...
8.26, 2. 10. 2006, odpovědětjasne diky
10.02, 2. 10. 2006, odpovědětTak naraznik vcera prisel :) Pocitam ze na auto se bude davat pristi tejden az za 14 dnu (napasovani) - ted nejak neni cas.. Ale uz se k nam na sever cech nejak rychle blizi zima, takze zacinam premejslet ze komplet pujde na auto az na jare, stejne v zime nejezdim.. Ale jestli chces tak ti dam vedet jak sel dat na auto
11.25, 4. 10. 2006, odpovědětahoj tak jak to vypada? uz jsi ho tam zkusil napasovat?sedi to dobre nebo se to musi hodne upravovat??nemas to nafoceny??
18.38, 28. 10. 2006, odpovědětNazdar, ja som si tiež obiednal predný náraznik od Spoilercentra v štile ala cadamuro. Pride mi tento týždeň. mát trochu obavi kvoli montáži prednej masky. Zohnal som si masku zo 147. Maš s tým nejaku skúsenosť? Čo si dával na miesto plastovej mriešky na spodku? Dik
15.48, 1. 11. 2006, odpovědětCus, nejak jsem ted nemel cas - nejak moc casu ted travim v praci....takze naraznik bohuzel na aute jeste neni.. :( Mrizka ze 147 jde na ten naraznik krasne - uchyty na masce presne pasuji na ty pricky ktery jsou na narazniku.. Dolu pujde cernej tahokov.. PS: az to bude na aute tak se urcite ozvu a vsechno zdokumentuju!!!!!
8.29, 2. 11. 2006, odpovědětahoj tak jak jsi pokrocil??uz ho tam mas??
17.35, 25. 11. 2006, odpověděttak snad uz to ted s tim naraznikem vyjde...V nedeli jsem se domlouval s kamosem, ze pokud bude mit koncem tohodle tydne misto v garazi (mel by mit) tak tam najedu a zacnem na nem pracovat :) huraaaa...
8.13, 11. 12. 2006, odpovědětPrihazuju dalsi informace...v nedeli jsem byl s naraznikem za kamosem kterej s laminatem fakt umi a trosku ho zkritizoval...ze je dost odflaknutej (kdyz zepredu porovnam levou a pravou stranu tak opravdu nejsou 100% stejny, prasklinky,...) a bude na nem dost uprav/oprav! Hlavne zpevnovani aby chvilku vydrzel...Takze pokud ho chces mit na nejakou dobu na aute, tak to opravdu chce znat nekoho sikovnyho, kdo ho dodela ;-) Mezi svatkama k nemu beru auto a snad se na tom zacne pracovat...
8.18, 18. 12. 2006, odpovědětČaute, ja som to tento týždeň nahodil. Pridal som aj prahy. Lakernik trochu zvrzal lak...., ale výsledný dojem je viac ako dobrý. Ja som ani nečakal, že náraznik bude pasovať na 100%, ale nebolo na ňom veľa roboty. Kto chce kvalitu nech si kúpi orginál cadamuro. Jedine čo ma mrzi, že tam nevošli orginálne hmlovky. Inač môžem doporučiť, auto vizerá neskutočne dravo!
20.09, 18. 12. 2006, odpověděthmm tak nic. No nevím přesně, kdy byl facelift, ale ten nárazník rozhodně není pro facelift. Podívej se sem: http://www.kvalitnispanek.cz/img/cada156a.jpg a pak sem http://www.kvalitnispanek.cz/img/cada156b.jpg Zkus se podívat na rozílnou vzdálenost světla od masky u faceliftu. To prostě nemůže být na facelift. Jedině, že bych byl úplně slepej nebo tam prostě mají jinou fotku.
19.21, 15. 9. 2006, odpovědětTo víž že to není na facelift to je na ty starší
20.57, 15. 9. 2006, odpovědětFacelift byl až v roce 2003. Možná má rok 2002 jinak uchycení (díry k přišroubování na jiným místě). Proto můžou stoprocentně říct že za 1/2 ceny to napasujou. Holt se budeme muset spokojit s dražším nárazníkem I za těch 6600 je to lacinější než pravý Cadamuro za 18000. Ty ale zase pasujou na všechny ročníky.
0.00, 16. 9. 2006, odpovědětKdyž si nakoupíš replikový díly na model 2003 a ty starý prodáš (což není problém) tak za to dáš mín než za slavný cadamuro a bude to mnohem hežčí a originál (kvůli poůlicii)
18.20, 17. 9. 2006, odpověděttrochu te nechapu myslis dily na faccelift??vis kolik stoji treba jenom predni svetlo??nejdriv si to zjisti nez neco takovyho placnes.a cadamuro ma certifikaci takze to na technicky napisou do velkyho technicaku a mas to a policie ti nemuze nec rict nebo spis nemela by...
