Ahoj všichni. Tak jsem se pídil - vzhledem k tomu, že mám přátelkyni na Praze 3, kde jsou zóny placeného stání - jak se lze bránit případnému odtažení auta. Známej mi poradil - myslím, že je to záležitost jednoduše geniální. Prý stačí vzít nějaký kelímek, nebo hrneček, nebo prostě něco a nalít do toho nějakou tekutinu - lepší je prý něco barevného. No a pak jen onu nádobku umístit za přední sklo na palubní desku. Vzhledem k pravděpodobnému převržení a rozlití tekutiny do větráku, rádia atd...si nidko nevezme na triko, aby auto odtáhl...Odtahová služba městské policice má nprý plnou odpovědnost za poničení auta při odtažení...Tak a teď povídejte:o)
20.35, 12. 5. 2008, odpovědětDaj ti tam botu a stejně dostaneš flastr:-))
20.39, 12. 5. 2008, odpovědětNení tak jistý, protože u mě auto vždycky řídí osoba blízká. A navíc flastr s botou je finančně někde jinde, než odtažení, ne?
20.47, 12. 5. 2008, odpovědětZas na druhou stranu když to tam vylejou tak ti to sice zaplatí ale ty se budeš měsíc chodit divat do nějakyho ciziho servisu jak ti tam trhaji přístojovku z auta.To je lepší zaplatit to parkování ne??
20.56, 12. 5. 2008, odpovědětTo je právě ono co řeším. Odtáhnou to, nebo to nerisknou? Myslíš, že budou chtít, aby tam za nimi někdo běhal s fakturama za zničenou elektroniku v hodnotě 50 000Kč, kterou každý z nás určitě v autě a zrovna u palubky má???
20.59, 12. 5. 2008, odpovědětNebo jde taky kolem blbeček a zhoupne se ti na blatníku.
21.04, 12. 5. 2008, odpovědětTo by se asi musel zhoupnout hodne,aby to prevrhnul.Ale myslim,ze normalni lidi si toho nevsimnou.
21.06, 12. 5. 2008, odpovědětZáleží asi hodně na inteligenci obsluhy odtahovky ajestli si toho vůbec všimnou.A jestli pochopěj vo so go tak budou tak nasraný že si na tebe určitě počkaj. Ajestli to budou trubky kterejm když řeknou skoč tak skočej tak budeš mít zkurvenou palubku a oni jsou určitě pojištění.
21.47, 12. 5. 2008, odpověděthh nevim jestli bych si to dal a hlavne se snazim vyhnout mistum kde by me mohli odtahnout, ale je to zajmavy :D
22.13, 12. 5. 2008, odpovědětZajímavej nápad:D.To parkování mě taky sere,nejseš sám(((.za chvíli se po Praze nikam nedostanem - je to fakt zhovadilost,protože až to bude všude,tak nám ty auta budou akorát tak k hovnu.No,každopádně,bych se spíš bál,že si toho nevšimnou-je to taková sázka do loterie
23.38, 12. 5. 2008, odpovědětDobře, pokud si toho nevšimnou, tak myslím že není problém sehnat si faktury na opravu úplně všeho v okolí rozlitého kelímku a nechat si něco vyplatit:o) Mimochodem - Strawberry co takhle nějaký srázek:o)
6.16, 13. 5. 2008, odpovědět