Tak se mi včera přihodila opravdu nemilá věc...Krasavice je totál na hadry..Kupodivu jsem přežil - a to i přes ty šílený crashtesty co tu někde jsou..Ono s těma crashtestama bude asi trošku jinak..Jinak rychlost-okolo 130km/h z dálnice přímo do pangejtu - žádná rovinka..Bagy se otevřely oba,pyropásy zafungovaly přesně jak měly - to mi asi zachránilo krk...Sere mě to,ale co nadělám - ale značce věrnej zůstávám dál - nikdy mě nezklamala..Budu se ještě snažit ze zbytků zjistit co přesně se přihodilo-mám podezření ze prdlo kolo..
6.57, 21. 5. 2008, odpovědětAhoj,no hlavně,že jsi celej...nebylo to před Prahou,ta alfa v příkopě,vypadalo to ošklivě...měj se
8.03, 21. 5. 2008, odpovědětGratuluji Ti,že jsi to přežil ve zdraví!Taky mám,i když né úplně,osobní zkušenost,že 156 není zase tak hrozná,jak ukazují crashtesty.Rychlost byla podobná
8.40, 21. 5. 2008, odpovědětJo,to bylo ono.Na 7,5 km u Prahy ze Slanýho
17.16, 21. 5. 2008, odpovědětVím o čem mluvíš. Ani ne před rokem jsem dostal s novým Focusem aquapl. na dálnici, ve 160 km/h, bokem do stráně, několikrát přes střechu. Foccacio byl totálka, vystřelenejch všech osm pytlů. Neměl jsem ani škrábanec. Zázrak. Pak jsem si pořídil Alfu, pro radost. Ale na Foccacia nikdy nezapomenu a nedám na něj dopustit. Tvý Alfy je mi upřímě líto, měl jsi jí vymazlenou. A Tobě gratuluju a všechno nejlepší k druhejm narozeninám.
9.13, 21. 5. 2008, odpovědětWau, tak to je síla.. Na auto se kašle, hlavní je, že jsi celej a zdravej, vymazlíš si další..
9.34, 21. 5. 2008, odpovědětTAk hlavne ze jsi v pohode,jinak kdybys ji chtel prodat dej vedet na mail nebo tel 739/470094,nebo muzu pomoct neco sehnat.CO jsi to mel zac????
11.14, 21. 5. 2008, odpovědětVšechmo zlé je na něco dobré! Představsi,že za rok budeš slavit prvé narozeniny! Já takhle omlád hned o 54 let! 25.4.07-v den,kdy má svátek můj syn! Ted mi to došlo-ani jsme se ještě neožrali!! Jinak-hlavně,že jsi nikoho nezranil a ty jsi taky v pořádku!
13.18, 21. 5. 2008, odpovědětJá jsem si hned pár panáčků včera dal!to prostě nešlo jinak..a to víš,že tohle jsou narozeniny a je rozhodně co slavit..někam pak dám fotky-už tedy z místa kde je to odtažený..přímo na silnici to bohužel nikdo nevyfotil..Bylo to pekelný - z motoru se hulilo jak prdnul chladič a do toho plná nádrž benzínu kterej vytejkal ven..Zajímavý,že nezafungoval ten odpojovač paliva co je pod sedačkou..Hlavně,že zafungovaly bagy
17.33, 21. 5. 2008, odpovědětbyl to 2,0TS 2001,euro 3..šlapala jak hodinky.Motor tam je a normálně jede-kupodivu vydržel a běží v pohodě,jen řemenice klimy drhne o zkroucenej nosník.No a dveře by byly použitelný,cokoliv z interiéru atd.je tam váha vzduchu stará 2 měsíce,lambda 6 měsíců.rozvody dělaný před 22000km,komplet spojka i s ložiskem taky,olej selenia racing.Potřeboval bych nějakou 2,0 s euro III s vadou motoru-dal bych tam ten můj.Má to platný papíry,mám obě spz.Potřebuju novou alfu,to je jasný-teď přemýšlím jak to zaonačit..
17.22, 21. 5. 2008, odpovědětJakou si měl alfu?Hlavně že si celej!!!"!!
13.26, 21. 5. 2008, odpovědětStrawberry156, taky připojuju kondolenci za padlou krásku :( Prosím ostatní aby počkali s dotazama na díly, než se Strawberry oklepe a sám něco nabídne.
17.19, 21. 5. 2008, odpovědětTak vidis. Zachranila ti život lebo si sa o nu pekne staral. Su to dobre auta. Cao
17.21, 21. 5. 2008, odpovědětPřesně tak staral a moc..nebejt tam ty pytle,nebo to bejt třeba fáčko,tak nevim nevim((((Na značku rozhodně nezanevřu shánim novou 156,ještě zvažuju jak budu postupovat..