19.35, 17. 9. 2006, odpovědětjo neměla by ale... jo a kdybych to neměl zjištěný tak tady nic neplácám ale samozřejmě nemluvím o orig. dílech. Třeba když sem sháněl kapotu tak byly za stejný peníze a ta novější ještě líp k sehnání a když si pro to vlítnu do polska tak mám za 3000 novou jinak face. origo světlo cca 6500 neorigo 3500(ne xenon) a na starej model je to hodně podobný tak nevim kdo tu plácá asi bych byl s cenou někde okolo 25000 ale když odečtu prodej toho co mi zbude tak to mam mín než těch 18000
19.14, 18. 9. 2006, odpovědětMůj názor. Nemáš pravdu. Víš vůbec, co se všechno na faceliftu ne 2003, ale rok 2004 musí měnit? Já si to taky zjišťoval už než jsem šel do toho Cadamura. Náhodou ho mám, ale starší verzi (ne celonárazníky). Vše jsem kupoval. Mám i certifikáty TÜV. Na technický úplně bez problémů. Vůbec si toho nevšimli a považovali to za originál. Jinak moje tehdejší kalkulace dílů dovezených z PL + lak a to bych to přehazoval sám cca 60.000Kč. Ono to nejsou jenom světla a maska, jak si tady mnoho lidí možná myslí, ale taky kapota, blatníky, frontend... A to je jen předek. Jestli to chceš strojit z replik, tak pánbůh s tebou. Navíc pochybuji, že se všechno dělá v replice. Kámoš třeba pro zajímavost nikde z plechařiny nesehnal postranici na SW a kupoval ji origo za 5000Kč. Jinak repliky nejsou jako origo pozink, ale to asi víš. Já mám taky bohatou zkušenost s replikami. Konkrétně světly. Ani se neptejte. Ten kámoš má xenony a když zjistil, že repliky nejsou a origo stojí jedno světlo 25tis., tak tam radši dal z inzerátu z GTA (černý xenony) za 10tis. a to to zbylý stříbrný, co mu zbylo musel tomu prodejci poslat na revandš.Takže každýmu co chce. Moje kalkulace facelift jen předek 60tis. Starší Cadamuro, maska myslím 7tis., přední spojler tuším 12tis a pokud chceš jít k zemi úplně, tak Cupový spojler 5tis. Ceny jsou vše v laminu, čili nejlevnější a nejtěžší. U všeho je ještě možnost kevlar a nejdražší a nejlehčí karbon. Kdyby někdo chtěl přesné ceny, můžu se jěště po tom ceníku v Kč podívat. A někdo se ptal na gril do masky. Tak co jsem tehdy zjišťoval, tak se do starší verze (pouze maska) neprodává. Ten gril jde asi za 3tis. koupit do toho nového celonárazníku. Zdar a Cuore Sportivo Cadamuro Design.
20.39, 3. 10. 2006, odpovědětAle no tak vždyt sem řekl že to mám zjištěný ale vy tady solíte dardy ale kdo řekl že to musí bejt nový a když ti řeknou že je jiná přední příčka tak to neznamená že ji poběžim za nějakejch 6000 koupit když je takřka stejná a stčí ji jen poupravit musíš si taky umět trochu poradit a ne že tady sečtu ceny origo novejch dílů a čumím že to stojí 60000. Mě konkrétně to nabízel jeden kšefták(starší) za sakum prdum cca 30000 a to nebyl zrovna z levnýho kraje.
18.59, 4. 10. 2006, odpovědětJo a samozřejmě mluvím jen o změně přední části
19.00, 4. 10. 2006, odpovědětAle já taky nepsal ceny novejch dílů, ale jak jsem doufám jasně psal, tak jetých z PL a plus lak. Pokud ti to nabízel za 30tis., tak proč jsi do toho nešel? Já bych neváhal tehdy ani minutu. Já ti psal příklad na světlech. Origo xenon 25tis./kus, na burze 12tis./pár, tak nevím, jak bych dosáhl ceny 30tis. za komplet s plechařinou a všelijakými blbinami kolem. Za 30tis., to byl blázen, nebo neměl šajn o cenách dílů. No nic, dělejte si každý co chcete. Já vám psal o realitě v mém případě.
