Tak som si nasiel cas a dal namontovat repro do prednych dveri plus vytlmenie.. su to Infinity Kappa.. na moje prekvapenie hraju po vytlmeni dveri ako povodne papierove.. kvalitnejsi zvuk ale strasne slabe basy!!!!! Neviete v com je chyba? Zle repro? Nestiha radio (nie najlacnejsi Clarion)? Alebo to ma nieco spolocne s impedanciou, lebo zadne som nechal povodne a neviem ci nemaju inu impedanciu, radio ma 4-8, Infinity 4 Ohm.. moze sa to bit? Dik za kazdu radu.. :(
9.09, 19. 5. 2008, odpovědětRepro si uchytil do drevenych kruzkov alebo do tych povodnych plastovych kosov? Ja som to najprv urobil tak,a nic moc,fakt. Mam Phonocar Titanium,po kratkom case mi to nedalo tak som to rozhodil zas,dal tam drevo,upravil tapacira,vytlmil,zalepil co sa dalo,proste som si dal zalezat,nieje to moja prva audiopraca:)), a ked som si to pustil potom neveril som ze to su rovnake repra... Keby som nesedel,sadnem na rit,taky to bol rozdiel. Podstata je v tom ze ked to mas v plaste tak sa velka cast basov straca,ked das priamo drevo na plech dveri a do toho repro,tak dvere celym svojim objemom sa stanu ozvucnicou. Ked chces ozvi sa na mail,mam aj nejake fotky asi. Alebo 0905661581. Impedancia je ok,ved vyvody mas 4,cize je to oddelene,a vacsina autorepro su 4ohmove.
11.15, 19. 5. 2008, odpovědětSamozrejme je to na dreve a na plechu, vytlmene asfaltovymi pasmi a tym "molitanom".. robili to ludia, co sa do toho vyznaju, kontrolovali aj ci to nahodou nie je prepolovane, takze preto sa cudujem.. ak si to robil ty, ako to tam vnutri vyzera? vraj su tam 2 konektory (tu v jednej diskusii som to cital), takze ako sa to malo spravne zapojit?
12.24, 19. 5. 2008, odpovědětAhoj, pokud máš některé reproduktory nové stává se, že nové repro potřebuje pár hodin než se rozehrají - viz. jiné diskusní fóra na webech a recenzích. I já jsem měnil na autě repro, ze začátku nic moc basy, ale po čtvrt roce se zvuk zmenil a basy hrají úplně jinak... Zkus počkat pokud jsi vyzkoušel vše jako je přepólování repro (mimochodem poznáš to tak že když si najedeš balance na jednu jakoukoliv stranu tak že bude hrát jen jeden repro a uslyšíš že hraje více basů než-li když máš všechny repro stejně hlasitě pak je chyba v přepólování). Taky si zjisti kmitočtový rozsah reproduktorů.
12.57, 19. 5. 2008, odpovědětNo dal si mi sancu, lebo tieto mi stali doma skoro 2 roky, taky som lenivy... ale moc tomu neverim.. v kazdom pripade dik za tip :))
13.03, 19. 5. 2008, odpovědětRepra sa musia zabehnut,to ano,ale nieje to taky drasticky rozdiel. Cize by som hladal niekde inde,ked to drevo ja fakt dobre upnute a dobre zaizolovane,tak tam uz vela sanci neostava. Este tomu vie dat na frak prepolovanie,a to dost,staci ked je prehodeny jeden zo styroch a uz mas rozhodenu fazu. Mozes sa uistit este tak ze malou 1.5V baterkou ked vytiahnes vzadu ISO konektor,tak prejdes vsetky styri repra,stale rovnakou polaritou. Ked su vsetky spravne tak pri tuknuti drotmi na konektor sa vsetkym pohnu membrany jednym smerom,t.j. dnu alebo von.Uvidis to na basakoch,ale musite byt dvaja,jeden napajat,druhy pozerat.Konektory tam su dva,druhy je tahany hore k povodnemu vyskacu. V kazdych dverach su ine farby tak ti nenapisem ktory je plus,ale ja som vsadil na to ze som si urcil ze tie s pasikom budu plusy a jednofarebne minusy,a trafil som,vsetky su vo faze. Ide o to ze vsetky musia byt zapojene rovnakou polaritou,cize mozu byt aj prepolovane,ale vsetky rovnako,vtedy je to vo faze. Ten kabel k vyskacu mozes zrusit,treba ti len ten ktory ide od konektora radia,a spravne zapojit vyhybku,ale ta sa tyka len vyskaca a jeho odstupu. Opytam sa este na nazor bratranca ktory to robi profesionalne,ci ho daco nenapadne ine,ked tak napisem.
14.19, 19. 5. 2008, odpovědětHmm... hypoteticky.. co ked zrusili nie ten od vyskaca ale ten druhy konektor? Je v tom rozdiel? Dik za help :)
14.39, 19. 5. 2008, odpovědětRozdiel v tom je,ten k vyskacu tam ma myslim paralelne kondenzator,na oddelenie pasma,a ten by tomu urcite neprospel,ale ked to robil niekto co sa vyzna tak by hadam taku chybu neurobil. Ale pokial to neskontrolujes,tak isty nebudes. Otvor dvere,a pozri ci je to kabel prichadzajuci z prechodky dveri,ten je hlavny.
17.08, 19. 5. 2008, odpovědětzdravim chlspsci...chystam se take neco udelat s temi repro,mohl by jste mi nekdo poslat na meil titusv@seznam.cz nejaky postup s fotodokumentaci jak na to??Protoze je to hruza jak mi ten zvuk brni o tapec. kdyz to dam trosku nahlas,proto prosim o nejaky navod kde uvidim jak to mam vylepsit :))) diky moc
14.06, 28. 3. 2009, odpovědětKdyz ste u toho audia... jak natahnu plusko do kufru k subwooferu? Odkud a kudy? Nechci aby to bylo nekde videt... ale taky se mi nechce rozebirat cely auto a vse oddelavat...???
14.01, 30. 3. 2009, odpovědět