Ahoj všetci. Vedeli by ste mi niekto poradiť s ventilátorom chladiča? Včera mi vyvrela voda :-( Má niekto také skúsenosti? Poprípade vedel by mi niekto poradiť, kde sa nachádza čidlo spínača ventilátora? Poprípade vedel by mi niekto poskytnúť el. schému 156-ky 1.8 TW rok výroby 1998? Ďakujem a prajem Vám len tie naj zážitky z jazdy.
11.35, 31. 5. 2008, odpovědětVčera som bol na diagnostike, lebo pri zapnutej klíme mi nešiel ventilátor chladiča. Tam nasimulovali chod 1 a 2 stupňa, ale ventilátor sa nerozbehol, len zacvakali relátka. Dnes som napojil ventilátor na priamo a nerozbehol sa. Dá sa s tým niečo robiť, alebo budem potrebovať nový ventilátor?
14.12, 18. 7. 2008, odpovědětAhoj, spínač ventilátora sa nachádza na termostate, Je to zároven aj čidlo, ktoré ti ukazuje teplotu motora. Ak odpojíš kábel ktorý tam vedie mali by tam byť štyri pini. Mne toto čidlo taktiež blbne, tak ho musím vymeniť. Mám 156 2,0 ts, malo by to byť rovnaké.
15.26, 18. 7. 2008, odpovědětto 164: Zkus vyšroubovat ten odpor, ketrý je na ventilátoru, pokud bude přepálený, tak problém možná bude v tomto. Pokud by to bylo, tak se ozvi. Těch odporů pár mám!!! Poslal bych ti ho.
7.11, 21. 7. 2008, odpovědět