čau koupím palubní počitač do alfy 156 R.v.2002 myslím tím celou tu kapličku ten můj mně přestal zobrazovat a v servisu ně bylo řečeno že se mně spálil ten display.Tak kdyby tu někdo měl bouranou nebo z nějakého důvodu jej prodával tak at se mi prosím ozve na tel 605776317
21.13, 25. 5. 2008, odpovědětcest, chtel jsem se zeptat, jak bys mohl verit, ze ten display od nekoho je v poradku bez nejakeho vyzkouseni. Mam stejny problem a 14 litru za novy odmitam dat! :-(
20.12, 31. 3. 2009, odpovědětČau,myslíš tím budíky co ukazují rychlost a stav ujetých km?
21.56, 31. 3. 2009, odpovědětto PETR (odpovidam jen za sebe): Tim palubnim pocitacem myslim palubni pocitac, ne zadne budiky. Tu "kaplicku", ktera ti ukazuje akt. spotrebu a dalsi informace o aute. Na palubce mazi ridicem a spolujezdcem! :-). Obcas proste odejde display a ukazuje jen casti slov a hodnot nebo vubec nic.....novy cca 14 tis.
16.56, 1. 4. 2009, odpověděthellas: neunáhli sa s kupovaním zobrazovacej jedntky PP! Je to problém u 80% alf! Závada v zniká prehriatim displea od výdychov kúrenia, skús kolieskami vypnuť kúrenie na kapličke a pravdepodobne ti zasa bude zobrazovať displej tak ako má!
11.07, 2. 4. 2009, odpovědětAhoj, taky bych se přidal. Sháním ho už asi 4měsíce a je to docela problém. Jinak kámen úrazu u mýho mazlika je, že když se interiér zahřaje na určitou teplotu, začne se display mazat a za chvilku nepřečtu nic(možná by šlo upravit airodynamika vzduchu v kapličce, aby se ofukoval i display).
12.07, 7. 4. 2009, odpovědětcau hosi, reakce jsem si precetl az tedka, takze sorko za zpozdeni. No, zavrit vydechy topeni zkusit muzu, za to nic, ale osobne tomu neverim. V Alfe me rekli, ze je proste display v haji, ze odesly krystaly...Ale co jsem chtel dodat...nevim, nevim tenhle problem. V alfici kolikrat netopim vubec a pres kaplicku zenu vzduch malokdy...vetsinou jen do skla nebo na nohy, takze teto verzi moc neverim. Ale kazdopadne zkusim. Poznatky napisu :-O)
17.43, 17. 4. 2009, odpovědět...nemyslím tím zavřít průduchy v kapličce, ale nasměrovat vzduch i na display. Udělej rozborku kapličky....je to jednoduchý(cca 8šroubků).
18.08, 17. 4. 2009, odpovědětnedovedu si predstavit, jak to myslis......pokud tady rikate, ze se display ohriva ze vzduchu v aute, tak jak se pak muzu spolehnout na to, ze se bude vzduchem ochlazovat? Tim spis, kdyz tam prestavim klapky - mimochodem si nedovedu predstavit, ze bych to rozdelaval. A i kdyby....pak bych musel podle vasi teorie pouze pres kaplicku chladit, nikoliv topit, protoze v tom pripade by me prenastavene klapky ohrivaly display jeste vic.....
19.50, 20. 4. 2009, odpovědětjo a mimochodem......nekomu z vas tohle pomohlo ? :-)
19.51, 20. 4. 2009, odpovědětCaute mam napredaj zobrazovaciu jednotku rv.2004 v% stave cena je 80 euro
19.28, 21. 4. 2009, odpovědětCau som zo Slovenska,z Komarna viem ti palubak poslat na dobierku ak mas zaujem napis mail mas ho v nicku
16.56, 22. 4. 2009, odpovědětpopřépadě se zeptat tady http://www.mates-auto.cz/
14.54, 11. 12. 2012, odpovědět