Musím sa podeliť o zážitok.Mám kamaráta,odkedy mám moju Alfičku,tak som terčom posmechov....Prednedávnom mi hovorí,idem si von po auto a potom uvidíš....Doviezol 320i touring 87kw.A vraj poď si to rozdať,a pod...Nie som blázon,nejdem sa dade zabiť,ale previesť som sa išiel.Slováci poznajú Šturec.Tak tam.Sadám za volant,vyrážam.Zrýchlenie-proste parádaa.Zvuk motora-nádhera.Prvá 180stupňová vracačka-skvelý prejazd.Cestou dole,nabrzdy-skvelý pocit.Celkový pocit-skvelé,dokonalé,úchvatné....-zadosťučinenie,však moja Alfa to dokáže ešte o dosť lepšie.Nemal som to srdce,bez slova som vystúpil a ponúkol som na "test" svoje JTS-SW,samo že v top stave.Kamoš prebral kľúčiky s úškrnom.Po cca minútke jazdy len mlčky došoféroval,vystúpil,a odišiel na svojej novej kráske...Dosť bolo posmechu,Alfička už nie je hračička.Potrebuje si na tom len vymeniť ramená,vpredu,dúfam že mu to nadšenie začas vydrží....
17.34, 28. 5. 2008, odpověděttakze mel slabsi auto s vymlacenyma ramenama, cert vi, jaka to byla verze, ale pokud to je 2.0 87kW, tak to mel starou radu 30. to byl teda vyrovnany souboj :-D
17.58, 28. 5. 2008, odpovědětTo kubobiker....myslim ze adekvatnejsie porovnanie by bolo s 320 125KW, to by uz asi tak jednoznacne nevyznelo no najpodstatnejsie je ze by vyhrala alfa JTS teda v zime urcite ...mam Q4 a nemenil by som za nic ine teda urcite nie za nejakeho skurv. nemca...jedine ak tak forester 2,5 XT
18.46, 28. 5. 2008, odpovědětKubko, ale si mu ukazal, kapitalistovi co ti chcel vnutit tie "lacne" a "poruchove" baworce :DD
23.20, 28. 5. 2008, odpovědět2.O JTS je urcite slusny motor no myslim ze by mal dost problem napr uz len zo staruckym 1.8T od VAG napr. v leone abo A3-4
8.06, 29. 5. 2008, odpovědětporovnavat motor s turbom a bez ? no neviem ci je to porovnatelne
8.09, 29. 5. 2008, odpovědětPresne, malokto cudzi tusi, ze Alfa tie vykony dosahuje bez turba.. preto aj vyssia spotreba oleja kvoli vacsej voli.. ale to im nevysvetlis :)))
8.32, 29. 5. 2008, odpovědětUlfi,tú slávnu 1,8T v 1-kovej ochcávke si dala moja JTS-ka hore Donovalmi ako dezert za nedeľným obedom.Skôr však nastíhala na podvozok,pod Jergalmi to v 190-ke skoro otočil,a potom sa už bál.Evidentne dovtedy nemal adekvátneho súpera...
13.11, 29. 5. 2008, odpovědětNeviem preco sa dohadujete za ine auta.Sedel som vo vela autach ale ako som sa ctil v alfe,ten pocit sa neda porovnat.
15.33, 29. 5. 2008, odpovědětJá zažil něco podobnýho: dovezl jsem si čerstvě gtvčko 2.0 TS a jeden kámoš měl taky podobný kecy...ital že je nahovno, nic se mi tam nevejde navíc to řve jak kráva (mám tam laďák)...prostě auto nahovno. No a pak jednou jel se mnou pár km na bankomat, celou cestu cosi mlel a po cestě zpět, že by si chtěl zkusit řídit. Tak proč ne...posadil se za volant,ve tváři výraz 5-ti letýho kluka, který je poprvé na autodromu, prošlápnul plyn a řekl ty pi.čo...potom těch pár km s tím jel jak blázen a celou dobu ani nedutal...potom mlčky vystoupil, nasednul do svojeho pažouta a jel dom...když jsem ho za pár dní potkal v hospě, tak přišel s tím, že si chce koupit alfu 155 2,5...nakonec mi to dalo hodně práce mu to rozmluvit (moc se o svoje auta nestará a asi by to neuživil)...prostě alfa je o radosti z ježdění :-)
10.57, 13. 6. 2008, odpovědět