Čus alfisti Tak dneska jsem konečně dovez novou krasavici z D.Má pár chybek který budu postupně odstraňovat.Má od kamínku naťuklý sklo a proto shánim jiný,ale jakkoliv nepoškozený,nepoškrábaný atd.Když by jsme měl někdo nějaký na prodej za rozumnou cenu,byl bych rád.. Díky
23.37, 5. 6. 2008, odpovědětved to si daj vymenit za nove na poistku. kamarat nedavno kupil Mareu s rozbitym sklom a hned sme s tym sli do poistovne ze akoze som mu to rozbil ja, ked isiel za mnou ( teda ze odletela nejaka skalka od kolesa ). spisali, pofotili, sklo je uz vymenene a poistovna vsetko uhradila - mam u nas kooperativu.
5.27, 6. 6. 2008, odpovědětja ho mam za 1500,- jsem z horazdovic jen ho vyriznout
8.18, 6. 6. 2008, odpověděthazip-je to sklo v pohodě,bez jekajchkoliv poškození?Já ho mám jen malinko naťuknutý - není prasklý,ale bude muset stejně ven,kvůli opravě kousku střechy která dostala ránu od kamínku a je to místo nahnilý.při tý příležitosti bych tam chtěl dát lepší sklo ať se to nedělá nadvakrát..
0.41, 7. 6. 2008, odpovědětJo na pojistku to není špatné. Jen že kamarád má nové sklo za dara a ty budeš platit vyžší sazbu, protože jsi vedený jako že jsu způsobil škodu.
12.27, 6. 6. 2008, odpovědětNeviem ako u vas ale u nas sa to kvalifikuje ako neumyselne tak že pojistka sa nemeni. A po druhe kazdý rok treba pojistku zrušit a na novo uzavrieť, načo mi je ich pojebaný nehodový bonus 20 - 30%, ked vstupný bonus je aj 50% a viac. Kolega ma ešte lepšie znamosti a na Passat 1.9TDI platí sprostých 3300Sk ročne !!!, robí mu to človek čo dohadzuje pre pojistovne kšefty a má bohovské zlavy , normálne platím 5500 Sk
20.17, 6. 6. 2008, odpovědětPřesně to si myslim taky-kámoš bude platit vyšší povinný ručení,ale třeba se pletu
0.38, 7. 6. 2008, odpovědětpresne tak...
21.35, 6. 6. 2008, odpovědět