17.24, 21. 5. 2008, odpovědětJá se po těch svých narozeninách otřepal a když moje viděla,jak chřadnu-tak mi v červnu koupila další. Musel jsem ji slíbit,že už si nebudu hrát na Simíra! Pošli meila-můžu ti poslat fotky-pak at mi někdo něco vykládá o Alfičkách!Nikdo nechtěl věřit,že jsem to přežil v naprostém zdraví! Do jaké jdeš-159? Ted jsem viděl na nettu Brerru v plné palbě,zánovní-12000km za 599000! Ta by stála za hřích!!!
17.34, 21. 5. 2008, odpovědětDík za podporu,chlapi..V ten okamžik když z toho člověk vyleze si teprve uvědomí jak jsou materiální hodnoty nepodstatná věc..Ale je jasný,že jak mozek začíná přemejšlet normálně,že to zamrzí..je to sekunda a co se prožene hlavou-..no radši na to nemyslet
17.27, 21. 5. 2008, odpověděthlavně že si v poho chlape,Alfy jsou a budou.Hodně štěstí při shánění nový alfice
19.38, 21. 5. 2008, odpovědětTrosku otrepane,ale hlavne ze jsi zdravej a celej!!! Tak te zatim bude na srazy nekdo vozit:-). S pozdravem Venca
20.24, 21. 5. 2008, odpovědětUpřímnou soustrast za alfici a hodně štěstí v novém životě, myslím že jsem tady jednu alfu s KO motorem viděl, ale chtěl za ní ranec.
20.44, 21. 5. 2008, odpovědětŠkoda Tvé krásky, ale jak se tady píše - hlavně, že jsi přežil. Uvažuješ, že si nějaký kousek Tvé padlé krásky z nostalgie schováš?
21.07, 21. 5. 2008, odpovědětTak teda tu nehodu jsem viděl,ta alfa byla myslim tmavě modrá a koukala předkem ven z příkopu a když jsem viděl všude okolo ty rozházený věci po silnici,řikal jsem si,že to bylo asi krutý...ale naštěstí né,fakt uplně koukám,že si celej :-) a už víš co se stalo?ten den docela pršelo,nedostal si smyk,nebo tak něco?jinak přeju hodně štěstí a už žádnou nehodu,to platí pro všechny ;-)
9.34, 24. 5. 2008, odpovědětMinule leto jsem jel z italie a u Mnichova mne chytla neskutecna prutrz... Z Mnichova do Prahy jsem celou cestu jel 80.... Vetsi rychlost znamenala aquaplaning,ted muzu vyucovat rizeni v desti... Neskutecna cesta,nikomu to nepreju...
23.21, 28. 5. 2008, odpovědětahoj toje pekne na prd chci se zeptat chtel bych koupit hreben rizeni mam gtv ale mel by pasnout i s 156.2.0ts diky za info
23.35, 26. 6. 2008, odpovědětTak to si měl štěstí jako bejk.... a co budeš dělat se zbytkem auta??? Ja bych potřeboval TP... Kdbys udělal nějakou dobrou cenu,zachránil bys mě... Díky za odpověď Ondra
23.29, 10. 7. 2008, odpovědětUž jsem ti to napsal vedle že TP i SPZ atd mám a můžeš si z kastle vyříznout Vin-ale jak to chceš převést?na to potřebuješ mít evidenční kontrolu a to bez auta nejde-navíc motor - ten chci časem prodat,nebo ho použiju,ale když budeš mít v tvojí alfš přeraženej motor s mým číslem,jsem pak v háji a bude mi ten motor k ničemu.Jinak krasavici už mám novou,zase 2 litr-dával jsem dokupy motor (koupil jsem jí s vadou motoru) a čekám co to provede-jestli se ukáže že je dobrej,bejvalku prodám,to je jasný.Někdy v příštím týdnu by měla konečně vyrazit na první projížďku.Zatím přede jak kočička,motor vypadá po opravě dobře.STK a emise má už za sebou (dovoz)
1.31, 11. 7. 2008, odpovědětDoufám,že to není nějaká levárna,že se nějakýmu kolegovi neztratila jeho krasavice která by měla jezdit na moje papíry.To by se mi nelíbilo.
1.36, 11. 7. 2008, odpovědětstále prodávám svojí 156 2.0 ts....za 100 000Kč - libovka !!! http://alfa-romeo.sbazar.cz/alfa-romeo-156-praha-o1619990.html
7.48, 11. 7. 2008, odpovědětMno ja mel taky taky problem...asi ve 130 me pretocila zatacka,tak jsem to chtel srovnat,ale nejak mi to nevyslo...predek na sracky...zadni kolo urvane. co me prekvapilo tak motor je celkem ready...No nechal jsem si dovezt alfu z nemecka a asi jen prehlasim cislo karoserie...nevim jak by to dopadlo kdybych tam dal svuj vin z te stare...
15.18, 13. 7. 2008, odpovědětValine-az budes chtit tu svoji bouranou prodat zavolej mi na tel 739/470094,koupim ji.
16.14, 13. 7. 2008, odpovědět