Zdravim, prodám xenony + žárovky na doplnění "vzhledu", koupené zde od Radka, cena 2800+400. Bohužel mám asi nějakou speciální edici světel, nikde mi je nedokážou namontovat, vadí clonítko. Případně sháním někoho, kdo mi je namontuje. Praha. Petr
19.50, 2. 6. 2008, odpovědětClonitko musis vystipnout nebo ho prodlouzit to je normalni jaho mam vystipnute a je to ok
22.10, 2. 6. 2008, odpovědětAhoj, clonítko se mi vyštipovat nechce a prodloužit ho sám nedokážu, nejsem extra zručný. Pokud by to někdo dokázal udělat, rád za to zaplatím. Ale pouštět se do toho sám raději nebudu.
8.58, 3. 6. 2008, odpovědětto asi vůbec neoslnujes ...
9.39, 3. 6. 2008, odpověděttj, střílel bych tyhle lidi
11.03, 3. 6. 2008, odpovědětAsi si ještě neviděl halogenku H7 nebo xenon. výbojku že tahle blbě mluvíš.Mrkni třeba na Skodu Fobii ta nema stinítka od výroby a používa shodné žárovky H7!Ta clonka tam není proti oslnění!!!!!!!
19.37, 3. 6. 2008, odpovědětS xenonama staci jen oktavka nova a hov... vydis kdyz proti ni jedes nebo nova A4 a taky nevydis ze tam sou vahovy cidla aby se xenony naklapely tak si je naklopis sam o jeden stupen dolu jo strilet muzes jedna alfa nic moc ale co vnoci kdyz kamionak nezhasne rampu to byses od paril mne je to jedno at si rika kazdej co chce na moje ksenony muzete nadavat ale ze tu jezdi spoustu cikanu bez pojistky a bez papiru kdyz vas nabou raj tak nic nedostanete to je kazdemu jedno ale budou nadavat na xenony stejne nikdo nepozna jestli sou origo nebo domontovany
17.09, 3. 6. 2008, odpovědět