Ahoj,neví někdo jak se dají vyndat šrouby zadních tlumičů,ani se nehnou!Matky jdou sundat,ale šrouby jsou zarezlý nebo co.Díky spěchá
16.55, 24. 5. 2008, odpovědětted si moc nevybavuji jaky je tam prostor ale jestli budeš tlumiče menit tak to klidne nahřej a vymlat. nebo odrezat flexou okolo silentbloku tlumiče aby jsi ho vydelal.
22.59, 24. 5. 2008, odpovědětjoo hochu . delal jsem predek a musle jsem rozriznoit tlumice, aby to slo vindat .. ty parohy nesly rozdelat ... na zadku mam zase ztuhly serizovaci srouby v ALU nosniku ... :-/
7.21, 25. 5. 2008, odpovědětTak tohle jsem řešil zhruba před měsícem a asi takhle:spousta WDčka udělal jsem si takový dlouhý klíč na ty šrouby a prvně jsem se je snažil otáčet zprvu to šlo hodně špatně ,ale lepšilo se to a pak jsem asi po půl hodině otačení vyšrouboval ven.Jinak pokud ten šroub co tam máš na normalní hlavu(ten můj neměl)tak to pujde protočit a vytáhnout pneumatickým utahovákem a hlavně zalívat WDčkem nebo nějákým podobným sajrajtem.
9.35, 25. 5. 2008, odpovědětTo fakt,ide to von strasne,ja som mal zadok rozobraty 5x,a stale je to na nervy. Ked ste dvaja jeden nech otaca srubou,a druhy ju z opacnej strany bije kladivom,vyjde skor. Ked uz bude v polovici budes potrebovat tycku aby si ju vybil skrz cely tlmic,drzi az do konca ako o zivot. A samozrejme ako vsetci pisu,striekat,mazat. Zaujimave ze nazad ide ako po masle jednou rukou.
11.23, 25. 5. 2008, odpovědět