20.42, 4. 10. 2006, odpovědětJá nemluvil o xenonu ale replice a klasice h1 která stojí cca 3500 nová a těch 30000 byl jeho odhad a starších dílů. Hele tuhle debatu ukončíme nemá to smysl se tady hádat Já sem v tý době potřeboval kapotu. on mi ji prodal za 4000 a byl sem rád protože sem jí nemohl sehnat. A 30000 za ten novej čumák se mi nechtělo dávat.Dnes toho hodně lituju protože to je úplně o něčem jiným než (pro mě nevkusný a kýčovitý) cadamuro. Jo a 30000 je cená dílů + lak cca 8000
7.57, 5. 10. 2006, odpovědětJo H1/H7/H6 světlo za 3500Kč. To si kup. Doporučuju. Já ho měl koupený a po podložení 2cm! podložkou stále svítilo do země. Konkrétně replika DEPO. Jestli chceš zaručenou kvalitní repliku, která vychází z originálu a je o.k., tak jedině CARELLO. Ale tam je cena 5500Kč tuším. Kupoval jsem ho před dvěma roky. Jinak CARELLO používá Alfa Romeo v sérii. Liší se to pouze chybějícím logem (znakem) Alfy Romeo. Takže to už máme 11000Kč. Jenže je to na model 97-04. Myslím, logicky, že na čím novější model to bude tím dražší.Jinak pro mě není spojler od Cadamura kýčovitý. Co si pod tím pojmem představuješ? Myslíš jako, že se ti nelíbí a proto je to kýčovitý nebo protože je jich mnoho a proto je to kýčovitý? Nevím, ale není to na každém jedinci, co si vybere a co se mu líbí? Jinak nemám nic proti faceliftu a tobě taky ne! Naopak, facelift stejně jako 159 je můj sen. Jenže ještě vzdálený.
20.35, 6. 10. 2006, odpovědětvidíš a už zase přecházíš s cenama někam úplně jinam ale souhlasim že u světla s cenou za 3500 bude kvalita mizerná (i když znovu podotýkám že mně nabízené díly byly starší kde sou ty ceny zase jiný)jinak co sem viděl tak ty ceny novejch věcí starýho a novýho modelu sou takřka stejný. A k tomu vzhledu: když se ti to líbí tak je to tvoje věc a já ti to neberu každýmu se jíbí něco jinýho. Pro mě to prostě hezký není a tak si raději nechám ten orig.
11.30, 8. 10. 2006, odpovědětČau Alfáci.Vše jsem si tu přečet a mam dotaz.Dostanu nebo nedostanu tento narázník na 156 rv.2000 http://www.spoilercentrum.cz/shop/Alfa-romeo/156/predni-naraznik-AR-188-alfa-romeo-156 Drobné upravy nejsou problém.V popise je sice až od roku 2002 -ale neda mi to spát.Díky za vaše reakce.
17.49, 7. 11. 2006, odpovědětmyslim že dostaneš to je na starej model ale fakt bych ho nechtěl vždyt je to hrůza
19.40, 25. 11. 2006, odpovědětDostanes ho tam....Ja mam 98 a nasadit jde v pohode... Jen se priprav na par uprav (napr. me nesedi presne na podbehy)...
18.59, 5. 2. 2007, odpovědětČau alfáci. Začiná se mi nějak líbit přední nárazník GTA. Na jaře chci rozhodně něco koupit. GTA nebo Cadamuro-teda ten ze spoiler centra. Nevíte kde maj v nabidce ten GTA???????? Jo,ale tam by mě asi čekaly lemy ,co??? Děkuji za reakce....
20.37, 2. 2. 2007, odpovědětNazdar panove,nevite nahodou,kde se daji sehnat prahy ala GTA ? Koukal jsem na origo Cadamuro,ale tam za ne chtej pres 11 litru,coz je palka.Dik Rasty
14.43, 6. 2. 2007, odpovědětTak co,uz to mate nahozeny na aute ?????
20.07, 22. 3. 2007, odpovědětMam nakoupeno kompletni cadamuro (predni spoiler, prahy, zadni spoiler, listy a kridlo). Jakmile to dam dokupy, zverejnim fotos :o)
17.20, 23. 3. 2007, odpovědětCitrix : Teda chlape,ty ses placnul pres kapsu. Nemyslim to nejak zle,mne ve ctvrtek taky dosly objednane prahy Cadamuro,o naraznikach jsem taky premyslel,mozna jeste do nich pujdu,alespon predni,vypada libove. Ale ceny -masakr. Pak urcite nahod FOTO !!!!!!!! Rasty
18.09, 23. 3. 2007, odpovědětZdravim vsechny...docela dlouho jsem tu nebyl :-P Uz mam konecne tu kopii Cadamuro na aute a prijde mi to nadherny :) Klidne sem hodim par fotek, ale nevim jak... :-P To Citrix: hezky, komplet original sada bude urcite vypadat nadherne - doufam ze bude brzy na aute a i nekde videt v realu ;-)
13.25, 29. 3. 2007, odpovědětCitrix : Tak co,uz to mas nahozeny na aute ???? Nejaky foto by potesilo !!!!
21.50, 21. 4. 2007, odpovědětuz mam s toho poriadny chaos, original je nenormalne drahy a tie repliky na ceskych strankach sa mi nepacia
10.44, 27. 7. 2007, odpovědětaz na tento : http://www.spoilercentrum.cz/tuning/alfa-romeo/156/3231-predni-naraznik/ ale co tam treba prerobit? na 98
11.12, 27. 7. 2007, odpovědět